Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş geldinizzz

hoş buldum sefalar buldum mefkuşummm can yoldaşımkalp atışımmm
Ayyyy çok şımardım

Hee o zaman perşembe mi yazim sonucu buraya
illa tartıl demedim kızz sen bilirsin :)))
Sadece bulgur sende şişilk yapmışmı onu merak ettim

Bu arada 1 hafta tartılmadan nasıl duruyon
ben çatlarım
kaptan olan arkadaş kim acaba ondan da destur alayım
ben bir ara bu topiğe de yazmışım zaten ama ne zaman ne yazdım onu hatırlamıyorum
YENA kilo listelerini yapıyor cnm
Bonus da sporu hesaplıyor
Cuma bildirimle beraber yapılan spor dk sı yazılıyor toplam olarak

Mutlulugun mutlulugumdur. :))))gulumseyisin pek hoş

YENA cigim guzel düşüncelerin için teşekkur ederim. Ben de sizlerden guzel enerjiler aliyorum. İyi ki araniza katilmişim.Şimdilik sanal paylaşimlarimiz,insallah bir gün gerçek hayatta da paylaşiriz. Tanimadan sevmek bu olsa gerek.

adet öncesi sonrası dönem hiç tartılmıyorum genelde çünkü 2 kilo fark ediyo bende.sık sık tartılınca moral bozukluğu oluyo ondan haftada bir en iyisi bana .ama burda mecbur her hafta tartılcam görünüyo

Evet canım bizzat ben kendimim fotodaki :)
azıcık tuhaf gelecek farkındayım ben biraz cinsim gülüm dönem dönem hislerim çok kuvvetlenir bu gün de öyle sanırım
senin fotonu görür görmez hissettiklerimi yazayım sana olur mu çok güçlü hisettim seni yanı başımdaymışsın gibi
sen duygularını dışarıdan belli etmeyi sevmiyorsun kendini tutuyorsun yeni tanıştığın birileriyle hemen samimi olmaktan kaçınıyorsun mutlaka bir mesafe ve iyice tanımak için zamana ihtiyaç duyuyorsun, aslın da için de çok coşkulu bir kadınsın seni, sen olarak, olduğun gibi dışarıya göstermek istemiyorsun, bir koruma kalkanın var .. gibi hissettim
hoşlanmadıysan boş ver cevap bile verme gülüm sorun değil ben çenem ve parmaklarım yine duramadık :))

şımar mefkuşum senin şımarıklığın bile asil ve kibar yakışır sultanıma :)

naaptın sen öylee kaç yıllık arkadaşlarıma sor bilemez yeminle.Tebrik ederim vall ben şok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…