Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eline sağlık inşallah bu sefer liste sonunda keyifli olacak.

Işılduru kiyamam kuzuya geçmiş olsun ben de bir seferinde yanlışlıkla elimi sıcak suya daldirip haslamistim. Sanki beynim yanmisti. Çok fena bişey.
Bengisudan bi haber yok mu hala akşam oldu haber veririm demişti dört gözle haber bekliyorum.
Yena diziyi bitirdim devam eden bir dizi mi yeni bölümü var mı

Hadi bakalım :))yılbaşına sende 6 lara düş
ayy olur mu ki ne mesut olurum ama ayaklarım yere basmaz ama 5 yıldan sonra yeniden 6 ları görünce

bu hafta şöyle güzel bir menü patlatayım en iyisi ben cumaya 7 ler gelse bir moral olur

2. Sezon devam ediyor. 3 bölüm var hazır da ama alt yazılar yok...

ayy olur mu ki ne mesut olurum ama ayaklarım yere basmaz ama 5 yıldan sonra yeniden 6 ları görünce

bu hafta şöyle güzel bir menü patlatayım en iyisi ben cumaya 7 ler gelse bir moral olur
Neden olmasın bebeğim
Sen zor veren biri değilsinki
Tek yapman gereken karbona dikkat etmek sana yaramıyor çünkü
gerçi kimseye yaramıyor :))
Şu 1 hafta bile az sıksan 7 lerdesin tekrar

Öyle uzun zaman oldu ki salon da spor yapmayalı pek heyecanlı ve korkuyorum..
Ya çok geri kalırsam ya çok sıritirsam aralarında diye.. her bi b.ku kafaya taktiğim için bunuda takıyorum :)
Salon da genel de şişman hatunlardan ziyade 50 li kilolarda kendini şişman sanan diyetçiler oluyor...

Aman boşver cnm yaa
Ağır yaşamlar dakileri görmğyomusun o kiloyla salona gidiyolar
Elalem ne der düşüncesinden kurtulmamız lazım

Başta tabiki acemilik çekmen normal
sonuçta ilk defa gidiyosun

Ayy aklıma geldi sizin düğün haftasonuydu dimi
Orda seni uzun süredir görmeyenlerde görecekler
Muhtemelen tanıyamazlar :))

Yarın akşam canım... ben de bekliyorum bakalım neler olacak :)

Bonus birsey demezlerse bil ki hasetliktendir diyo :)

Tablet varsa aç bi dizi seyrederken bakmissin 4 km yurumussun. Ben öyle yururdum eşi yürüyüş bandini kırmadan önce burda olsan sana eşlik ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…