Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün benim menümde pek iyi değil

Kalkınca
Ilık sirkeli su +çörek otu yağı

8.30
1 incir
1 hurma
7 zeytin

10.30
1 yumurta
Peynir
1 tb baget ekm.dışı
Roka
Domates

13.30 civarı
Uyduruk salata :)
(marul, yarım avakado, 3 ceviz, 2 parmak eninde ananas)

17.30
Fırında sebzeli tavuk
1 bar ayran

18.30
2 sıra çuko
3 incir
Tatlı krizine yenik düştüm tabiki bu mazaret olamaz

Su 2 lt

seni çok iyi anlıyorum şuanda ama dediğin gibi Rabbim in okadar çok mucizeleri varki inanılmaz derecede ben bu söze çok inanırım herşerde bir hayır var .... sözüne ..... hamile olduğunu öğrendindeki duygunuda anlıyorum iki duygu ikiside uçta duygular Rabbim herkese sevinç duygusunu yaşatsın inşallah. bebişini de Allah sizlere bağışlasın canım Allah razı olsun desteğin için

Anacım evdeki işleri yapman iyide durduk yere niye misafir çağırıyonki :)))

Bence çok kötü değil o kadar şeker ihtiyacı ilk zamanlar olur bence. Ben de de oluyor haftaya daha iyi olacak.

Ben bebegimi kaybettim 3 yıl ara ile 2 bebeği de kaybettim. Ama vazgecmedim. Zamanı olduğunu ve Henüz ozamanin gelmedigine inanıyorum rabbimden hayırlısı ni diliyorum. Şubatta inşallah yeniden denemeye başlayacağız.

Bence çok kötü değil o kadar şeker ihtiyacı ilk zamanlar olur bence. Ben de de oluyor haftaya daha iyi olacak.
Sağol cnm sadece erken yemiş olmam iyi tarafı
Yemesem daha iyiydi tabi
Aslında çoğumuzun ve benim hatam yedikten sonra yazıyoruz
Yemeden önce buraya yazsak belki kendimizi tutacaz

Yinede hedefe ulaşmak için 2 gün elimden geleni yapıcam

Allah doğru zamanda hayırlısını verecektir bitanem

Ayy ekim bi çok şeyimiz benziyoda bu konuda tamamen farklıyız :)))
aa niye gülüm sen de aşırıp taşırıp pişirip yedirmeyi, ağırlamayı çok seviyorsun, ben artık sadece sevdiklerime yapmayı seviyorum diğerlerine pek sevmiyorum ne yalan diyim :)

He he iptal mi etsen misafiri :))
Geçenlerde watsap bir yarım saat çöktü farkettiniz mi dedim ala ala bu niye çöktüki şimdi halbuki anamın karnından watsapla doğmuştum ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…