Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım yapsam iyi olur aslında iki gündür eve gelip ful yatıyorum şimdi daha iyiyim sanki bu gün başım ağrımasa geçti sorun yok demektir

Ciddiye al lutfen esimin yuksek cikti bi kere tansiyonu tedirgin oldu dahada bakmadi o kadar dememe ragmen.
Sonra cok tehlikeli seyler atlatti burda yazmiyim simdi :)
Ne gerek var o kadar riske?
Yuksek tansiyonla kac sene gezmis bilmiyoruz dr 5-6 sene olabilir demis.
Surekli yuksek oldugu icin kalp kapaklarindaydi heralde kalinlasma var.
Kendini yoracak sporlar falan yapamiycak.

72 dogumlu 5 senedir tansiyon ve kalp duzenleyici kullaniyo.

Yani demem o ki ters giden bisey gorunce ustune git yokmus gibi davranma 2.kere olmasini bekleme. Saygilar ♡

Bonuscum tamam canım sağol öpüyorum yaptırayım sabah akşam aynı yerde tansiyon ölçtürmek benim için Zor olucak eczanede ölçtüreyim hep aynı eczanedemi ölçtürmem lazım iyi olur gerçi ama bu sabah 9 dan önce tapu dairesinde olucam pooff farklı eczanelerde ölçtürsem nasıl olur acaba ...

Eşinede çok geçmiş olsun sürekli konturol altında değil mi ?

Daha 15 gunluktu o kadar korktum ki kucagimda olunca bebekken cok agir geciriyorlar bi de anlayamiyorsun ufacik ses bile nobet gecirtiyordu

Tabisi bu degil,dün detox'a niyet ettigim için öyle idi,yoksa göz dönmüş halim kıtlıktan çıkmiş gibi diyim sen anla çakil:)
Gecen gun nasil cekirdek yiyorsam esim uyardi ben yemeyecegim korkma dedi oyyy cok utandim nasil yiyorsam paket bitneden rahata eremedim

Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar

Ben iki gündür pek iyi değilim ciddi bel sırt ve boyun ağrım var ayakta duramıyorum ama oğlan yatırmıyoda haliyle dinlenemiyorum gecemde çok kötüydü şuan oğlan ayağımda yataktan yazmaya çalışıyorum...

Kilom 105.3
Spor 80 dakka

Geçmiş olsun cnm
Ne oldu hayırdır, belini incittinmi yoksa sürekli olan bişeymi

Geçmiş olsun zeynepcim

Sana eczane zor olur frida ya bi tansiyon aleti almaya calissan en iyisi olur hep lazim.
Omron marka iyi baya koldan olculenler pratik degil o an kotu olsan ugrasmasi zor oluyor. Sinbo nun falanda var onlarda is goruyo.
Eczaneye gittiginde bi bak istersen.
Yakin komsuda kardesinde falan varsada idarelik alsan olur.
Farkli eczanede bisey olmaz nolcak nerde musaitsen orda olctur.

Esim ilac kullaniyo iste raporlu senede 1 kere kontrol rapor yenileniyo falan.

Benimde ilk doğumda öyle olmuştu ayaklar davuldu ayakkabı giyip Dr kızı goturememistim annemle kardeşim götürmüştü bir aya kadar yavaş yavaş indi

Kız bu arada eşinin de yaşı ortaya çıktı sen baya küçüksün enişte den ben şahsen eşi küçük seviyorum böyük deil eşim 1 yaş küçük benden

Bugün sıfır karbon yaparsan baya etkisi olur cnm

Ben haftabaşı coşuyom hafta içi fooos
2 gündür ne spor vardı nede menülerim iyiydi

Sıfır karbon yapamadım maalesef,birkaç gündür niyetim o yöndeydi ama başarılı olamadım
Benim de haftasonları düzensiz geçiyor,hal böyle olunca haftaiçi telafi ile meşgul olmaktan kilo verimi aşamasına geçemiyorum:)
Neyse önümüzdeki maçlara bakiciz artıkım:)

Aynı benim durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…