Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap,sonrasinda kaldiğin yerden devam edersinarkadaşlar bugün hastaneye eşim bırakmıştı beni işi vardı onunda daha sonra gelip aldı tabii durumu anlattım ağlayarak oda çok üzüldü başka Dr lara da gidelim dd
birazda kızdı bana diyeti şu dönem bırakmamı istiyor şu hastane işlerin bitsin temiz haberler alalım öyle devam edersin dd. kuvvetsiz olma daha çabuk hastalanırsın diyor çok istiyorum ama sağlığım izin vermicek galiba
Kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap,sonrasinda kaldiğin yerden devam edersin
Ben şişman grubuna girdim darısı sana91 olursam 1. Sınıf şişman oluyor vki de 34.7 olucakmış şimdi 36 yım
Geçmiş olsunburdan ayrılmak istemiyorum kızlar
Benim de canım şeker sucugu istediMenü yazayim
Uyanınca parmak kadar cevizli sucuk ve şekersiz türk kahvesi
Sabah 3 dilim pastırma, kaşar,tulum,ezine birer dilim , iki haşlanmış yumurta, 12 tane yeşil zeytin, bir salatalık, bir domates,kahve
Şimdi yeşil çay
Akşama evde içli köfte var ama yemiycem haşlanmış tavuk ve suyu yoğurt yesil salata ve karışık bir avuç cerez düşünüyorum
Bu 2 gün gerçekten yogun geçti. Ama diyeti mi bozmadı onun için keyfi yerinde ama aksamlari 10.30 da uyuyorum zor dayaniyorum@Bonus bugün hani menü yazacaktın tatlıcım
cakil80 sende bugün görünmedin cnm işlerin yoğunmuydu
ekim2009 ekimimmm ne yaptın tatlım uğramadın bugün
@simeranya7 simii bi ses ver güzelim merak ettim seni
Bu şarkısını severim çok iç acitiyor özellikle ben affedemem dediği yerIçinizi cızzzz dedirtecek bi parça
Yani bana göre ve tabiki sibelden :)))
Ben ne kaçırdımMefkurem @doga3 @simeranya7 @YENA @74FRIDA buradaki diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum destekleriniz için hepiniz bana çok sıcak davrandınız evimdeki sıcaklığı burada da hissettim hepiniz çok sağolun varolun Allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın benide sevdiklerime aminnnn.
Ayrılmana gerek yok ki cnm biz burda sadece kilo vs.konuşmuyoruz hayatı paylaşıyoruzburdan ayrılmak istemiyorum kızlar
Geçmiş olsunHayirli gunler gelemedim bi turlu.
Dunden beri boynum tutulmus sekilde geziyorum cok zorluyo beni.
Geçmiş olsun
İnşallah sonuçlar iyi cikar
Burdan ayrılma zaten
Bir de sağlıklı beslenmeye devam etmelisin sağlığın için kilo vermesen de almazsın hem
@Jade21 ben 4 yıl önce tüp bebek tedavisi için doktora gittiğim de benden de aynı tahlilleri istediler. Hiç unutmuyorum çok yoğun bir gün calisiyordum ortam yikiliyor yogunluktan bir telefon geldi doktorumdan direk yüzüme kanser olabilirsin Rahimde baskalasmis hucreler bulduk tüm Rahmi kaplamis dedi. O an sanki hersey durdu ve ben sadece iki kelimede takılı kaldım kanser ve rahme yayilmis. Kalbim patlayacak sandım ben bebek hayali kuruyordum. Ellerimin titremesinden yanımdaki arkadaş korktu resmen. Sanki sesim gitti konusamadim. Sabah acilen çağrıldım ama o gece bitmedi saatler. Aklımda sadece bebek istiyordum geçti. Şuan bile yazarken bogazim düğümleniyor. Bir operasyonla tüm rahmi kazidilar sanki yanık yüz gibiydi fotolarıni gösterdi. 2 ay bekledik yeniden test yapıldı ve temiz çıktı. Doktor 1 ay daha bekleyelim dedi sonuç yine temiz çıktı 1 ay sonra tüp bebek tedavisi için gittigimde hamile oldugumu öğrendim. Bendeki çığlıkları düşünün. HER HAYIRDA BIR SER HER SERDE BIR HAYIR VARDIR. Şuan göremesen de hakkinda hayırlısı gerceklesiyordur. Bu kontroller olması gereken ve iyi birseydir. Takip edilmesi gereken şeyler hayatta hersey bizim için.arkadaşlar bugün hastaneye eşim bırakmıştı beni işi vardı onunda daha sonra gelip aldı tabii durumu anlattım ağlayarak oda çok üzüldü başka Dr lara da gidelim dd
birazda kızdı bana diyeti şu dönem bırakmamı istiyor şu hastane işlerin bitsin temiz haberler alalım öyle devam edersin dd. kuvvetsiz olma daha çabuk hastalanırsın diyor çok istiyorum ama sağlığım izin vermicek galiba
Ayrilmani gerektiren birsey yok kilo verme ama sağlıklı Beslen duygularını Paylaş. Kilo vermek sadece fiziksel değildir. Duygusal da duygularını anlatarak rahatla yiyerek değil.burdan ayrılmak istemiyorum kızlar
Bende öyleyim inan bence nazar oluyoruzAmin sağol canım
İstersem nefesime gem vurur ağzını sımsıkı bağlarım. Yetmesem ölecekmişim gibi sevdiğim birşeyi beş altı ay yemeden durabiliyorum. ama bazen dinletemiyorum kendimi
nazar mı oluyor bilmiyorum.
Ay nasıl duruyorsun çok nefesine sahipsin gibi konuşuyorlar . Özellikle sürekli görüştüğüm birlikte yiyip içtiğim kişilerden çok duyuyorum.
Sonra bir bakıyorum gece yarısı hiç sevmediğim şeyleri bile doymayacakmışım gibi yerken buluyorum kendimi.
Nasıl değişken bir şeyim diyorum.
canlarım benim iyi yürekli dostlar sağolsun hep varolsunAyrılmana gerek yok ki cnm biz burda sadece kilo vs.konuşmuyoruz hayatı paylaşıyoruz
Ayrıca diyet demek aç kalmak yetersiz beslenmek demek değilki
Aksine sağlığın için sağlıklı beslenmeye daha çok dikkat etmen gerekir
Yani eşine de ki ben diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum de
Bu hepimiz içinde geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?