Taş at kafasınaben de bazen sinir oluyorum onlara bir tane var tanıdığım ağzı hiç boş durmaz yaşı 49 ben 38 im kafeye gideriz ben sade çay içerim aç değilim yeme saatime çok var diye , öğle yemeği yemiş 2 saat sonrası diyelim ayy ben tatlı severim dayanamam demeye başlar çikolata gofret yer durur üstüne tost, lahmacun bazen yer komşuya gitsek ne var ne yok dolu dolu yer cevizi bile boş yemez çikolataya bandırıp yer ve benim metabolizmam çok iyi yerim yerim kilo almam diye kahkahayı basar ben ve diğer arkadaşta maşallah deriz bakıp bakıp:)
Maşallah ne güzel gayretli hatunlarimiz var,benim gibi tembel degiller. Kutluyorum hepinizi. İnşallah ben de bir gün spor listesine girecek sporlar yaparim.[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]@Bonus [/TD]
[TD]415 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]malipina [/TD]
[TD]405 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YENA [/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@ISILDURU [/TD]
[TD]160 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@nisan34 [/TD]
[TD]110 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]@HasibeG [/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@dafi [/TD]
[TD]75 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]@mavipatikler [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]@simeranya7 [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]@mefkurem [/TD]
[TD]45 dk[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/TR][/TABLE]
Taş at kafasına
Güle güle kullan,bol eksiler gör üzerindeok şekerim öyle yaparım. ...
daha önceki eski tartım banyoda su kaçmıştı bozulmuştu diyeti bırakmıştım bir daha yaklaşık 1 yıl oldu eve tartı sokmadım bunu sayfaya geldiğim dönem de bildirmiştim zaten tartım yok alıcam diye bunu yeni aldım yeni sistem heralde canım bende pek anlayamadığım için fotosunu attım birde dün bir karışıklık yaptım listede netleştirmek için attım
Ne kadar vefali bir tartiymiş. 65 leride gösterecek inan.Benim emektarım 3 senelik
Yeni aldığımda bana 113.5 göstermişti
Sonra çok çalışdı çabaladı 68 de gösterdi ama ben kıymetini bilemedim :))
Inş.bu sefer 65 gösterecek :)
Simeranya sahalara donmüşsun. İyi olmana sevindim. İnşallah ,hayat senin için hayırlı ve güzel olan şeyleri karşina çikarsın.sabah sabah biri düştü ağıma te allam ben de tam eğlence ararkene.. adam bana dümdük “korunuyor musun?” yazmış
“kimden korunuyor muyum? kimsenin korumasına ihtiyacım yok benim” dedim
sen uyanamamışın dedi topukladı hayır yani sorusuna da ne güzel cevap vermiştim
gitti cillop gibi yakışıklı
Yok hiç almadim,telefona yüklenen programla adim sayar yapiyormuşsun onu da denemedimAdım sayar kullaniyormusunuz.?
Ben kullanıyorum ve cok dikkat ediyorum. 10.000 adım altına düşmemeye çalışıyorum tavsiye ederim..
Hadi kolay gelsin bana ..
her şeyiyle kadın zaten beni gıcık ediyor , sohbet sırasın da bir şey sorulsa cevabı biliyor olsam tepkiler aa nereden biliyorsun olunca tabii bilir bütün evde oturup internete bakınca diyor kendimi tutuyorum gaz verme yani bana atacam bir gün kaya gibi lafı tepesine de kendime yakıştırmıyorum :)Taş at kafasına
herkesin etrafın da mutlaka bir gıcık olur ama değil mi sizin yok mu kürek taş kaya çekiç kullanmak istediğiniz :))Hahah çok Humanist insanlarız.. :))
Bakiniz: kürek. Taş. :))
Naptin canim hedefine ulasabildinmi seni gordum sorayim hemen meraktayim
Kızlar nasıl verdiniz ben de 3 kilo vermek istiyorum bu haftaHAFTANIN 1.si _______ -2,8 kg ___ Nisan34
HAFTANIN 2.si _______ -2,3 kg.___ Işılduru
HAFTANIN 3.sü ______ -1,8 kg. ____ 74frida
Ben hırs yaptım valla çok sıkıldım çünkü bu yemek işinden hatta yemek olayı hayatimdan çıksa ben hiç acikmasam istiyorumTebrikler kızlar harikasınız... Çok yüksek kilolar verilmiş..
Daim olsun bulaşıcı olsun inşallah
Oğluşa yedirmişinde kendinde yemişinnasılsın tatlım kıymetlim
sabahın 8 de kalkıp oğlana hamur kızarttım yedirdim yoksa kahvaltı yapmadan deneme sınavına gidecekti az peynir balla yer dedim akşamdan aldım şiparişi:) her yer sis hava yine kapalı benim uykum geliyor eşim içeride kanepe de uyumuş bile ben de mi uyusam :)
Kızz yade sen yanlış topiktesin anacım :))burası kilo almak isteyenler topiği değilkızlar ....
sabah sizle sohbetten sonra kalkıp kahvaltı hazırladım çocuklar pizza istedi. 2 .yuvarlak tepsi karışık pizza.1 servis tabağı.hamur kızartması. bizde pişirin. derler diğer kahvaltı ürünleride koydum masaya .bunları yazmamın nedeni .başlıyorum .
kahvaltım.....
1 dilim pizza
2 dilim pişi.
1 yk.gül reçeli.
2 kk. az yğlı byz. peynir
domates. salata.
2 kup çay
yuhhhh banaaaa
Ben dün tavuk göğsünden sarma yaptım cnm içine garnitür koydum üstünede biraz kaşarBenim de az isim var yapılıcak. . Sonra da uzun bir yürüyüş yapmayı istiyorum hava yine çok güzel maşallah. Yürüyüş sonun da oturup bir kahve içip eve döneceğim...
Şu an filtre içiyorum. Biraz daha takılıp ortalık toparliyayim. .
Akşam yemek ne olabilir fikrim yok bana tüyo verin.. haftaiçi sebze ağırlıklı gidiyorum gerçi kıyma ekliyorum ama yine de löp et değil. @dafi seninkiler olsa beni tefe koyar bu menülerle :)
Inş.göstersin artık cnm yaaa :))Ne kadar vefali bir tartiymiş. 65 leride gösterecek inan.
Ben sadece yürüyüşe çıkarsam takıyorumAdım sayar kullaniyormusunuz.?
Ben kullanıyorum ve cok dikkat ediyorum. 10.000 adım altına düşmemeye çalışıyorum tavsiye ederim..
Hadi kolay gelsin bana ..
Nasılsın baharcım dünde görünmedin merak ettim seniSlm kizlar
Insallah herkes iyidir biraz yogunlugum var. gelemedim ve birikmis 490 msj insallah bu gece hepsini okuyabilirim
Bu hafta hedefine kimler ulasabildi merak ediyorum
Diyetisyen buldum yogunluktan randevu alip henuz gidemedim. Haftalik 80 ucreti
ben de bazen sinir oluyorum onlara bir tane var tanıdığım ağzı hiç boş durmaz yaşı 49 ben 38 im kafeye gideriz ben sade çay içerim aç değilim yeme saatime çok var diye , öğle yemeği yemiş 2 saat sonrası diyelim ayy ben tatlı severim dayanamam demeye başlar çikolata gofret yer durur üstüne tost, lahmacun bazen yer komşuya gitsek ne var ne yok dolu dolu yer cevizi bile boş yemez çikolataya bandırıp yer ve benim metabolizmam çok iyi yerim yerim kilo almam diye kahkahayı basar ben ve diğer arkadaşta maşallah deriz bakıp bakıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?