Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım. Ne dertler var..
Sen haftada birmi gidiyorsun işe.?

Yemek konusunda ne zararlı ne değil biliyorum ama yinede yeme durumumu durduramiyorum. Yemiş olmak için yiyorum anlamı yok sonra da neden yedimki piskolojisi. ..
Bu durum bendede var arızam orda başlıyor Zaten :)))

Ben bir keresinde yeme bozukluğunda gurup terapisine katılmıştım acayip eylenceliydi tek günlük bişeydi yaklaşık 10 kişi ve iki dr. Vardı çok keyif almıştım bütün gün oyunlar oynadık tabi herkesin duygu davranışı farklıydı genelde iş çocukluğa gidiyor mağlesef söliim :)

Bi Türk Kahvesi içelim hadi karşılıklı :)
Canim çekti. .

Mefkurem bugün ugramamissin sanırım...

Bende çayla eşlik edeyim canım eşim yine spor programı açtı tv de bugün ne var gidim kavga edim biraz sözde ütü yapmam lazımda pilim bittik çamaşır ütü yarına kaldı yine

Evet yaa o zaman berfin rahatsızdı sağlık olsun bir dahaki sefere artık şimdi iyi dimi herhangi bir takibi varmı atlatı çok şükür dimii zor yaa hiç bir anne çocuğunun sağlığıyla imtihan olmasın derin aklıma geldi yine ...

Ne yaptın temizlik işi biti mi gerçi ev işi bitmiyorda ...

Takibi vardı gittik. Aralık ayin da tekrar gideceğiz...
Ev isim bitti şükür senin gibi çamaşır ütü var.. onlarda yapılır yavaş yavaş. .

Gunaydin musmutlu pazarlar

Yogunluk oldu dun pek giremedim.
Takimda listeden cikmak istiyorum kaptan cikarmiyor firsat buldukca onunla konustum.

Oyle yani.

Seni tutacak birilerinin olmasi ne guzel dimi?
Ben nankörmüyüm? Hiç olmak istemem degilimdir insallah.

Bugun canimizi sıkan ne varsa allah onlari aratıcak dert vermesin insallah

YENA bende bi garip hallerdeyim bu aralar durduk yere en ufak biseyde belkide ölürüm diye geciyo icimden.
Arkamdan ne derler esyalarimi ne yaparlar cocuklar ne yapar offff bi dolu sey geciyor aklimdan nedensiz.

yst vardi hatirladinmi oda oyle senin gibi oluyodu zamanla gecicek insallah.
Cok onyargili cok korkulu ve cok ciddi birsey atlattin. Sukurki guzel atlattin.

Bunun bedenen nasil etkisi varsa ruhende var. Zamanla onlarda gecicektir.

Kendi iyi niyetinin karsiligini allah sana kat kat gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…