misafir dediğim yan bina ki komşum tontişim :)) aman dondurucuya yapıp attım geçen de çıkarıp pişiricem sadece ıspanaklı börekte yaptım az önce pişti gerçi ilk defa çekiştirerek yufkasını açtığım mayasız börek yaptım inşallah tadı güzeldir yarın yiyenlere sorucam artık nasıl diye :))He he iptal mi etsen misafiri :))
Geçenlerde watsap bir yarım saat çöktü farkettiniz mi dedim ala ala bu niye çöktüki şimdi halbuki anamın karnından watsapla doğmuştum ben :))
Ben bebegimi kaybettim 3 yıl ara ile 2 bebeği de kaybettim. Ama vazgecmedim. Zamanı olduğunu ve Henüz ozamanin gelmedigine inanıyorum rabbimden hayırlısı ni diliyorum. Şubatta inşallah yeniden denemeye başlayacağız.
Güzel olmuştur tabii afiyet olsun marifetliyiz desene ben hiç uğraşamam tembelim biraz galiba hazır yufkayla yapsam öpüp başlarına koysunlar :)misafir dediğim yan bina ki komşum tontişim :)) aman dondurucuya yapıp attım geçen de çıkarıp pişiricem sadece ıspanaklı börekte yaptım az önce pişti gerçi ilk defa çekiştirerek yufkasını açtığım mayasız börek yaptım inşallah tadı güzeldir yarın yiyenlere sorucam artık nasıl diye :))
Canım katılıyorum arkadaşlara vakti zamanı gelince sağlıkla olucaktır inşallah benimde süt kardeşim 15 yıllık evlilikten sonra bilmem kaçıncı tüp bebekte tutturdu ikincide normal oldu :)
aa ben de tembelim gündüz hele el oyalayan şeyleri yapmayı hiç sevmem gece eşim yat uyusana diye çok kızardı eskidenGüzel olmuştur tabii afiyet olsun marifetliyiz desene ben hiç uğraşamam tembelim biraz galiba hazır yufkayla yapsam öpüp başlarına koysunlar :)
Adaş naptın fena asılmışsın yaaa bravoo yok yok bu cuma tartı seni sevindirecek :)Yediklerimi yazayım :)
Kahvaltı
Çavdar ekmeği ile tost ve omlet
Ara yerli muz
Sade kahve
Akşam
Tavuklu mantarlı salata
Çay yanına biraz kuru üzüm yedim
Suyu 1 litre felan ancak icebildim
Bir de yeşilçay içmiştim tarçınlı limonlu
Yürüyüş yarın yapabilirim inşallah
sağol canımAllah kolaylık versin
sağol canım bu gunlerde benim misafirler ya çatkapı ya emrivakiAmin cümlemizi inş.cnm
Geçmiş olsun tatlım
Sıcak iyi gelir diyecektimki koyacakmışın zaten
seni arayıp bi sorsaydıya bari :))
Neyse kolay gelsin cnm
Benimkiler haberli olmadığı için fazla uğraşmıyorum. Dünden etli nohut vardı. Bu sabahta pırasa pişirmiştim. Yanına bir çorba yaptım. Birde pilav yapacaktım baktım tüketmem gereken peynir var sararmadan bitsin diye börek yaptım. Köyde kuru yufka yapmıştım. Elimin altinda malzeme olunca uğraşmadan hallediyorum.Kolay gelsin dafiii bende benimkinin ağbilerini bir ağırlasaydım üstümden yük kalkıcaktı
Sağol asucum büyük ıhtimal yarın yine yemekli misafir olur. Pek boş bulunmuyorum. Hazırda yemeğim oluyor hep
evet yemeye bir başladımı insan arkası geliyor malesefZaten o yeme ataklarini durduramadiğimizdan aliyoruz kilolari. Bi çeşit bağımlılık gibi.
15 kişiye yakın oluruz yemek olarak planlamadım önce evi haledebilsem sıra yemeğe gelicek önceden sıkıntı olmazdıda bu kadar çalışmaya başlayınca bayağı sıkıntı oluştu ....
Bugün benim menümde pek iyi değil
Kalkınca
Ilık sirkeli su +çörek otu yağı
8.30
1 incir
1 hurma
7 zeytin
10.30
1 yumurta
Peynir
1 tb baget ekm.dışı
Roka
Domates
13.30 civarı
Uyduruk salata :)
(marul, yarım avakado, 3 ceviz, 2 parmak eninde ananas)
17.30
Fırında sebzeli tavuk
1 bar ayran
18.30
2 sıra çuko
3 incir
Tatlı krizine yenik düştüm tabiki bu mazaret olamaz
Su 2 lt
Ben bebegimi kaybettim 3 yıl ara ile 2 bebeği de kaybettim. Ama vazgecmedim. Zamanı olduğunu ve Henüz ozamanin gelmedigine inanıyorum rabbimden hayırlısı ni diliyorum. Şubatta inşallah yeniden denemeye başlayacağız.
Günün menüsü
Sabah
incirli kür
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynirli kerevizli yumurta
Acı biber
1 kupa kahve
Öğle
Yemedim
Ara
1 yerli muz
4 ceviz
2 kupa yeşil çay
Akşam
Yarım kepçe çorba
Yarım kepçe nohut
5 kaşık pırasa
Bir lokma börek ( tadına bakıcam kadar mini 1 lokma)
1 dilim(yarım kibrit kutusu kadar) tahin helvası
1 fincan kahve
Gece
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?