Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Taş at kafasına

Maşallah ne güzel gayretli hatunlarimiz var,benim gibi tembel degiller. Kutluyorum hepinizi. İnşallah ben de bir gün spor listesine girecek sporlar yaparim.

Güle güle kullan,bol eksiler gör üzerinde

Simeranya sahalara donmüşsun. İyi olmana sevindim. İnşallah ,hayat senin için hayırlı ve güzel olan şeyleri karşina çikarsın.

Adım sayar kullaniyormusunuz.?
Ben kullanıyorum ve cok dikkat ediyorum. 10.000 adım altına düşmemeye çalışıyorum tavsiye ederim..

Hadi kolay gelsin bana ..
Yok hiç almadim,telefona yüklenen programla adim sayar yapiyormuşsun onu da denemedim
Yani anliyacağin spor yapmayim diye elimden geleni yapiyorum.

Taş at kafasına
her şeyiyle kadın zaten beni gıcık ediyor , sohbet sırasın da bir şey sorulsa cevabı biliyor olsam tepkiler aa nereden biliyorsun olunca tabii bilir bütün evde oturup internete bakınca diyor kendimi tutuyorum gaz verme yani bana atacam bir gün kaya gibi lafı tepesine de kendime yakıştırmıyorum :)

Slm kizlar

Insallah herkes iyidir biraz yogunlugum var. gelemedim ve birikmis 490 msj insallah bu gece hepsini okuyabilirim
Bu hafta hedefine kimler ulasabildi merak ediyorum

Diyetisyen buldum yogunluktan randevu alip henuz gidemedim. Haftalik 80 ucreti

Oğluşa yedirmişinde kendinde yemişin

Bende dün alışverişde yine çukulata alıcaktım bugünde yiyimde yarın başlarım diye
Kaçamağı sana yazacam diye vazgeçtim
Kızz yade sen yanlış topiktesin anacım :))burası kilo almak isteyenler topiği değil

Ben dün tavuk göğsünden sarma yaptım cnm içine garnitür koydum üstünede biraz kaşar
Fikir olur belki

Ne kadar vefali bir tartiymiş. 65 leride gösterecek inan.
Inş.göstersin artık cnm yaaa :))

Adım sayar kullaniyormusunuz.?
Ben kullanıyorum ve cok dikkat ediyorum. 10.000 adım altına düşmemeye çalışıyorum tavsiye ederim..

Hadi kolay gelsin bana ..
Ben sadece yürüyüşe çıkarsam takıyorum

Nasılsın baharcım dünde görünmedin merak ettim seni

Güzel eksiler vardı bu hafta
Ben hedefi aksi yönde tutturdum

bende de var 2 tane ne varsa yer içer ben bakar kalırım bakışlarımdan anlar kahkahayı basar ben de sinir olurum sen bir Dr görün çok zayıfsın sende verem olabilir diyorum onu tiripe sokuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…