@Jade21 ben 4 yıl önce tüp bebek tedavisi için doktora gittiğim de benden de aynı tahlilleri istediler. Hiç unutmuyorum çok yoğun bir gün calisiyordum ortam yikiliyor yogunluktan bir telefon geldi doktorumdan direk yüzüme kanser olabilirsin Rahimde baskalasmis hucreler bulduk tüm Rahmi kaplamis dedi. O an sanki hersey durdu ve ben sadece iki kelimede takılı kaldım kanser ve rahme yayilmis. Kalbim patlayacak sandım ben bebek hayali kuruyordum. Ellerimin titremesinden yanımdaki arkadaş korktu resmen. Sanki sesim gitti konusamadim. Sabah acilen çağrıldım ama o gece bitmedi saatler. Aklımda sadece bebek istiyordum geçti. Şuan bile yazarken bogazim düğümleniyor. Bir operasyonla tüm rahmi kazidilar sanki yanık yüz gibiydi fotolarıni gösterdi. 2 ay bekledik yeniden test yapıldı ve temiz çıktı. Doktor 1 ay daha bekleyelim dedi sonuç yine temiz çıktı 1 ay sonra tüp bebek tedavisi için gittigimde hamile oldugumu öğrendim. Bendeki çığlıkları düşünün. HER HAYIRDA BIR SER HER SERDE BIR HAYIR VARDIR. Şuan göremesen de hakkinda hayırlısı gerceklesiyordur. Bu kontroller olması gereken ve iyi birseydir. Takip edilmesi gereken şeyler hayatta hersey bizim için.
Anacım evdeki işleri yapman iyide durduk yere niye misafir çağırıyonki :)))aminnnn
bizim binaya her sene birileri taşınsın onlara net bağlarken binadan birilerinki gidiyor nasıl bir sistem varsa aşağıda, kablolara ne yapıyorlarsa artık :)) cidden bağımlısı mı olmuşuz netin sinirlenip boşluğa düştüm ciddi ciddi çok sıkıldım evde olmadık işler çıkardım kendime, hatta yarın öğlene de misafir çağırdım :)
Bence çok kötü değil o kadar şeker ihtiyacı ilk zamanlar olur bence. Ben de de oluyor haftaya daha iyi olacak.Bugün benim menümde pek iyi değil
Kalkınca
Ilık sirkeli su +çörek otu yağı
8.30
1 incir
1 hurma
7 zeytin
10.30
1 yumurta
Peynir
1 tb baget ekm.dışı
Roka
Domates
13.30 civarı
Uyduruk salata :)
(marul, yarım avakado, 3 ceviz, 2 parmak eninde ananas)
17.30
Fırında sebzeli tavuk
1 bar ayran
18.30
2 sıra çuko
3 incir
Tatlı krizine yenik düştüm tabiki bu mazaret olamaz
Su 2 lt
geçen oturdum nette yok ya sıkıntıdan kaç saat mantı yaptım arkadaşta seviyor ona pişireyim dedim :)Anacım evdeki işleri yapman iyide durduk yere niye misafir çağırıyonki :)))
O nasıl bisey sadece sekermiBenim de canım şeker sucugu istedi
Ben bebegimi kaybettim 3 yıl ara ile 2 bebeği de kaybettim. Ama vazgecmedim. Zamanı olduğunu ve Henüz ozamanin gelmedigine inanıyorum rabbimden hayırlısı ni diliyorum. Şubatta inşallah yeniden denemeye başlayacağız.seni çok iyi anlıyorum şuanda ama dediğin gibi Rabbim in okadar çok mucizeleri varki inanılmaz derecede ben bu söze çok inanırım herşerde bir hayır var .... sözüne ..... hamile olduğunu öğrendindeki duygunuda anlıyorum iki duygu ikiside uçta duygular Rabbim herkese sevinç duygusunu yaşatsın inşallah. bebişini de Allah sizlere bağışlasın canım Allah razı olsun desteğin için
Içi şeker dışı lastikli gibi pekmezli birsey şeker sucuguO nasıl bisey sadece sekermi
Sağol cnm sadece erken yemiş olmam iyi tarafıBence çok kötü değil o kadar şeker ihtiyacı ilk zamanlar olur bence. Ben de de oluyor haftaya daha iyi olacak.
Allah doğru zamanda hayırlısını verecektir bitanemBen bebegimi kaybettim 3 yıl ara ile 2 bebeği de kaybettim. Ama vazgecmedim. Zamanı olduğunu ve Henüz ozamanin gelmedigine inanıyorum rabbimden hayırlısı ni diliyorum. Şubatta inşallah yeniden denemeye başlayacağız.
Ayy ekim bi çok şeyimiz benziyoda bu konuda tamamen farklıyız :)))geçen oturdum nette yok ya sıkıntıdan kaç saat mantı yaptım arkadaşta seviyor ona pişireyim dedim :)
Sağol cnm sadece erken yemiş olmam iyi tarafı
Yemesem daha iyiydi tabi
Aslında çoğumuzun ve benim hatam yedikten sonra yazıyoruz
Yemeden önce buraya yazsak belki kendimizi tutacaz
Yinede hedefe ulaşmak için 2 gün elimden geleni yapıcam
aa niye gülüm sen de aşırıp taşırıp pişirip yedirmeyi, ağırlamayı çok seviyorsun, ben artık sadece sevdiklerime yapmayı seviyorum diğerlerine pek sevmiyorum ne yalan diyim :)Ayy ekim bi çok şeyimiz benziyoda bu konuda tamamen farklıyız :)))
rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla inşallah sağlıkla bebeği kucağınıza aldığınız günler de gelir
15 kişiye yakın oluruz yemek olarak planlamadım önce evi haledebilsem sıra yemeğe gelicek önceden sıkıntı olmazdıda bu kadar çalışmaya başlayınca bayağı sıkıntı oluştu ....Iyi stres oldun canım.
Planladınmi neler yapacağını kaç kişiler. ?
He he iptal mi etsen misafiri :))aminnnn
bizim binaya her sene birileri taşınsın onlara net bağlarken binadan birilerinki gidiyor nasıl bir sistem varsa aşağıda, kablolara ne yapıyorlarsa artık :)) cidden bağımlısı mı olmuşuz netin sinirlenip boşluğa düştüm ciddi ciddi çok sıkıldım evde olmadık işler çıkardım kendime, hatta yarın öğlene de misafir çağırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?