He he ondan işte yanlış demişim rezillik diz boyu sormaBahar tiribini sevsinler
Frida o tatliyi bilmiyorumda osmanli tulumbasi guzel :)
Neden mutsuzsun kuzuuum iyi etmişsin yürüyüşte refahlık verir40 kilo verince devrim olcak diye düşünürdüm hep çok uzaktı. Şu an o eylemin içindeyim ama bugün özellikle bugün çok mutsuzum...
Çıkıp yürüdüm 1 saat.. yok olmadı..
Yiter yaa yiter öööff yazmasaydım keşke yaaOsmanlı tulumbası mı,bildigimiz tulumba tatlısından farkı ne?
Tatlılara osmanlı adı mı konuyor,ay ben çok cahil kalmişim yaa
Neden mutsuzsun kuzuuum iyi etmişsin yürüyüşte refahlık verir
Heee öyle oluyor bu ara
Yiter yaa yiter öööff yazmasaydım keşke yaa
Heee tamam kendini yalnız hissetme canım yaa bir Alo kadar yakınım biliyorsun belki sürpriz yapar bir İzmir yaparım bellimi olurBilmiyorum geçerli bir sebep yok. Oluyor bazen kendimi yalnız hissediyorum bu ara...
Geçer ama...
Bizim evin caddesinde adım başı yapıyorlar çok yurt var iş yapıyorlar demek ki birde börekçiler inanılmazAma çok güzel gerçekten. :)
Oturduğumuz yere yakın bir yer var imalathane küçük bir dukkan..ogleden sonra yapıp bir kaç saatte bitiyor..
Her zaman denk gelemiyoruz. Oğlum da çok seviyor...
Bir psikolog buldum randevu alabilirsem gideceğim yeme bozukluğu üzerine bir de bunu deneyecegim tüm gün çok isim olmasına rağmen bulasiklari bile yıkamadim. Ben sanırım yanlizliktan yiyorum. Bi de tembellikten40 kilo verince devrim olcak diye düşünürdüm hep çok uzaktı. Şu an o eylemin içindeyim ama bugün özellikle bugün çok mutsuzum...
Çıkıp yürüdüm 1 saat.. yok olmadı..
Verirsin veriliyor çünkü ben iki sefer 40 kilo verdim birinde hepsini birden geri aldım bu sonuncusunda 10 kilosunu geri aldım korumak çok zor vermekte ne kadar zorlanıyorsak almak bir o kadar kolaySlm kızlar misin miskin geçen bir günün ardından çooook sıkıldım. Her haftasonu bişey yapmaya alınınca böyle oluyor. Yena ben de senin gibi 40 kilo verir miyim acaba tünelin sonunu göremiyorum artık.
Ama çok güzel gerçekten. :)
Oturduğumuz yere yakın bir yer var imalathane küçük bir dukkan..ogleden sonra yapıp bir kaç saatte bitiyor..
Her zaman denk gelemiyoruz. Oğlum da çok seviyor...
Bugün bende bir psikologla konuştum telefonda gitme niyetindeyim bakalım konu yeme bozukluğu değil ama sonuç oraya bağlanabilir :))Bir psikolog buldum randevu alabilirsem gideceğim yeme bozukluğu üzerine bir de bunu deneyecegim tüm gün çok isim olmasına rağmen bulasiklari bile yıkamadim. Ben sanırım yanlizliktan yiyorum. Bi de tembellikten
Duygusal olarak cok yoruldum birşeyleri değiştirmem gerek bakalım piskolog ne diyecekVerirsin veriliyor çünkü ben iki sefer 40 kilo verdim birinde hepsini birden geri aldım bu sonuncusunda 10 kilosunu geri aldım korumak çok zor vermekte ne kadar zorlanıyorsak almak bir o kadar kolay
Heee tamam kendini yalnız hissetme canım yaa bir Alo kadar yakınım biliyorsun belki sürpriz yapar bir İzmir yaparım bellimi olur
Yenoş ne sorucam siz hasibeyle buluşacaktınız ne oldu
Bizim evin caddesinde adım başı yapıyorlar çok yurt var iş yapıyorlar demek ki birde börekçiler inanılmaz
Bir psikolog buldum randevu alabilirsem gideceğim yeme bozukluğu üzerine bir de bunu deneyecegim tüm gün çok isim olmasına rağmen bulasiklari bile yıkamadim. Ben sanırım yanlizliktan yiyorum. Bi de tembellikten
Cumartesi menusu
Sabah
Haslama yumurta
Domates
Peynir zeytin
Patates
Çay
Ara yapamadim pazara gittik dondugumde ancak aksam yemegi yaptim
Aksam
Tarhana corbasi
Somon baligi
Salata
Manti
Yemek konusunda ne zararlı ne değil biliyorum ama yinede yeme durumumu durduramiyorum. Yemiş olmak için yiyorum anlamı yok sonra da neden yedimki piskolojisi. ..Bugün bende bir psikologla konuştum telefonda gitme niyetindeyim bakalım konu yeme bozukluğu değil ama sonuç oraya bağlanabilir :))
Hafta arasi ekmek, pirinç, makarna hiç yemedim ödüll diyelim :)iyi ki varsınız.
Ne güzel olur görüşsek. .
Hasıbeyle bulusamadik. Berfo hastanelik oldu ya. . Bir dahakine inş.
Ya evet.. çok hazır gıda var. Şaşırıyorum bazen.
Hadi bakalım faydasını gireceğine inanıyorum . Ama senin de çaba sarfetmen gerek..
Çok güzel besleniyorsun afiyet olsun. Sadece mantı olmayaymış şahane olurmuş. :)
Hafta arasi ekmek, pirinç, makarna hiç yemedim ödüll diyelim :)
Sabahtan selam verdim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?