hey Allah benden bahsediyor sanki otlu felan çeçil .örgü .Antep top peynir. her türlüsüne açığımmm
Domates zeytinyağı limonla salata yapıyorum peyniri bazen.Anca öyle gidiyo iştesevmediğin şeylerin tadıyla oyna hem de daha faydalı hale getir gülüm ben bazen bol dereotu doğruyorum bazen kimyon serpiyorum sevdiğin bir şeyler ekle ye gitsin :)
Çok şükür iyi canım bu gün bi karnım ağrıyo dedi ama kusmadı. Tekrarlamaz inş.♡Ne güzel..nereyi bitirdi.?
Sen ne öğretmeniydin canım. ?
Aminnn
Nezle gibiydi dün. Bugün iyi uyandı maşallah. . Havuza geldik ..
Çok güzel. ..
Benim 180 dk.ya noldu acep . :)
Maşallah gün gün eriyorsun. .
Sorma. . Ben de uyumak istiyorum ama erkenden uyanıyorum. .
Sağol canım. Senin oğlan nasıl oldu.?
Sorma kuzum. Çok şanslı... iyi bir metabolizmaya sahip.. mesela tüm hafta artı olur. Perşembe günü patlatır protein min.-1 kg cepte.
Evet hatirlatman iyi oldu eve geçince yapayım. .
Benim epey emektarmış. . Buraya üye olmadan kısa süre önce almıştım. . Dolu dolu 9 sene olmuş.
Amanin resmen combo yapmış kadınkızlar ....
sabah sizle sohbetten sonra kalkıp kahvaltı hazırladım çocuklar pizza istedi. 2 .yuvarlak tepsi karışık pizza.1 servis tabağı.hamur kızartması. bizde pişirin. derler diğer kahvaltı ürünleride koydum masaya .bunları yazmamın nedeni .başlıyorum .
kahvaltım.....
1 dilim pizza
2 dilim pişi.
1 yk.gül reçeli.
2 kk. az yğlı byz. peynir
domates. salata.
2 kup çay
yuhhhh banaaaa
ben de yaptım üstelik yedim de pişidenkızlar ....
sabah sizle sohbetten sonra kalkıp kahvaltı hazırladım çocuklar pizza istedi. 2 .yuvarlak tepsi karışık pizza.1 servis tabağı.hamur kızartması. bizde pişirin. derler diğer kahvaltı ürünleride koydum masaya .bunları yazmamın nedeni .başlıyorum .
kahvaltım.....
1 dilim pizza
2 dilim pişi.
1 yk.gül reçeli.
domates. salata.
2 kup çay
yuhhhh banaaaa
@mefkurem peyniri yemek en zoru.Ekmeksiz peynir yemek zor geliyo :)
sabah sabah biri düştü ağıma te allam ben de tam eğlence ararkene.. adam bana dümdük “korunuyor musun?” yazmış
“kimden korunuyor muyum? kimsenin korumasına ihtiyacım yok benim” dedim
sen uyanamamışın dedi topukladı hayır yani sorusuna da ne güzel cevap vermiştim
gitti cillop gibi yakışıklı
sevmediğin şeylerin tadıyla oyna hem de daha faydalı hale getir gülüm ben bazen bol dereotu doğruyorum bazen kimyon serpiyorum sevdiğin bir şeyler ekle ye gitsin :)
kızlar ....
kahvaltım.....
1 dilim pizza
2 dilim pişi.
1 yk.gül reçeli.
domates. salata.
2 kup çay
yuhhhh banaaaa
Çok şükür iyi canım bu gün bi karnım ağrıyo dedi ama kusmadı. Tekrarlamaz inş.♡
vallahi bende düşünüyorum öylemi yapam. böylemi yapam diye ilk görev bugün artık hafif şeylerle günü bitirmek hareketw gelince biraz iş biraz lesliiii mesliiii halletmeye çalışcazzz artıkkkkben de yaptım üstelik yedim de pişiden
gel bacım biz bu gün enerji yakacağımız ne iş hareket varsa yapalım da yansın gitsin yediklerimiz :)
akşama kadar yemem zaten 10 da sofradan kalktım akşama da önce yoğurda zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yerim önden tıkasın sonrada çorba içerim diye düşündüm şimdilik sonradan kudurmazsam tabiivallahi bende düşünüyorum öylemi yapam. böylemi yapam diye ilk görev bugün artık hafif şeylerle günü bitirmek hareketw gelince biraz iş biraz lesliiii mesliiii halletmeye çalışcazzz artıkkkk
aynen öyle bacıııı uzanıp tembellik yapmak istiyorum ama yediklerim aklıma geldikçe kalk yatma diyorum. ...öfffff şu yiyip yiyip de kilo almayanlar varya parçalıyasım geliyor saçını başını nasıl kilo almaz arkadaş yaaaaakşama kadar yemem zaten 10 da sofradan kalktım akşama da önce yoğurda zencefil zerdeçal tarçın karıştırıp yerim önden tıkasın sonrada çorba içerim diye düşündüm şimdilik sonradan kudurmazsam tabii
akşama güzel bir fil bulayım da izlerken ben de leslie yapıp az şu şişeriyle de çalışayım bari , ne yapıp edip eritelim bacım yoksa bu hatunların haklı olarak dilinden kurtulamayız
heeee valla hemde nasıl bir ağırlık çocuklar hepsi yediler adamda dahil herkes yataklara kaçtıTabii yedin hamurları ağırlık çöktü dimi :))
Ayrıca biz de pişi deriz..
ben de bazen sinir oluyorum onlara bir tane var tanıdığım ağzı hiç boş durmaz yaşı 49 ben 38 im kafeye gideriz ben sade çay içerim aç değilim yeme saatime çok var diye , öğle yemeği yemiş 2 saat sonrası diyelim ayy ben tatlı severim dayanamam demeye başlar çikolata gofret yer durur üstüne tost, lahmacun bazen yer komşuya gitsek ne var ne yok dolu dolu yer cevizi bile boş yemez çikolataya bandırıp yer ve benim metabolizmam çok iyi yerim yerim kilo almam diye kahkahayı basar ben ve diğer arkadaşta maşallah deriz bakıp bakıp:)aynen öyle bacıııı uzanıp tembellik yapmak istiyorum ama yediklerim aklıma geldikçe kalk yatma diyorum. ...öfffff şu yiyip yiyip de kilo almayanlar varya parçalıyasım geliyor saçını başını nasıl kilo almaz arkadaş yaaaa
heeee valla hemde nasıl bir ağırlık çocuklar hepsi yediler adamda dahil herkes yataklara kaçtıçocuklar odalarına telleri ellerinde adam 3 lü koltukta ben 2lide hem uzanıyorum hem laf yetiştiriyorum
ben de bazen sinir oluyorum onlara bir tane var tanıdığım ağzı hiç boş durmaz yaşı 49 ben 38 im kafeye gideriz ben sade çay içerim aç değilim yeme saatime çok var diye , öğle yemeği yemiş 2 saat sonrası diyelim ayy ben tatlı severim dayanamam demeye başlar çikolata gofret yer durur üstüne tost, lahmacun bazen yer komşuya gitsek ne var ne yok dolu dolu yer cevizi bile boş yemez çikolataya bandırıp yer ve benim metabolizmam çok iyi yerim yerim kilo almam diye kahkahayı basar ben ve diğer arkadaşta maşallah deriz bakıp bakıp:)
Amin cumlemizinkini bağışlasın. Evet bir kız,bir oğlan. Seninkiler de büyümüş. Allah ömürlerini hayırlı eylesin.Bir kız bir erkek o zaman doğrumu anladım Allah bağışlasın benimde küçüğüm kız 9. Sınıfa gidiyor büyüğüm erkek çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?