ben bugün güne herkes yatarken odalarında temizlikle başladım sonra kızım kalktı kahvaltıyı hazırladık minikler uyuyor hala diğerleri kahvaltı yaptı ben yemdm sadece ikisibirarada içtim canım bugün istemiyor kafama koydum zayıflamam lazım
Iyi eğlenceler cnm planlar güzelmişBittimi yürüyüşün. ?
Ben de kahvaltı hazirliim
havuz var..
Dönünce temizlik..
Akşam kızımla tiyatroya gideceğiz. Pek entel danteliz bu aksam :)
Aman spor kardeşim anne evi tehlikeli bölge dikkat et :))
Yok biraz daha gideyim bi market yapip eve insallah.
Anama davetliyim aksam yemege misafiri var ve kendi bestini dolmasini yapacak :))
Yiyecegim bi tabak bisey yok resmen.
Gogus icin egzersizler var onlara agirlik verirsin belki faydasi olur.
karatay neskafeye hayır diyorGünaydın kızlar.Acı bi neskafeyle günü açıyorum ben :) demin sütçüye yetişcem diye beş dakika koşmuşum spora girer heralde bu.sabah sabah iyi geldi.darısı öğlen leslie yapmaya.bugün 5 mil yapmayı planlıyorum
Çakıl sen 8 lere düştün bide takıma gittin diye bizi beğenmiyonmuBonuscan yine ateşledin grubu kimseden ses çıkmaz olmuştu
akşam o kadar kaçamağa +300 mü geldi cnm:)♡ haftalık hedefim yarım kilo ki dunle bugun arasında artı 300 gr fark var ama vericem inş.
tatlım ben öncesinde aylarca diyet yaptım ne bşyere gittiğimde nede birisi geldiğinde 1 lokma kaçamak koymadım ağzıma. Ben bir kere hayır dedimse hayırdırAynen ama ben bunları dostane normal yada beni anlamıyolar gibi görürdüm. Artık öyle görmiycem kasıt var belkide. Çünkü diyetteyim diyene ısrar etmem cayının tanına incir kayısı vs veririm uygun seyler oneririm
Kendi zayıflamaya yeltenemediği için senide sabote ediyor :)H Himal_ benim de öyle bi arkadaşım var izinli olduğu gün beni çağırır. Habire bişeyler koyar önüme. Kısır yapalım börek yapalım kek mi yapsak hadi cips yiyelim bişeycik olmaz ye işte. Bütün günü yiyerek ve yedirterek geçiriyo. Sonra da göbeğine bakıp bakıp napcam bunla ben diyo. Ağzın boş durmuyo be mübarek yeme işte diyorum her hafta aynı muhabbeti yapıyoruz
şimdi yapım ozaman ok sonra saldırmıyım diimiYemeden olmaz ama. Kahvaltı özellikle çok önemli..
Akşam yemesin olir da kahvaltını yap sen sonrada kahvemizi içeriz karşılıklı hep beraber.
kesinlikle katılıyorum arkadaşım doğru bir tespitIyi eğlenceler cnm planlar güzelmiş
karatay neskafeye hayır diyor
filtre yada türk kahvesi içelim bebeğim :))
Çakıl sen 8 lere düştün bide takıma gittin diye bizi beğenmiyonmu
dün görünmedin fazla :)
akşam o kadar kaçamağa +300 mü geldi cnm
Valla şanslı kişilerdenmişin
Ben olsam en az +1.5 olurdu :)
tatlım ben öncesinde aylarca diyet yaptım ne bşyere gittiğimde nede birisi geldiğinde 1 lokma kaçamak koymadım ağzıma. Ben bir kere hayır dedimse hayırdır
Bi süre sonra çevrendekilerde alışıyor
Artık bana yermisin diye bile sormuyolatdı :))
Herkesin yediği kendi midesine gidiyor israr edenin değil :)
Kendi zayıflamaya yeltenemediği için senide sabote ediyor :)
Diyet yapmayan biri karşısındakide yapsın istemez
Günaydınnnn mutlu sağlıklı hafif haftasonları :))
TR saatleri almadığı için saat farkımız 2 saat oldu :)şu anda burda 9.05
Incir kürümü yedim şimdi kahvemi içiyorum
Biraz bekleyip kahvaltımı yaparım
zayıflamak istiyosan 2 si bi arada yı bırakıp sağlıklı kahvaltını yapıcan tatlım :))ben bugün güne herkes yatarken odalarında temizlikle başladım sonra kızım kalktı kahvaltıyı hazırladık minikler uyuyor hala diğerleri kahvaltı yaptı ben yemdm sadece ikisibirarada içtim canım bugün istemiyor kafama koydum zayıflamam lazım
Aynen surekli yiyip aglamaklı oluyorlar kiloluyum diye halbuki ben derim hep ben yaptım sende yapabilirsin beraber zayıflayalom diye oralı olmazlarH Himal_ benim de öyle bi arkadaşım var izinli olduğu gün beni çağırır. Habire bişeyler koyar önüme. Kısır yapalım börek yapalım kek mi yapsak hadi cips yiyelim bişeycik olmaz ye işte. Bütün günü yiyerek ve yedirterek geçiriyo. Sonra da göbeğine bakıp bakıp napcam bunla ben diyo. Ağzın boş durmuyo be mübarek yeme işte diyorum her hafta aynı muhabbeti yapıyoruz
Sen de hedefini -1 yap. Tutturmaya çalış olmazsa olmaz yani ..
Hedeflerimiz büyük büyük olsun :)
Sosyallesmek yeme içmeyle bağlantılı bir nevi... hatta kişinin becerisi hamaratligi bir nevi unvan alıyor masayı iyi döşeyen. .
Sonrasında siskoyuz diye bunalıma giriyoruz hayata kusuyoruz. . .
Emir büyük yerden bundada vardır hayır inş yenacım veririm :) sosyallesmek için yemeye ne luzum var cay kahve hos sohbet yetiyo :)♡ biz uymayalım onlara
Gecen hafta annemdeydim 2 günde aldım orda 1.5 kilo bendeIyi eğlenceler cnm planlar güzelmiş
tatlım ben öncesinde aylarca diyet yaptım ne bşyere gittiğimde nede birisi geldiğinde 1 lokma kaçamak koymadım ağzıma. Ben bir kere hayır dedimse hayırdır
Amin cnm sağolasınBakalim nasıl bi faydasını göreceksin kürün. Şifa olsun inş.
1 haftami yapıcaksın. ?
benim çok çabuk alan bi bünyem var 1 günde 3 kilo artı bile olabilir :))Gecen hafta annemdeydim 2 günde aldım orda 1.5 kilo bende
Evet bende 20 kilo verdiğim dönemde oyletdım asla bozmazdım keblebi bile gec saate agzıma atamazdım inş dönücem o günlere sizden kopmıycam
Kan ilacı içiçem 6 ay kilo yapmaz umarım
ben önce pratikliğinden neskafe içiyodumFiltre ve Türk kahvesinden sonra nescafenin kokusu bile hoşuma gitmiyor artık.
Amin cnm sağolasın
Bunda süre yok diye hatırlıyorum ama vidyoyu bidaha seyrediyim :))
Ben bişeyi uzun süre devam ettiremem ya bakalım
Neden acaba neden acaba
Yok kuzum olur mu öyle şey dün is çok yoğundu eve donerken anca yazılanları okuyabildim malum yol uzun vakit nasıl geçti anlamadım. Ne güzel sayfa hareketlendi. Birara kimse gelmiyo diye uzuluyordum. Şimdi size yetisemiyorum eskisi gibi. Bide canımı sıkan şeyler oluyor hepsi üstüme üstüme geliyor ama akillandim artık üstüme üstüme gelselerde yemiyorum. Yesem de aynı yemesem de aynı bari yemeyim diyorum. Şimdi güzel bir dizi açarım ütu yapmaya baslarim akşam a allah kerim.Iyi eğlenceler cnm planlar güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?