Kardiyo yapiyoduk ya @eboe ile ordada sonda squat var insani bagirtiyo :)) hersey diri popo ve saglam bacaklar ve bel icin.
Sporcu sutyenini hocana sorsana kullanmasi faydali olurmu bende zorlaniyorum ziplamak zaten iskence gibi.
Bide ip atlamayi sorsana bu kiloda azda olsa yapilirmi diye.
Baska soracagin bisey yok tisikkirler :)
Kim olmuş kim hangi takımda neler oluyor
Zayiflama yarismasindaki 14 takimin icinde en cok kiloyu veren 3. Kisi olmus yani.
Bittimi yürüyüşün. ?
Ben de kahvaltı hazirliim
havuz var..
Dönünce temizlik..
Akşam kızımla tiyatroya gideceğiz. Pek entel danteliz bu aksam :)
Kim olmuş kim hangi takımda neler oluyor
bilmiyorum ki iyimiyim kötümüyüm
işyerindeki berbat günün sonunda doktordan beklediğim müjdeli haber de geldi
hücre değişimi ilerliyor yavaş yavaş kanser oluyorum sanırım
kafa güzel şimdi benim saçmalamadan iyi geceler dileyim hepinize
Herkes bir takımda takılıyor ozaman
Biz 7.takimdayiz yena 8. Takimda cakilcigim
Günaydın kızlar.Acı bi neskafeyle günü açıyorum ben :) demin sütçüye yetişcem diye beş dakika koşmuşum spora girer heralde bu.sabah sabah iyi geldi.darısı öğlen leslie yapmaya.bugün 5 mil yapmayı planlıyorum
Hayirli sabahlar
Bende bir hedef birakayim buraya inş tutturabilirim
10 kasıma dek -1
:) olabilir doğru söylüyorsun.
@Jade21 duydunmu canım.
Lütfen kuzum mideni doldurma.. sonra kafana taktığın konu daha da büyüyor bu sefer Yedigin için takıyorsun. .
Yapma canım hersey düzelir yoluna girer ama sen sağlığından oluyorsun yavaş yavaş bunu unutma...
Neyse ki bugün cuma.. inşallah az yemişsindir. .
Spor yapabilirsin 45 dk.
Sporla taçlanmış bi menü
Sadece akşamki çekirdek gözüme battı gerisi çok güzel :)
güzelim böyle zamanlarda midem ağrıyor yanma var gibi pembe yalanlar söyliyebilirsin
Bide bu israr konusunu hiç anlamam
Ben evime gelene de söylerim
Teklif var israr yok diye
karatay mantığına göre fazla ama normal :))
Spor zaten yapıldıkça insanın canı isteyen bişey cnm
Eğer totoları küçültmek istiyosak Spor şart :))
Evet hanımlar dün okadar buyuk karar aldım ama akşam fiyaskoyla sonlandı tok gittim yemiycektim ama ya oldumu olmadımı vs deyince yedim az az. Sonra hep ısrar etti biliyorum olmadı begenmedin illa ye beğenmedin işte ama öyle 1 2 kez deil hayatımda boyle ısrar gormedım. Sonuç olarak 1 dilim ıslak kek 3 pogaca yedim küçüktü pogacalar. Ama kendide kilosunda şikayetci diyet yapmıyo ama ne bilim. İyiliğime yapmıştır ama hata bende birdaha cagırırsa sadece cerez olsun diycem cayın yanında kuru kayısı vs .Ne oluyosa hep o misafirlikte oluyo zaten.iki üç gün akşam oturmasına gittik benim de düzenim altüst oldu.diyetteyim almayayım diyosun daha da ısrar ediyolar yarın başlarsın bi taneden bişey olmaz diyip duruyolar.onlar yüzünden akşam atıştırmalarına başlanıyo sonra :/
:)♡ haftalık hedefim yarım kilo ki dunle bugun arasında artı 300 gr fark var ama vericem inş.Bu mesajı okuyanlara reca olunur:))
Lütfen haftasonu menülere dikkat edelim
Hiç bi mazaret bahane kabul edilmiyecektir :))
Haftalık hedeflerimizide belirleyelim
Ayrıca kimse benim menüme yorum yapmamış teessüflerimi bildirip iyi geceler dilerim efenim
Ay koca koca hedefleriniz
Aynen ama ben bunları dostane normal yada beni anlamıyolar gibi görürdüm. Artık öyle görmiycem kasıt var belkide. Çünkü diyetteyim diyene ısrar etmem cayının tanına incir kayısı vs veririm uygun seyler oneririmYa da evde diyet yaparsın diyorlar :)
Ay koca koca hedeflerinizutandım yarım kilo hedefle ama yarım kilo benim için büyük bi adım
Herkese güzel ve bol eksili hafta sonları
H Himal_ benim de öyle bi arkadaşım var izinli olduğu gün beni çağırır. Habire bişeyler koyar önüme. Kısır yapalım börek yapalım kek mi yapsak hadi cips yiyelim bişeycik olmaz ye işte. Bütün günü yiyerek ve yedirterek geçiriyo. Sonra da göbeğine bakıp bakıp napcam bunla ben diyo. Ağzın boş durmuyo be mübarek yeme işte diyorum her hafta aynı muhabbeti yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?