Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sevmediğin şeylerin tadıyla oyna hem de daha faydalı hale getir gülüm ben bazen bol dereotu doğruyorum bazen kimyon serpiyorum sevdiğin bir şeyler ekle ye gitsin :)
Domates zeytinyağı limonla salata yapıyorum peyniri bazen.Anca öyle gidiyo işte

Çok şükür iyi canım bu gün bi karnım ağrıyo dedi ama kusmadı. Tekrarlamaz inş.♡

Amanin resmen combo yapmış kadın afiyet olsun canım

ben de yaptım üstelik yedim de pişiden
gel bacım biz bu gün enerji yakacağımız ne iş hareket varsa yapalım da yansın gitsin yediklerimiz :)

@mefkurem peyniri yemek en zoru.Ekmeksiz peynir yemek zor geliyo :)

Az tuzlu olunca yeniyor bir de domatesle...
Ideal kilon da tereyağlı tambugday ekmek yersin ince bir dilim hoca izin veriyor sanırım. .

Wat dedin gulum deseydin :)
Bir de ben Türküm bana bişey olmaz deseydin :)))

sevmediğin şeylerin tadıyla oyna hem de daha faydalı hale getir gülüm ben bazen bol dereotu doğruyorum bazen kimyon serpiyorum sevdiğin bir şeyler ekle ye gitsin :)

Biberli lor çok severim misal :)

Bence sen sus gözlerin konuşsun jade :)

Sanirim bir sürü spor yapican aksami da hafif geçiricen dimi dimi. ? :)

Çok şükür iyi canım bu gün bi karnım ağrıyo dedi ama kusmadı. Tekrarlamaz inş.♡

Viral enfeksiyon sanırım sizin.
Ins karın ağrısı da geçer canım. .

Son düzenleme:
ben de yaptım üstelik yedim de pişiden
gel bacım biz bu gün enerji yakacağımız ne iş hareket varsa yapalım da yansın gitsin yediklerimiz :)
vallahi bende düşünüyorum öylemi yapam. böylemi yapam diye ilk görev bugün artık hafif şeylerle günü bitirmek hareketw gelince biraz iş biraz lesliiii mesliiii halletmeye çalışcazzz artıkkkk

Benim de az isim var yapılıcak. . Sonra da uzun bir yürüyüş yapmayı istiyorum hava yine çok güzel maşallah. Yürüyüş sonun da oturup bir kahve içip eve döneceğim...

Şu an filtre içiyorum. Biraz daha takılıp ortalık toparliyayim. .

Akşam yemek ne olabilir fikrim yok bana tüyo verin.. haftaiçi sebze ağırlıklı gidiyorum gerçi kıyma ekliyorum ama yine de löp et değil. dafi seninkiler olsa beni tefe koyar bu menülerle :)

vallahi bende düşünüyorum öylemi yapam. böylemi yapam diye ilk görev bugün artık hafif şeylerle günü bitirmek hareketw gelince biraz iş biraz lesliiii mesliiii halletmeye çalışcazzz artıkkkk
akşama kadar yemem zaten 10 da sofradan kalktım akşama da önce yoğurda zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yerim önden tıkasın sonrada çorba içerim diye düşündüm şimdilik sonradan kudurmazsam tabii
akşama güzel bir fil bulayım da izlerken ben de leslie yapıp az şu şişeriyle de çalışayım bari , ne yapıp edip eritelim bacım yoksa bu hatunların haklı olarak dilinden kurtulamayız

aynen öyle bacıııı uzanıp tembellik yapmak istiyorum ama yediklerim aklıma geldikçe kalk yatma diyorum. ...öfffff şu yiyip yiyip de kilo almayanlar varya parçalıyasım geliyor saçını başını nasıl kilo almaz arkadaş yaaaa

Tabii yedin hamurları ağırlık çöktü dimi :))

Ayrıca biz de pişi deriz..
heeee valla hemde nasıl bir ağırlık çocuklar hepsi yediler adamda dahil herkes yataklara kaçtı çocuklar odalarına telleri ellerinde adam 3 lü koltukta ben 2lide hem uzanıyorum hem laf yetiştiriyorum

ben de bazen sinir oluyorum onlara bir tane var tanıdığım ağzı hiç boş durmaz yaşı 49 ben 38 im kafeye gideriz ben sade çay içerim aç değilim yeme saatime çok var diye , öğle yemeği yemiş 2 saat sonrası diyelim ayy ben tatlı severim dayanamam demeye başlar çikolata gofret yer durur üstüne tost, lahmacun bazen yer komşuya gitsek ne var ne yok dolu dolu yer cevizi bile boş yemez çikolataya bandırıp yer ve benim metabolizmam çok iyi yerim yerim kilo almam diye kahkahayı basar ben ve diğer arkadaşta maşallah deriz bakıp bakıp:)

heeee valla hemde nasıl bir ağırlık çocuklar hepsi yediler adamda dahil herkes yataklara kaçtı çocuklar odalarına telleri ellerinde adam 3 lü koltukta ben 2lide hem uzanıyorum hem laf yetiştiriyorum

Birlikte kalkıp evi toparlayalim Jade kimseden Hayır yok bize..
Saat 14 te zıplayarak kalkiyiruz oturduğumuz yerden :))

Bir de müzik actimmiydik Ohhh ..

Şöyle kürekle ağzına ağzına vurcan o olacak. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…