Bu hafta bende yürüyüşü azalttım normalde 5 saat den fazllaydı bu hafta 230 dk mi ne unuttum bir hafta sonra yüzmeye başlamayı düşünüyorum.
1,5 verdim 94 oldumKuzucum o zaman totoyu biraz kaldıracan
Bak 50 -60 kiloda kızlar nasıl veriyolar
Ama deli gibi spor yapıyolar
Bu haftayı sıfır kaçamakla geçir bide şişlik yapacak bişeyler yeme günde yarım saatte olsa başlangıç için spor yap
O zaman gör farkı
Sağolasın bitanem Allah utandırmasın girdik bakalım bişeyin içine
Senin bu hafta kilon kaçtı cnm sanki bana yakındın heralde
amann Allah kolaylık versin canım yengeçleri mutlu etmen içinBende iki tane
Seni nerden bulmuşözelden yazmış canım ben bi yerde dolaşmıyorum
Fitness derken?? Salonamı gidiyosun
Bende de oluyo bazen sanki kalca kemigim kirilicakmis gibi hissediyorum.yüzme guzel secim bütün kaslar calisiyo.Bu hafta bende yürüyüşü azalttım normalde 5 saat den fazllaydı bu hafta 230 dk mi ne unuttum bir hafta sonra yüzmeye başlamayı düşünüyorum.
Kızlar çok yürümekten mi acaba sol kalçamda ağrı oluştu yürüdükçe arttı
Varmı böyle ağrı yaşayan?
Öncesinde ve sonrasında esneme yapılması lazım cnmBu hafta bende yürüyüşü azalttım normalde 5 saat den fazllaydı bu hafta 230 dk mi ne unuttum bir hafta sonra yüzmeye başlamayı düşünüyorum.
Tmm sende nisayla bana yakınmışın1,5 verdim 94 oldum
Ben henüz 7000 adımı geçemedim günde sadece haftasonları basariyorumAdım sayar kullaniyormusunuz.?
Ben kullanıyorum ve cok dikkat ediyorum. 10.000 adım altına düşmemeye çalışıyorum tavsiye ederim..
Hadi kolay gelsin bana ..
OlurrÖncesinde ve sonrasında esneme yapılması lazım cnm
Tmm sende nisayla bana yakınmışın
3 lü grub olalım zaman
Yılbaşı 89 olsam süper olur hedef 1 kilo olur demi heeBende de oluyo bazen sanki kalca kemigim kirilicakmis gibi hissediyorum.yüzme guzel secim bütün kaslar calisiyo.
Benim hedefim yılbaşına dek 90 kilonun altına inmek. Ne dersin bu hafta bir hedef belirleyelim mi?
Mefkurem salona gidiyorum
7 hafta ve 15 kilo cnmYılbaşı 89 olsam süper olur hedef 1 kilo olur demi hee
Kızzz haftada 2 küsür yapar7 hafta ve 15 kilo cnm
Kızzz haftada 2 küsür yaparhaftada 1 versem varya deli olurum
Ayy benim kafa gitti
He bende n'oluyor dedim veririm inşallah hedef 90 altına inmek zaten 89-88 olurAyy benim kafa gitti
Ben 79 a odaklamışım kendimi
Anacım 7 haftada 5 kilo veremicenmi
Fazla kilolarda ağir spor onermiyor doktorlar canim,yüzme ve yürüyüş yapmak faydali,biraz dinlendirmelisin kendini,geçmiş olsunBu hafta bende yürüyüşü azalttım normalde 5 saat den fazllaydı bu hafta 230 dk mi ne unuttum bir hafta sonra yüzmeye başlamayı düşünüyorum.
Ben de sizi takipteyim,arkanizı kollayinÖncesinde ve sonrasında esneme yapılması lazım cnm
Tmm sende nisayla bana yakınmışın
3 lü grub olalım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?