- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Hep size kahvalti hazirlamak istemisimdir :)
Takımda listede olmak insanı bazen strese sokuyor hele kaçamak yaparsan kapana sıkılmış gibi hissediyosun.,doğrudur bonusGunaydin musmutlu pazarlar
Yogunluk oldu dun pek giremedim.
Takimda listeden cikmak istiyorum kaptan cikarmiyor firsat buldukca onunla konustum.
Oyle yani.
Seni tutacak birilerinin olmasi ne guzel dimi?
Ben nankörmüyüm? Hiç olmak istemem degilimdir insallah.
Bugun canimizi sıkan ne varsa allah onlari aratıcak dert vermesin insallah
YENA bende bi garip hallerdeyim bu aralar durduk yere en ufak biseyde belkide ölürüm diye geciyo icimden.
Arkamdan ne derler esyalarimi ne yaparlar cocuklar ne yapar offff bi dolu sey geciyor aklimdan nedensiz.
yst vardi hatirladinmi oda oyle senin gibi oluyodu zamanla gecicek insallah.
Cok onyargili cok korkulu ve cok ciddi birsey atlattin. Sukurki guzel atlattin.
Bunun bedenen nasil etkisi varsa ruhende var. Zamanla onlarda gecicektir.
Kendi iyi niyetinin karsiligini allah sana kat kat gostersin
Yabancı değil cnmYENA topraaam,gadasını aldıguuum
Yanlız hissetme kendini kii öylede degilsin seni çok seven onca yürek var burda
asumanzeynep Ablacım keyifsiz oldugunu yazmışsın,bugun daha iyisindir umarım..
Mefkurem senin de misafirlerin varmiş kuzuuu,kolaylıklar diliyorum..
Ne güzel mamişler yapmişsindir şimdi,pööf aklım fikrim yemekte:) bi cacık olmaz ben den
Ne güzelsin senHep size kahvalti hazirlamak istemisimdir :)
Inş.gezme iyi gelir cnm
Bende idare eder işte takıl tokmak gidiyorum :))
Aminnn canım insallahhhh okundu çoğu az kaldı...rabbim benim cocugumunda bütün çocukların da sifasini versin,esim de bende sürekli agliyoruz,korkum daha büyük bir nöbet geçirmesi vücutta hasar bırakması birde yarın okuluna gidecek, ya okulda olursa, öğretmene söyledim ama korkularım çok fazla ,panik atak ilacını bir sene olmuştu birakali korkarım yeniden başlıycam...Derin illede şart kural degil tabi. Öylede okunuyor böylede.
500 kisiyle yasin tamamlamak biraz uzun surer ama yapanlar var.
Niyet hayır süre mubarek daha ne olsun ne kadar istersen o kadar okursun allah en kisa surede versin sifasini.
Hep size kahvalti hazirlamak istemisimdir :)
Huzurlu mutlu pazarlar
Hastayız demiştimya, cuma biz okuldayken betül çok kötü oldu, iş çıkışı hastaneye gittik acile.. Onu muayene ederken ben de öksürdüm, doktor asıl sizi muayene edelim dedi. Çünkü çok kötüydüm.. Akciğer filmi istedi, serum taktılar falan.. Epey bi ilaç verdi, hem hastalık hem ilaçların etkisi dün kafamı kaldıramadım, bugün şükür daha iyiyim.
Betül de öksürüyo, öksürürken kusuyo, bi de gece 15 dkda bir kasılarak ağlayıp uyanıyodu. Röntgen çekildi, çok yoğun gazı varmış, üşütüyo diyodum ben, doktor bu kadar gaz üşütmekle olmaz dedi, sütten olabilir dedi. Cumadan beri süt vermiyorum, ilacı da kullanınca daha iyi çok şükür...
Sağol canım.. Bu eve geldiğimizden beri gazı vardı zaten söylemişimdir kesin burda da. Ama son zamanlarda sürekli uyanmaya başlamıştı işte. Çok varmış gazı... İnşallah geçer bakalım.
Ayni anda yazmisiz ah guzelim cok gecmis olsun yademek o derece gazi varmis kiyamam ona
Tasinmayla cok yoruldun ondanda etkilendin
Sağol canım.. Bu eve geldiğimizden beri gazı vardı zaten söylemişimdir kesin burda da. Ama son zamanlarda sürekli uyanmaya başlamıştı işte. Çok varmış gazı... İnşallah geçer bakalım.
He sormuşsunya huysuzmuymuşuz diye :)
Ben çok huysuz, çok mızmız, alıngan, sürekli gözü yaşlı bi çocukmuşum, ve yaramaz..
Ben de öyle bir grup terapisine katilmak istiyorum sonuçta alkol bağımlıları ilaç bağımlıları sürekli toplanıp terapi yapıyor yeme bağımlıları neden yapmıyor. Grup Terapisi faydali birsey gibi geliyor yalnız olmadığını hissediyorsunBu durum bendede var arızam orda başlıyor Zaten :)))
Ben bir keresinde yeme bozukluğunda gurup terapisine katılmıştım acayip eylenceliydi tek günlük bişeydi yaklaşık 10 kişi ve iki dr. Vardı çok keyif almıştım bütün gün oyunlar oynadık tabi herkesin duygu davranışı farklıydı genelde iş çocukluğa gidiyor mağlesef söliim :)
YENA tebrik ederim 75lere inmissin.cok sevindim gercekten.benim de hayalim ve hedefim 75 olmak.ilk fırsatta bi baskul alıp kendimi kontrol etmem lazm.bu aralar iştah patlaması yasyrm resmen.bonus senin de 80lere aa kalmış biraz daha gayret ben inanıyorum sana.istedigin kiloya ulasacaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?