Bende niyetlendim ama vazgeçtim kız gece gece uykun kaçmasınŞimdi türk kahvesi içmeye niyetlendim :)hadi buyrun
Taze anne bebek bakıp emziriyorsun bence menun az olmuş dikkat et sütünle kal:))Cuma menusu
Sabah yok
Oglen bir elma
Ara nescafe
Ara mor lahanali piyaz
Aksam kuru fasulye yemegi tarhana corbasi 4 yk pilav 2 br ayran
Ara
2 çb çay
Kız daha yeni başladık haftaya ne aynısı :))Sevgili rakibemAmethyst_1 bunlar hedef demişler haftalık demişler napcaz sen döndünmü sahalaraa...ben haftayada aynı olayım ilk hafta için kafi bana...
Onu banada sporcu kuzen söylüyor yapıyorum sende yap falanYa ben ilk defa squat ve plank yaptım bugün. .
Ben hem de..
Ama ne zordu öyle. Ben de laylaylom yürüyerek bi halt yapıyor saniyordum millet neler yapıyormuş yahu....
Geçmiş olsun canım bebeğin burnunu temizleyip çekiyorsun dimi aparatlaHastalara gecmis olsun. İyi dileklerinizede tesekkur ederim. Simdilik cigerlerde hirilti yok dedi. Ama buronsit baslangici atlatmistik. Burnu tikandigi icin cok zor kucuk bebegin hasta olmasi
alışınca zamanla daha kolay olur cnm
Ben 20-30 sn.anca durabiliyorum plankı ama düzenli yapmadım aslında yapmak lazım
Göbek için mekikden bile daha etkili
Dur kıskandım seni :))
Bende bi spor programı hazırlayım kendime
Bu mesajı okuyanlara reca olunur:))
Lütfen haftasonu menülere dikkat edelim
Hiç bi mazaret bahane kabul edilmiyecektir :))
Haftalık hedeflerimizide belirleyelim
Ayrıca kimse benim menüme yorum yapmamış teessüflerimi bildirip iyi geceler dilerim efenim
Sevgili rakibemAmethyst_1 bunlar hedef demişler haftalık demişler napcaz sen döndünmü sahalaraa...ben haftayada aynı olayım ilk hafta için kafi bana...
Onu banada sporcu kuzen söylüyor yapıyorum sende yap falandahada aklıma gelmeyen bişey daha dedi ama ilk kez duyduğundan unuttum millet neler yapıyor yaw
Geçmiş olsun canım bebeğin burnunu temizleyip çekiyorsun dimi aparatla
Elini görüyorum ve arttiriyorum -1.5 kg diyorumyena mefkurem huhuuu
Elini görüyorum ve arttiriyorum -1.5 kg diyorumyena mefkurem huhuuu
Evettt kararlı günümün 1.si gelsinnn :))
Kalkınca
Ilık sirkeli su +keten tohumu yağı
Tarçınlı t.kahvesi
10.30
1 incir
1 hurma
7 zeytin
14.00
1 yumurta +2 kş. Yulaf kepeği +az sütle krep
Beyaz peynir
Maydonoz
18.30
5 kş.hindi kavurma
Salata
Su 2 lt yi geçer
Bugün tek menüye odaklandım inş.yarın sporada başlıcam
Herkes hedef kilosunu alıntılayarak yazsın arkadaşlar...
Güncel:103,100 Hedef:101.100Herkes hedef kilosunu alıntılayarak yazsın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?