He koydum yumurtaları kaynamaya mecburYap kahvaltını mis gibi.
Sonrada çayını veya kahveni yudumlarken metabolizman da çalışa dursun köşede :)
He koydum yumurtaları kaynamaya mecburyemek lazım napak
Mecbur olmasak hiç bişey yemicez zatenHe koydum yumurtaları kaynamaya mecburyemek lazım napak
faydalılar can sıkıcı,koy önüme koca bi profiterol bak nasıl gömüyorumMecbur olmasak hiç bişey yemicez zaten
alışırsın gülüm, ekmeksiz tuzsuz haşlama yumurtaya bile 2 gün de alışırsınMefkurem peyniri yemek en zoru.Ekmeksiz peynir yemek zor geliyo :)
Tek sıkıntım peynir .sevmiyorum ama yemeyince de acıkıyorum iki üç saate.mecbur yiyorumalışırsın gülüm, ekmeksiz tuzsuz haşlama yumurtaya bile 2 gün de alışırsın
Benim için sorun yok onuda severimMefkurem peyniri yemek en zoru.Ekmeksiz peynir yemek zor geliyo :)
Kız sen nerlerde dolaşıyonsabah sabah biri düştü ağıma te allam ben de tam eğlence ararkene.. adam bana dümdük “korunuyor musun?” yazmış
“kimden korunuyor muyum? kimsenin korumasına ihtiyacım yok benim” dedim
sen uyanamamışın dedi topukladı hayır yani sorusuna da ne güzel cevap vermiştim
gitti cillop gibi yakışıklı
güzel özel peynirler olmalı.Otlu,eski kaşar,urfa ,tulum,ip peynir flan.Onların da yanına yaklaşılmıyo.Vur beyaz peynireBenim için sorun yok onuda severim
Kız sen nerlerde dolaşıyon
Tahmin ettim bebeğim şaka yaptım özelden yazmış canım ben bi yerde dolaşmıyorum
hey Allah benden bahsediyor sanki otlu felan çeçil .örgü .Antep top peynir. her türlüsüne açığımmmgüzel özel peynirler olmalı.Otlu,eski kaşar,urfa ,tulum,ip peynir flan.Onların da yanına yaklaşılmıyo.Vur beyaz peynire
sevmediğin şeylerin tadıyla oyna hem de daha faydalı hale getir gülüm ben bazen bol dereotu doğruyorum bazen kimyon serpiyorum sevdiğin bir şeyler ekle ye gitsin :)Tek sıkıntım peynir .sevmiyorum ama yemeyince de acıkıyorum iki üç saate.mecbur yiyorum
nasılsın tatlım kıymetlimTahmin ettim bebeğim şaka yaptım 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?