Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorayım canım. Sporcu sudyeni kullanıyorum ama öyle sarkık ki bi türlü toparlanmiyo ve sabit kalmıyorlar . Çok Bağımsızlar çok anarsikler

Bittimi yürüyüşün. ?

Ben de kahvaltı hazirliim
havuz var..
Dönünce temizlik..

Akşam kızımla tiyatroya gideceğiz. Pek entel danteliz bu aksam :)

Yok biraz daha gideyim bi market yapip eve insallah.
Anama davetliyim aksam yemege misafiri var ve kendi bestini dolmasini yapacak :))
Yiyecegim bi tabak bisey yok resmen.

Gogus icin egzersizler var onlara agirlik verirsin belki faydasi olur.

Hahaha spor açılışını yapmışsın yani :)
Güzel ..
Hayirli sabahlar
Bende bir hedef birakayim buraya inş tutturabilirim
10 kasıma dek -1

Kesin tutturursun. .

Evet hanımlar dün okadar buyuk karar aldım ama akşam fiyaskoyla sonlandı tok gittim yemiycektim ama ya oldumu olmadımı vs deyince yedim az az. Sonra hep ısrar etti biliyorum olmadı begenmedin illa ye beğenmedin işte ama öyle 1 2 kez deil hayatımda boyle ısrar gormedım. Sonuç olarak 1 dilim ıslak kek 3 pogaca yedim küçüktü pogacalar. Ama kendide kilosunda şikayetci diyet yapmıyo ama ne bilim. İyiliğime yapmıştır ama hata bende birdaha cagırırsa sadece cerez olsun diycem cayın yanında kuru kayısı vs .
Bugun avmde olcam bol bol yuruycem corba yada ızgara yerim . Cumaya 79.7 ile 80den kurtulcam inş.

:)♡ haftalık hedefim yarım kilo ki dunle bugun arasında artı 300 gr fark var ama vericem inş.

Ya da evde diyet yaparsın diyorlar :)
Aynen ama ben bunları dostane normal yada beni anlamıyolar gibi görürdüm. Artık öyle görmiycem kasıt var belkide. Çünkü diyetteyim diyene ısrar etmem cayının tanına incir kayısı vs veririm uygun seyler oneririm

H Himal_ benim de öyle bi arkadaşım var izinli olduğu gün beni çağırır. Habire bişeyler koyar önüme. Kısır yapalım börek yapalım kek mi yapsak hadi cips yiyelim bişeycik olmaz ye işte. Bütün günü yiyerek ve yedirterek geçiriyo. Sonra da göbeğine bakıp bakıp napcam bunla ben diyo. Ağzın boş durmuyo be mübarek yeme işte diyorum her hafta aynı muhabbeti yapıyoruz

Günaydınnnn mutlu sağlıklı hafif haftasonları :))
TR saatleri almadığı için saat farkımız 2 saat oldu :)şu anda burda 9.05

Incir kürümü yedim şimdi kahvemi içiyorum

Biraz bekleyip kahvaltımı yaparım

bendede var kızlar böyle bir arkadaş işin zor yanı eşlerimizde dost hafta sonları muhakkak plan yapıyorlar çocuklarımızda aynı yaş grubu hepsi bir arada düşünsenize aman allahım mangal çocuklar olduğu için kek börek bile bile ısrar haftada 1gün bişey olmaz larrrr bu hafta eşimi tembihledim hiçbiryere gitmiyoruz ddm onlar gitsin çocuklarıyla ddm birkaç kez aradılar yok ddm işimiz var ddm eşim de öyle söyledi ama dün akşam sürpriz bir şekilde evlerimiz yakın pazar yazlıktan dönüyoruz dd doğum günü ortanca oğlumun dd şimdiden etleri pastayı şipariş ettik dd kayınvaldmler görümcmlr eş dost geliyorlar haber verdik dd siz gelmezseniz darılırım dd bak yanı başınızda bahçede yapıcaz doğum gününü dd. yani çocuklar birarada olunca afedersin kuduruyorlar başım beynim kaldırmıyor ama mecbur gidilecek birde hediye alınacak

Ay koca koca hedefleriniz utandım yarım kilo hedefle ama yarım kilo benim için büyük bi adım
Herkese güzel ve bol eksili hafta sonları

Sen de hedefini -1 yap. Tutturmaya çalış olmazsa olmaz yani ..
Hedeflerimiz büyük büyük olsun :)

Sosyallesmek yeme içmeyle bağlantılı bir nevi... hatta kişinin becerisi hamaratligi bir nevi unvan alıyor masayı iyi döşeyen. .
Sonrasında siskoyuz diye bunalıma giriyoruz hayata kusuyoruz. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…