Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah sabah biri düştü ağıma te allam ben de tam eğlence ararkene.. adam bana dümdük “korunuyor musun?” yazmış
“kimden korunuyor muyum? kimsenin korumasına ihtiyacım yok benim” dedim
sen uyanamamışın dedi topukladı hayır yani sorusuna da ne güzel cevap vermiştim

gitti cillop gibi yakışıklı

Kız sen nerlerde dolaşıyon

güzel özel peynirler olmalı.Otlu,eski kaşar,urfa ,tulum,ip peynir flan.Onların da yanına yaklaşılmıyo.Vur beyaz peynire
hey Allah benden bahsediyor sanki otlu felan çeçil .örgü .Antep top peynir. her türlüsüne açığımmm

Tek sıkıntım peynir .sevmiyorum ama yemeyince de acıkıyorum iki üç saate.mecbur yiyorum
sevmediğin şeylerin tadıyla oyna hem de daha faydalı hale getir gülüm ben bazen bol dereotu doğruyorum bazen kimyon serpiyorum sevdiğin bir şeyler ekle ye gitsin :)

Tahmin ettim bebeğim şaka yaptım 
nasılsın tatlım kıymetlim
sabahın 8 de kalkıp oğlana hamur kızarttım yedirdim yoksa kahvaltı yapmadan deneme sınavına gidecekti az peynir balla yer dedim akşamdan aldım şiparişi:) her yer sis hava yine kapalı benim uykum geliyor eşim içeride kanepe de uyumuş bile ben de mi uyusam :)

kızlar ....
sabah sizle sohbetten sonra kalkıp kahvaltı hazırladım çocuklar pizza istedi. 2 .yuvarlak tepsi karışık pizza.1 servis tabağı.hamur kızartması. bizde pişirin. derler diğer kahvaltı ürünleride koydum masaya .bunları yazmamın nedeni .başlıyorum .
kahvaltım.....

1 dilim pizza
2 dilim pişi.
1 yk.gül reçeli.
2 kk. az yğlı byz. peynir
domates. salata.
2 kup çay
yuhhhh banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…