Tamam canım yapsam iyi olur aslında iki gündür eve gelip ful yatıyorum şimdi daha iyiyim sanki bu gün başım ağrımasa geçti sorun yok demektir
Bonuscum tamam canım sağol öpüyorum yaptırayım sabah akşam aynı yerde tansiyon ölçtürmek benim için Zor olucak eczanede ölçtüreyim hep aynı eczanedemi ölçtürmem lazım iyi olur gerçi ama bu sabah 9 dan önce tapu dairesinde olucam pooff farklı eczanelerde ölçtürsem nasıl olur acaba ...
Ciddiye al lutfen esimin yuksek cikti bi kere tansiyonu tedirgin oldu dahada bakmadi o kadar dememe ragmen.
Sonra cok tehlikeli seyler atlatti burda yazmiyim simdi :)
Ne gerek var o kadar riske?
Yuksek tansiyonla kac sene gezmis bilmiyoruz dr 5-6 sene olabilir demis.
Surekli yuksek oldugu icin kalp kapaklarindaydi heralde kalinlasma var.
Kendini yoracak sporlar falan yapamiycak.
72 dogumlu 5 senedir tansiyon ve kalp duzenleyici kullaniyo.
Yani demem o ki ters giden bisey gorunce ustune git yokmus gibi davranma 2.kere olmasini bekleme. Saygilar ♡
Daha 15 gunluktu o kadar korktum ki kucagimda olunca bebekken cok agir geciriyorlar bi de anlayamiyorsun ufacik ses bile nobet gecirtiyorduO daha zor bir anne için sagol canım..rabbim benim çocuğun ara bütün hasta çocuklara şifa versin
Sağol canım..
Başıma gelince duyuyorum ne çok varmış meğer herkez anlatıyor 3 sene içerisinde düzeldiğini moral oluyor bana da inşallah bizde yenebiliriz
Amin canım inşallah çok sagol
Sağol canım ayakta durmak çok zor ama evlatlarını için güçlü olmak zorundasın..
ay kiyamammm küçük bebek daha zor
Inşallah canım sagol
ay yyy miral verdin inanki cok tesekkurler
Aynen canım insallahhh
Sağol canım....olumlu düşünmeye calisiyorum
Sağol canım,zamanla alışırım insallah suan daha alisamadim...kizimin hiçbir hastalığı yoktu çok neşeli hareketli çok akıllı bir çocuk konduramiyorum işte annelik duygusu
Sağol canim...
Gecen gun nasil cekirdek yiyorsam esim uyardi ben yemeyecegim korkma dedi oyyy cok utandim nasil yiyorsam paket bitneden rahata eremedimTabisi bu degil,dün detox'a niyet ettigim için öyle idi,yoksa göz dönmüş halim kıtlıktan çıkmiş gibi diyim sen anla çakil:)
Geçmiş olsun cnmHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Ben iki gündür pek iyi değilim ciddi bel sırt ve boyun ağrım var ayakta duramıyorum ama oğlan yatırmıyoda haliyle dinlenemiyorum gecemde çok kötüydü şuan oğlan ayağımda yataktan yazmaya çalışıyorum...
Kilom 105.3
Spor 80 dakka
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Ben iki gündür pek iyi değilim ciddi bel sırt ve boyun ağrım var ayakta duramıyorum ama oğlan yatırmıyoda haliyle dinlenemiyorum gecemde çok kötüydü şuan oğlan ayağımda yataktan yazmaya çalışıyorum...
Kilom 105.3
Spor 80 dakka
Bonuscum tamam canım sağol öpüyorum yaptırayım sabah akşam aynı yerde tansiyon ölçtürmek benim için Zor olucak eczanede ölçtüreyim hep aynı eczanedemi ölçtürmem lazım iyi olur gerçi ama bu sabah 9 dan önce tapu dairesinde olucam pooff farklı eczanelerde ölçtürsem nasıl olur acaba ...
Eşinede çok geçmiş olsun sürekli konturol altında değil mi ?
Benimde ilk doğumda öyle olmuştu ayaklar davuldu ayakkabı giyip Dr kızı goturememistim annemle kardeşim götürmüştü bir aya kadar yavaş yavaş indiVermissindir diye düşündüm.Neyse en azndan almamışsn:)kilomdan hic haberim yok desem:)gebelikte tiplam 11 12 kilo aldm.dogumdan 5 gün sonra 10 kilosu duruyordu ama baya baya ödem vardı ayaklar balon gibi şişti.hatta cok korktuk hic böyle ödem görmemiştim.simdi de tartm yo
Kız bu arada eşinin de yaşı ortaya çıktı
Ciddiye al lutfen esimin yuksek cikti bi kere tansiyonu tedirgin oldu dahada bakmadi o kadar dememe ragmen.
Sonra cok tehlikeli seyler atlatti burda yazmiyim simdi :)
Ne gerek var o kadar riske?
Yuksek tansiyonla kac sene gezmis bilmiyoruz dr 5-6 sene olabilir demis.
Surekli yuksek oldugu icin kalp kapaklarindaydi heralde kalinlasma var.
Kendini yoracak sporlar falan yapamiycak.
72 dogumlu 5 senedir tansiyon ve kalp duzenleyici kullaniyo.
Yani demem o ki ters giden bisey gorunce ustune git yokmus gibi davranma 2.kere olmasini bekleme. Saygilar ♡
Bugün sıfır karbon yaparsan baya etkisi olur cnm
Ben haftabaşı coşuyom hafta içi fooos
2 gündür ne spor vardı nede menülerim iyiydi
Aynı benim durumumSıfır karbon yapamadım maalesef,birkaç gündür niyetim o yöndeydi ama başarılı olamadım
Benim de haftasonları düzensiz geçiyor,hal böyle olunca haftaiçi telafi ile meşgul olmaktan kilo verimi aşamasına geçemiyorum:)
Neyse önümüzdeki maçlara bakiciz artıkım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?