- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
hım anladım ben burdan bakmıştım ilk sayfadan bakmadım afedersiniz teşekkürlerListeyi sağa doğru kaydırırsan kilon yazıyor cnm
Liste haftalara göre yazıldığı için öyle
Güzelim dikkat edince ne güzel verebildiğini sende biliyosun bizde
Var iste biseyler artida ustune tuz biber.
Yarin tertemiz bir sabahla basliyalim ins
Ugrasicam elimden geldigi ve gelmedigi kadar
Asucum sağlıksız bi menü olmuşBen de suyu iyice azalttım hele evde değilsem daha da az oluyor bunu halletmem lazım susuz olmaz biliyorum
Yoğurt ayran da hiç tuketmiyorum çözmem lazım bunları
Bugün yediklerim şöyle
Sabah 1 trabzon hurması yedim
Epey sonra 1 mandalina
Saat 4 den sonra çay sofrası 4 dilim ekmek yedim fazla oldu 3 ü üzeri peynirli yumurtalı firinda kızarmış
Çayla az çerez
Bugün 2 duble içtim ama şimdide içebilirim :))Şimdi türk kahvesi içmeye niyetlendim :)hadi buyrun
Tatlım şimdi aklıma geldi :))Çok severim türk kahvesini ama şimdi içersem uykuya by by demem gerekir. Sana afiyet olsun canım
Ne oluyosa hep o misafirlikte oluyo zaten.iki üç gün akşam oturmasına gittik benim de düzenim altüst oldu.diyetteyim almayayım diyosun daha da ısrar ediyolar yarın başlarsın bi taneden bişey olmaz diyip duruyolar.onlar yüzünden akşam atıştırmalarına başlanıyo sonra :/Arkadasa caya gittik mecbur birseyler yedim okadar xok ısrar ettiki bide beğenmedinmi dedi hep mecbur kaldım ama telafi edicem.
Halsiz olmuyo musun akşama kadar? Ben bunları yersem düşer bayılırım :))Cuma menusu
Sabah yok
Oglen bir elma
Ara nescafe
Ara mor lahanali piyaz
Aksam kuru fasulye yemegi tarhana corbasi 4 yk pilav 2 br ayran
Ara
2 çb çay
Ne oluyosa hep o misafirlikte oluyo zaten.iki üç gün akşam oturmasına gittik benim de düzenim altüst oldu.diyetteyim almayayım diyosun daha da ısrar ediyolar yarın başlarsın bi taneden bişey olmaz diyip duruyolar.onlar yüzünden akşam atıştırmalarına başlanıyo sonra :/
amin inşallah hep beraber
Nasıl oldun canım. Daha iyisin inş
Benim kronik faranjitim var.. çok sıkıntı çekerim kışın seninde mi öyle. .
Kizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/Halsiz olmuyo musun akşama kadar? Ben bunları yersem düşer bayılırım :))
Kizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/Halsiz olmuyo musun akşama kadar? Ben bunları yersem düşer bayılırım :))
Ne oldu tatlım bütün gün bişey yememişinCuma menusu
Sabah yok
Oglen bir elma
Ara nescafe
Ara mor lahanali piyaz
Aksam kuru fasulye yemegi tarhana corbasi 4 yk pilav 2 br ayran
Ara
2 çb çay
amin inşallah hep beraberÇok güzel vallao kiloyu da görürüm inşallah :))
Çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin inşallahKizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/
Bunarada bende de pco vardi. Gecen sene 2 ayda 6 kg verdim 88 kg ile gebe kaldim. Simdi dogum kglarini veriyorum. İstanbuldaysaniz drumi tavsiye edebilirimHah atana rahmet :) sevmiyorum diyetteyken gezmeleri :)
geçmiş olsun canım.Kizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/
Kizim rahatsiz iştahim falan kalmadi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?