Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iste bu yaa cakil gel bi opim seni
O sersem programlari izliyodun iyice kotu oluyodun simdi ne guzel sadece sevdigin dizileri izliyosun

Filtre ve Türk kahvesinden sonra nescafenin kokusu bile hoşuma gitmiyor artık.
yenacım vallah yedim şimdi kahvaltımı söz dinledim hemen pratik peynirli omlet 2 yumurtayla yapılmış 2 dilim etimek 2 fincan çay türk kahvesini seviyorum da filtreyi hiç içmedim çok koyu gözüküyor gözüme denemeye bile cesaretim olmadı türk kahvesinde kesinlikle sade içiyorum diyet yapmadığım zaman bile şekerli felah içemem tadını alamıyorum ozaman canım

Dünkü yazını okudum eline yüreğine sağlık duygulandım

Icimize attiklarimiz dogacim bazen bi sekilde cikiyolar boyle.

Hosgeldin. Kilo vermen durduysa ters giden bisey vardir sanirim.
Baya verip durduysan normal sayiliyor.
Beslenme seklini degistirip vucudun bunyenin algısını degismen lazim

Son düzenleme:
Tamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey

Evde yarım ekmekle tost yaptım ve karnım aç ofise gidiyorum
Neden ne vardı yemesen kim zorladı seni ye diye. Şuan ben de açım ve saatin 13 olmasını bekliyorum. Hadi bırakma kendini mücadele et ama

Tamam ama korkuyorum, utanıyorum , başlıyamıyorum ve daha büsürü büsürü şey

Evde yarım ekmekle tost yaptım ve karnım aç ofise gidiyorum

Yaa frida valla dayak istiyosun yaa ne utanmasi gızım bi kendini farket yaa sen ki o kadar kiloyu vermiş garısın

Ne korkmasi ne utanmasi? Yoruldun bezdin sıkıldın e bundan kelli saldın baktın kilo aliyosun bi dur dedin yeniden vermeye basladin.

Aha bu kadar iste yazmak gibi basit. Ne yukleniyosun kendine ya

Bu surecte gunluk hayatinda neler basardin onlar noluyo?

Biz seni cok takdir ediyoruz sende kendini takdir et. Cokta seviyoruz seni valla adini anmadigimiz muhabbetimiz yok gibi bisey

Canini sIkan her ne ise Allah ferahlatsin seni iki gözüm,yasadigin keyifsizlik güzel günlere gebe olsun ins.

Hastalara gecmis olsun. İyi dileklerinizede tesekkur ederim. Simdilik cigerlerde hirilti yok dedi. Ama buronsit baslangici atlatmistik. Burnu tikandigi icin cok zor kucuk bebegin hasta olmasi

Cok gecmis olsun canim,acil sifalar diliyorum kuzuya.

Sevgili rakibem Amethyst_1 bunlar hedef demişler haftalık demişler napcaz sen döndünmü sahalaraa...ben haftayada aynı olayım ilk hafta için kafi bana...

Rakibem hedef belirleyenlerden bizim neyimiz eksik ayol.basimiz kel mii:) Biz de hedef belirleyip,menü paylasimi yapalim lütfen eskisi gibi..
Uzatmayalim daha fazla kuzuum,iki haftayi nicin cöpe atalim ki - 2 olabiliriz gayret edersek dimi..Hadi bakalim gazamiz mübarek ola:)

Kız daha yeni başladık haftaya ne aynısı :))
O Eksi gelecek canikom ona göre :))

Elifde döndü artık ama menüsünü göremedim bugün Amethyst_1

Sey kem küm:) bu günden itibaren yazicim mefkurem:)Aslinda dün de kacamak vs yapmadim ama balik hafizam net hatirlayamadi menüleri:)

Simii kesin bir durum söz konusu degil anladigim kadari ile,hem öyle olsa bile tedavisi mümkün sükür..Lütfen kendini üzüp yipratma kuzum yaa,Allah tüm sIkIntilarini gidersin feraha cikarsin tez vakitte insallah.

Buna çok sevindim kilo yapıyo diyorlar hep diyetteyim zaten iştahı tolere edebilirim. Yada bol sebze yemeğiyle bastırırım :)

Benim ellerim titriyor bugun neden olabilir acaba?dün de ögle saatlerinde olup gecmisti

Kollarin yorgunmu kaslarini yorucak is guc yaptinmi kuzum?

Fıtık tarzi bisey varmi? Çok streslimiydin yada açmıydın?

Demir eksikligi kansizlik troit bozukluguda yapar diye biliyorum.

E şıkkı hic biri ise sana bu lazim diye dusunuyorum.
Nur1835 sanada uyar

Fitik,yorgunluk vs yok sükür..Troit durumum var ama gectgimiz ay yapilan tahlillerim gayet güzeldi,doktora gidicem bu ara sanirim ilacimin degeri yüksek,biraz ondan da süphelenmiyor degilim ama bilmiyorum yüksek doz troit ilaci yapar mi bu tarz etkiler..
Yanisira iki gündür düzensiz menüm,uzun süre ac kalmak durumunda kaldim fakat daha önce hic olmazdi acken böyle titreme falan..

E sikki iyiymis,bence de hakediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…