Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

He he iptal mi etsen misafiri :))
Geçenlerde watsap bir yarım saat çöktü farkettiniz mi dedim ala ala bu niye çöktüki şimdi halbuki anamın karnından watsapla doğmuştum ben :))
misafir dediğim yan bina ki komşum tontişim :)) aman dondurucuya yapıp attım geçen de çıkarıp pişiricem sadece ıspanaklı börekte yaptım az önce pişti gerçi ilk defa çekiştirerek yufkasını açtığım mayasız börek yaptım inşallah tadı güzeldir yarın yiyenlere sorucam artık nasıl diye :))

canım çok üzüldüm Allah sizlere ömür versin inşallah dediğin gibi herşeyin bir zamanı var Allah biliyor bak canım benim bir akrabam var 17 yıllık evliydi hamile kalıyordu onunki Bayaa büyüyordu 6 aylık 5 aylık 8 aylık hep böyle büyük büyük bebekler yaşamıyorDu karnında ölüyordu hiç ylmadılar karı koca hiç denemediyseler 20 tane denediler ben şimdi yaklaşık 7 senedir mahallemizden semtimizden uzakta oturuyoruz eşi dostu ancak bayram seyran görüyorum bu geçtiğimiz kurban bayramı rastlaştık oda tüp bebek tedavisi görüyordu bir baktım aman Allahım ikizleri olmuş 1 buçuk yaşında Allah bağışlasın Allahım sana ve senin gibi dileyen kardeşlerime nasip etsin inşallah sende yılma usanma Rabbim den iste verecek olan odur ......

Güzel olmuştur tabii afiyet olsun marifetliyiz desene ben hiç uğraşamam tembelim biraz galiba hazır yufkayla yapsam öpüp başlarına koysunlar :)

Güzel olmuştur tabii afiyet olsun marifetliyiz desene ben hiç uğraşamam tembelim biraz galiba hazır yufkayla yapsam öpüp başlarına koysunlar :)
aa ben de tembelim gündüz hele el oyalayan şeyleri yapmayı hiç sevmem gece eşim yat uyusana diye çok kızardı eskiden
ben de gece iş yapmayı seviyordum elim de iş görsün diye sarma mantı v.s. oyalayan işleri gece yapmaya başladım alışkanlık oldu bu defa zaten uyku sorunum vardı tam yerine uydu bahanem :))
ben yemiycem kiiiiii genel de ben sadece pişiririm hazır ederim baba oğul yer siler süpürür çoğu şeyin tadına bile bakmam :)

Adaş naptın fena asılmışsın yaaa bravoo yok yok bu cuma tartı seni sevindirecek :)

Allah kolaylık versin
sağol canım

Amin cümlemizi inş.cnm

Geçmiş olsun tatlım
Sıcak iyi gelir diyecektimki koyacakmışın zaten

seni arayıp bi sorsaydıya bari :))
Neyse kolay gelsin cnm
sağol canım bu gunlerde benim misafirler ya çatkapı ya emrivaki

Kolay gelsin dafiii bende benimkinin ağbilerini bir ağırlasaydım üstümden yük kalkıcaktı
Benimkiler haberli olmadığı için fazla uğraşmıyorum. Dünden etli nohut vardı. Bu sabahta pırasa pişirmiştim. Yanına bir çorba yaptım. Birde pilav yapacaktım baktım tüketmem gereken peynir var sararmadan bitsin diye börek yaptım. Köyde kuru yufka yapmıştım. Elimin altinda malzeme olunca uğraşmadan hallediyorum.
Sende aylatırsın ınşaallah

İyi akşamlar
Bugün kurs vardı öğleden sonra evde değildim
Gelince yemek hazırla vs bu saat oldu oturdum daha mutfağı toplamadim ama
doga3 dafi kolay gelsin misafir gelecekmis
Sağol asucum büyük ıhtimal yarın yine yemekli misafir olur. Pek boş bulunmuyorum. Hazırda yemeğim oluyor hep

Zaten o yeme ataklarini durduramadiğimizdan aliyoruz kilolari. Bi çeşit bağımlılık gibi.
evet yemeye bir başladımı insan arkası geliyor malesef

Günün menüsü

Sabah
incirli kür

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynirli kerevizli yumurta
Acı biber
1 kupa kahve

Öğle
Yemedim

Ara
1 yerli muz
4 ceviz
2 kupa yeşil çay

Akşam
Yarım kepçe çorba
Yarım kepçe nohut
5 kaşık pırasa
Bir lokma börek ( tadına bakıcam kadar mini 1 lokma)
1 dilim(yarım kibrit kutusu kadar) tahin helvası
1 fincan kahve

Gece
2 bardak çay

74FRIDA misafirine pratik şeyler yapsan agizlarindan eğri gider mi ki sen calisiyorsun ve cok kalabalıklar. Benim fix menum bir gün önceden pişmiş soğan turşu dereotu ile patates salatası , kısır veya mercimekli köfte salata yanına milfoy lu börek hep sikismiyorsun da bazen sarımsaklı köfte de yapyigimiz oluyor yardım alıyorum ondan ya da sosyete mantisi. Bunlar çok zaman almıyor. Gerçekten neden sosyete mantisi yapmiyorsun daha kolay ve servisi hızlı olur yanına patates salatası bi de tatlı birsey Revan i gibi

Kuzum geç vakit yenen çikolata dişin da gayet iyi bence.
Diğer öğünlerin sağlıklı üzülme.

Çakılcim ne zor zamanlar yasamassin Kıyamam. ..
Dilerim sağlıkla kavuşursun bebeğine. .

Kerevizi soğanlı kavurup yedim ama yumurtali nasıl güzelmi.?
Ayrıca helva olmamış güzellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…