Mefkurem ne çok emek vermişsin,herkese ozenerek yazmişsin. Teşekkür ederim. Becerikli hatunsun,teknolojiden de iyi anliyorsun,ben pek beceremiyorum,yeni yeni öğreniyorum.Sosisi katkı maddeli diye pek tercih etmiyelim cnm diyet için sorun yokta :))
Saatlerini yazmadığın için bilemiyorum sabahı geçmi yedin neden öğleni atladın
Sabah akşam arası fazlaysa araya yoğurtta ilave etseydin keşke
Akşamada salata güzel gidermiş fasülyenin yanına
Tüm gün hiç sebze salata yok, biraz kuru olmuş
Ama kaçamak olmaması çok güzel
sana fazla gelmiş ama bana öyle gelmedi cnm
Sadece tavuk döner hazırsa tuzlu oluyor, o ödem yapabiliyor. Yanında yeşillik vs.yeseydin bari
Bide merak ettim ayvalar küçükmü
Normal 1 ayva porsiyon olarak fazla
Diyetteyken makarna türü hiç önermem ama yenecekse bile tb makarnalardan olsun cnm arada yenebilir
Akşam pek alaka kuramadım tavukla kısır :))
Öğlen karbon aldığın için akşam tavuk salata daha iyi olurdu
Lütfen 2 si 1 aradaları bırak artık
Boşa kalori aldığının yanında zararlı
Meyveyi akşama bırakmamaya çalışalım tatlım
Gerisi güzel bence
Sadece merakım bulgur sende şişlik yapmıyormu
Çakılcım maşallah kaçamaksız devam ediyosun
Öğleni beğendim güzel olmuş
Akşam eti niye 1 kş yiyonki cnm 5-6 kş yesen daha çok doyurucu olur
Eğer proteini yeterli alırsak karbonu daha az tüketiriz
Bide son araya ihtiyaç duyuyorsan keşke meyve yerine yoğurt olsa
neden paylaşamıyasın cnm
Hedef varsa mecbur emek verecez :))
Doğacım bidahaki sefere klasik kahvaltıyıda açık yazalım :))biliyon ben ayrıntılara takılırım
Bakalım kaç yumurta peynir vs.yedin :))
Öğlen sütün yanında 1 meyve yada bikaç kuruyemiş olsa daha doyurucu olurdu
Ama lütfen artık beyaz ekmek vs.tüketmeyelim cnm
nisancım sabahla Öğlen güzel Ama akşam biraz fazla geldi bana
Balık salata 1 dil ekm.yetermiş sanki
Kuruyemişlerin hurmanın miktarınıda yazarsak daha anlaşılır olur cnm 2 ceviz 5 fındık gibi
Ne kadar faydalı yağda olsa çokda abartmayalım :))
Hurmayı bende çok severim bi başlarsam 10 -15 yiyebilirim :))inş.sen makul yemişindir
Bide tb yada çavdar ekm.tercih etsek daha iyi olur
Midenmi ağrıyor cnm
Eğer çok sık zorluyosa ameliyat gerekebilir
Çünkü taşlar tıkanma yaparsa o da tehlikeli
Menüde sabah güzel diğer öğünler bana göre az ama sana yeterli heralde :))
Mefkurem menunu begendim. Zeytin incir kürü ile ilgili deneyimlerini paylaş bizimle,takipteyim
elifcim sabah güzel sağlıklı olmuş ama kurıyemiş miktarlarınıda yazalım :)Dün sızıp kalmişim,menümü yazamadım..
Efenim ham ettiklerim şöyle:)
Sabah
Tereyaglı omlet
5-6 minik turp ( erik büyüklügünde)
Peynir
6-7 zeytin
Domates + salatalık
Ceviz
Ara
2 minik siyah erik,1 mandalina
Akşam
Hamsi
Bol yeşil salata
Hepmiz öyleyizki cnm herkes ayrı bi renkMefkuremm
İyi ki geldin güzel insan,topigimiz şenlendi seninle
Ben acıktımda benimkiler daha yatıyorKahvalti hazırlıyorum,aç olan buyursun:)
Eğer diyetisyenin sana iyi geleceğine inanıyosan git cnmMefkurem canım yorumun için teşekkür ederim söylediklerine uymaya çalışcam evet alakasızdı ekmek yemediğim için biraz tutar miğdemi diye düşündüm ama yanlıştı evt bu hafta diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben kendi başıma yapamıcam herallll
Öğlen dışarı çıkıyordum acil aklıma süt geldi dışarda açıkmayayım diye önlem aldım kendimce.. beyaz ekmekte evde deildim ordada başka çeşit yoktu yarım yedim çok acıkmıştım dün nikah vardı düzensiz oldu kontrolü bu kadar sağlayabildim:/Doğacım bidahaki sefere klasik kahvaltıyıda açık yazalım :))biliyon ben ayrıntılara takılırım
Bakalım kaç yumurta peynir vs.yedin :))
Öğlen sütün yanında 1 meyve yada bikaç kuruyemiş olsa daha doyurucu olurdu
Ama lütfen artık beyaz ekmek vs.tüketmeyelim
Hay maşallah herkes guzel hedefler koymuş. İnsallah hep birlikte başaririz__ Haftalık hedefler ___
___ 3---10 kasım ___
YENA _____ -1
Mefkurem ______-1
@Nur1835 ______-0,7
@ISILDURU _____-1,5
malipina _____-2
Bonus _____ -1
@Jade21 _____-1
@cakil80 _____-1,5
@nisan34 _____ -1
@mavipatikler _____-1
@asumanzeynep ______ -1
hergaf _____-1
@ISILDURU ______-1
@baharnaz ______-1
@eboe _____-1
doga3 _____-1
@Amethyst_1 _____-1
Sağolasın cnmMefkurem menunu begendim. Zeytin incir kürü ile ilgili deneyimlerini paylaş bizimle,takipteyim
est tatlımMefkurem ne çok emek vermişsin,herkese ozenerek yazmişsin. Teşekkür ederim. Becerikli hatunsun,teknolojiden de iyi anliyorsun,ben pek beceremiyorum,yeni yeni öğreniyorum.
Kıbrıs Yenacım. Burada hemen değişiyo hava birazdan hava boncuk gibi olur akşam gene kapanır :)Izmir'de yaşamak için bir sebep daha nasıl güzel burasi :)
Hangi sehirdeydin canım. ?
Kıbrıs Yenacım. Burada hemen değişiyo hava birazdan hava boncuk gibi olur akşam gene kapanır :)
Haklısın canim,oyalanmayalim artik,insan kilo verdikçe daha ozgurleşiyor.Sağolasın cnm
Bu kürün tabiki yalnız bi etkisi olmaz yanında sağlıklı beslenmede uygulamak gerekiyor :))
est tatlım
Artık oyalanmayalım şu kiloları verip kurtulalım istiyorum
Hepimiz kilonun acısını çektiğimiz için birbirimize destek olalım
Yok kızz hiç bildiğin gibi değil
Teknoloji ve ben o kadar ayrı 2 kutubuzki :)))
YENA çok geçmiş olsun canim.Acaba spora çok yüklendiğin için olabilir mi ağrilar. İnşallah çabuk ve sorunsuz atlatirsin
Bakalım ne diyecek doktor salıya gidiyordun demiSafrada taş varmış o yapıyor ağrıyı...
hergaf canım Bonus un söylediklerine ben de katılıyorum. . Öyle rahatlatıcı dokunuşlar yapıyorsun ki yazilarina sanal dahi olsa hissediyor insan o samimiyeti yalinligi. . Iyi ki gelmissin aramıza. .
Burada ki tüm kişilerin kendine özgü çok güzel yaklasimi var hayata dair insana dair. Kendi adıma çok mutluyum her birinizi tanıdığım. Icin. Dilerim hersey gönlünüzce gönlümuzce olur..
herkesin bünyesi farklı tabi cnmMefkurem günaydın canım. Ben meyve yemediğim için eşim bazen bi tane armut getirir işyerinden çok severim diye. Yoksa hayatta meyve almışlığım yoktur. aram yok hiç ne portakal ne elma ne mandalin. Bulguru da çok severim gaz yapıyo sadece o da pek rahatsız etmiyo. Bulgur yemezsem çabuk acıkıyorum akşamları. :)
Ben ameliyat olalı baya uzun zaman oldu cnm şimdiki şartlar nasıl bilmiyorumMefkurem evet canım çok ağrım oldu mide ve sirtta. Salı günü ne olacaksa artik karar verilecek. Sanırım gereksiz uzattım süreci.
Kıbrıs Yenacım. Burada hemen değişiyo hava birazdan hava boncuk gibi olur akşam gene kapanır :)
kek of iyi dayanmissin ben dayanamazdim kahve ile bayılırım.
Isilduru nun ne özelliği var iki kere yazılmış :)
Pek zengin gösteriyor böyle.
Senin de günün aydın olsun topraam. .
Aslında da iyi gidiyorsun jadecim daha da iyi olacak çok dikkatlisin çünkü.
Ama kendini daha iyi hissedeceksen git tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?