Filtre ve Türk kahvesinden sonra nescafenin kokusu bile hoşuma gitmiyor artık.
Türk Kahvesi de mi çifte kavrulmuş offfFiltre ve Türk kahvesinden sonra nescafenin kokusu bile hoşuma gitmiyor artık.
Yok kuzum olur mu öyle şey dün is çok yoğundu eve donerken anca yazılanları okuyabildim malum yol uzun vakit nasıl geçti anlamadım. Ne güzel sayfa hareketlendi. Birara kimse gelmiyo diye uzuluyordum. Şimdi size yetisemiyorum eskisi gibi. Bide canımı sıkan şeyler oluyor hepsi üstüme üstüme geliyor ama akillandim artık üstüme üstüme gelselerde yemiyorum. Yesem de aynı yemesem de aynı bari yemeyim diyorum. Şimdi güzel bir dizi açarım ütu yapmaya baslarim akşam a allah kerim.
yenacım vallah yedim şimdi kahvaltımı söz dinledim hemen pratik peynirli omlet 2 yumurtayla yapılmış 2 dilim etimek 2 fincan çay türk kahvesini seviyorum da filtreyi hiç içmedim çok koyu gözüküyor gözüme denemeye bile cesaretim olmadı türk kahvesinde kesinlikle sade içiyorum diyet yapmadığım zaman bile şekerli felah içemem tadını alamıyorum ozaman canımFiltre ve Türk kahvesinden sonra nescafenin kokusu bile hoşuma gitmiyor artık.
Iste bu yaa cakil gel bi opim seni
O sersem programlari izliyodun iyice kotu oluyodun simdi ne guzel sadece sevdigin dizileri izliyosun
Dünkü yazını okudum eline yüreğine sağlık duygulandım
Iste bu yaa cakil gel bi opim seni
O sersem programlari izliyodun iyice kotu oluyodun simdi ne guzel sadece sevdigin dizileri izliyosun
Tamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey
Bizde şişmanız rahat olbiraz rahat ol cokta degil az rahat ol
Dünkü yazını okudum eline yüreğine sağlık duygulandım
Neden ne vardı yemesen kim zorladı seni ye diye. Şuan ben de açım ve saatin 13 olmasını bekliyorum. Hadi bırakma kendini mücadele et amaTamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey
Evde yarım ekmekle tost yaptım ve karnım aç ofise gidiyorum
Tamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey
Evde yarım ekmekle tost yaptım ve karnım aç ofise gidiyorum
Belli etmek istemiyorum ama aslinda keyfim yok hic.
Keyifli olmaya hissetmeye calisiyorum.
Insaniz var iste aklima takilan icime dert olan uzuldugum seyler.
Uzuntu mide agrisi yapiyor bolca.
Ya sadece ne bulursam agzima tikip midemi doldurmak istiyorum yada agzimi acip su bile icmek istemiyorum.
Bunu nasil asabilirim ben napicaz biz uzulunce en cok uzulecegimiz seyi niye yapiyoruz?
Hastalara gecmis olsun. İyi dileklerinizede tesekkur ederim. Simdilik cigerlerde hirilti yok dedi. Ama buronsit baslangici atlatmistik. Burnu tikandigi icin cok zor kucuk bebegin hasta olmasi
Sevgili rakibemAmethyst_1 bunlar hedef demişler haftalık demişler napcaz sen döndünmü sahalaraa...ben haftayada aynı olayım ilk hafta için kafi bana...
Kız daha yeni başladık haftaya ne aynısı :))
O Eksi gelecek canikom ona göre :))
Elifde döndü artık ama menüsünü göremedim bugünAmethyst_1
bilmiyorum ki iyimiyim kötümüyüm
işyerindeki berbat günün sonunda doktordan beklediğim müjdeli haber de geldi
hücre değişimi ilerliyor yavaş yavaş kanser oluyorum sanırım
kafa güzel şimdi benim saçmalamadan iyi geceler dileyim hepinize
Buna çok sevindim kilo yapıyo diyorlar hep diyetteyim zaten iştahı tolere edebilirim. Yada bol sebze yemeğiyle bastırırım :)benim çok çabuk alan bi bünyem var 1 günde 3 kilo artı bile olabilir :))
Kan ilacı kilo yapmaz cnm sadece kullananlar iştah açtığını söylüyor
Onuda iradeyle halledecen artık
ben önce pratikliğinden neskafe içiyodum
Zararlı olduğunu öğrenince bıraktım artık
Bayadır hiç içmedim
Benim ellerim titriyor bugun neden olabilir acaba?dün de ögle saatlerinde olup gecmisti
Kollarin yorgunmu kaslarini yorucak is guc yaptinmi kuzum?
Fıtık tarzi bisey varmi? Çok streslimiydin yada açmıydın?
Demir eksikligi kansizlik troit bozukluguda yapar diye biliyorum.
E şıkkı hic biri ise sana bu lazim diye dusunuyorum.
Nur1835 sanada uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?