Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mefkurem ne çok emek vermişsin,herkese ozenerek yazmişsin. Teşekkür ederim. Becerikli hatunsun,teknolojiden de iyi anliyorsun,ben pek beceremiyorum,yeni yeni öğreniyorum.

Mefkurem menunu begendim. Zeytin incir kürü ile ilgili deneyimlerini paylaş bizimle,takipteyim

elifcim sabah güzel sağlıklı olmuş ama kurıyemiş miktarlarınıda yazalım :)
Araya 1 meyve yoğurt daha güzel olurdu
Akşam balık kızartma değilse güzel (içimden biraz negatif düşündüm ama :)))

Mefkuremm

İyi ki geldin güzel insan,topigimiz şenlendi seninle
Hepmiz öyleyizki cnm herkes ayrı bi renk
Veee gelmeyenler aranıyor :))

Kahvalti hazırlıyorum,aç olan buyursun:)
Ben acıktımda benimkiler daha yatıyor
Incir kürümü yiyip birazdaha beklerim
Eğer diyetisyenin sana iyi geleceğine inanıyosan git cnm
Mesela listeye bağlı kalmak hiç bana göre değil Ben yapamam

Aslında hepimiz biliyoruz ne yapmamız gerektiğini mantığı çok kolay
Tatlı yağlı hamurişi beyaz, paketli ürünler yok
Et türü srbze salata yoğurt eksik olmıcak
Bi öğün Et türü yediysek sonraki sebze olsun
Akşamlarıda karbon olmadımı tamamdır bu iş
Tabi su ve sporu eksik etmicez :))

hergaf canım Bonus un söylediklerine ben de katılıyorum. . Öyle rahatlatıcı dokunuşlar yapıyorsun ki yazilarina sanal dahi olsa hissediyor insan o samimiyeti yalinligi. . Iyi ki gelmissin aramıza. .

Burada ki tüm kişilerin kendine özgü çok güzel yaklasimi var hayata dair insana dair. Kendi adıma çok mutluyum her birinizi tanıdığım. Icin. Dilerim hersey gönlünüzce gönlümuzce olur..

Öğlen dışarı çıkıyordum acil aklıma süt geldi dışarda açıkmayayım diye önlem aldım kendimce.. beyaz ekmekte evde deildim ordada başka çeşit yoktu yarım yedim çok acıkmıştım dün nikah vardı düzensiz oldu kontrolü bu kadar sağlayabildim:/

Mefkurem günaydın canım. Ben meyve yemediğim için eşim bazen bi tane armut getirir işyerinden çok severim diye. Yoksa hayatta meyve almışlığım yoktur. aram yok hiç ne portakal ne elma ne mandalin. Bulguru da çok severim gaz yapıyo sadece o da pek rahatsız etmiyo. Bulgur yemezsem çabuk acıkıyorum akşamları. :)

Mefkurem menunu begendim. Zeytin incir kürü ile ilgili deneyimlerini paylaş bizimle,takipteyim
Sağolasın cnm

Bu kürün tabiki yalnız bi etkisi olmaz yanında sağlıklı beslenmede uygulamak gerekiyor :))

Mefkurem ne çok emek vermişsin,herkese ozenerek yazmişsin. Teşekkür ederim. Becerikli hatunsun,teknolojiden de iyi anliyorsun,ben pek beceremiyorum,yeni yeni öğreniyorum.
est tatlım
Artık oyalanmayalım şu kiloları verip kurtulalım istiyorum
Hepimiz kilonun acısını çektiğimiz için birbirimize destek olalım

Yok kızz hiç bildiğin gibi değil
Teknoloji ve ben o kadar ayrı 2 kutubuzki :)))

Haklısın canim,oyalanmayalim artik,insan kilo verdikçe daha ozgurleşiyor.

herkesin bünyesi farklı tabi cnm
Ben bi kere 4 etsiz çiğ köfte yedim diye ertesi gün +600 olmuştum

Merak ettim tartıldınmı eksidemisin

Mefkurem evet canım çok ağrım oldu mide ve sirtta. Salı günü ne olacaksa artik karar verilecek. Sanırım gereksiz uzattım süreci.
Ben ameliyat olalı baya uzun zaman oldu cnm şimdiki şartlar nasıl bilmiyorum
Eğer taşların alınması gibi bi durum yoksa mecbur ameliyat olacan
Zaten kapalı yapılıyor çok zor bişey değil
Ben sonrasındada bi sıkıntı yaşamadım çok yediğim halde :)))sadece yiyip yatarsam midem kötü oluyor
Ama bu herkesde öyledir heralde

Kıbrıs Yenacım. Burada hemen değişiyo hava birazdan hava boncuk gibi olur akşam gene kapanır :)

Annemler bi sure orda kaldilar bende gitmistim. Koca koca mandalinasini portakal bahcesini cok sevmistim.
Burda hic cig yer fistigi gormediydim ordan almistim baya :)
Bizde de akdeniz bolgesinde vardir belki.

yenacım çok dikkat ediyorum gerçekten beynimde sürekli diyet buraya çok adapte oldum sürekli giriyorum okuyorum yani burası bana çok fayda verdiğini farkındayım benim kararımı tazeliyor sadece kendime güvenim kırık dikkat ediyorum ama bu şekilde heralde verwmicemler düşünmeye başladım daha katı olmalıyım sanki Dr yardımı burdan geliyor aklıma daha önce diyetisyenle 17 kilo vermiştim sanki şimdi neyaparsam Dr gitmeden veremicekmişim gibi uzattım yaaa kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…