Teşekkür ederimFazla kilolarda ağir spor onermiyor doktorlar canim,yüzme ve yürüyüş yapmak faydali,biraz dinlendirmelisin kendini,geçmiş olsun
E gel voltranı oluşturalım ne dersin:)Ben de sizi takipteyim,arkanizı kollayin
Hayırlı olsun menkurem,hangi takımın kaptanisin.Kuzucum o zaman totoyu biraz kaldıracan
Bak 50 -60 kiloda kızlar nasıl veriyolar
Ama deli gibi spor yapıyolar
Bu haftayı sıfır kaçamakla geçir bide şişlik yapacak bişeyler yeme günde yarım saatte olsa başlangıç için spor yap
O zaman gör farkı
Sağolasın bitanem Allah utandırmasın girdik bakalım bişeyin içine
Senin bu hafta kilon kaçtı cnm sanki bana yakındın heralde
Kilom yakin degil size. Hemde azicik kendime güvenmiyorumE gel voltranı oluşturalım ne dersin:)
Bana zühal diyebilirsin canikom yada mefkurem :)
vayyyyy arkamızdan hain planlar heeeBen de sizi takipteyim,arkanizı kollayin
9.takım cnmHayırlı olsun menkurem,hangi takımın kaptanisin.
Ben de bir takimdaydim beni yetersiz buldular izne ayirdilar. Az paylaşım yapiyorum diye.İnsan tanidikça daha çok yazar,ilk zamanlar burdada az yaziyordum.
Neyse kurallar oyleymiş. Burasi bana yetiyor. Sana kolaylıklar dilerim
Başarilar dilerim. Ben de çok takilmadim zaten,madem kurallar bozmayalim degil miBana zühal diyebilirsin canikom yada mefkurem :)
vayyyyy arkamızdan hain planlar heee
9.takım cnm
Malum takımlarda süreklilik düzenli paylaşım olması gerekiyor tatlım
Tabiki başlarda çekinme oluyor
Bende yeni gelenler bunu yaşamasın diye elimden geleni yapıyorum
Yok hiç almadim,telefona yüklenen programla adim sayar yapiyormuşsun onu da denemedim
Yani anliyacağin spor yapmayim diye elimden geleni yapiyorum.
herkesin etrafın da mutlaka bir gıcık olur ama değil mi sizin yok mu kürek taş kaya çekiç kullanmak istediğiniz :))
Bir kız,bir erkek. Kiızım eczacılık okudu
Ben de sinif (ilkokul) öğretmeniyim
Slm kizlar
Insallah herkes iyidir biraz yogunlugum var. gelemedim ve birikmis 490 msj insallah bu gece hepsini okuyabilirim
Bu hafta hedefine kimler ulasabildi merak ediyorum
Diyetisyen buldum yogunluktan randevu alip henuz gidemedim. Haftalik 80 ucreti
Bugün yeni bi başlangıca merhaba dedim
Bi sorumluluğun altına girdim
Allah mahçup etmez inş.
Yani hiç, yok sıkıldım, yok kaçamak yaptım vs.gibi bi lüksüm kalmadı
Geriye kiloları vermek kalıyor sadece
yenacım yazılar şimdi oturdum okuyorum en son yazımdan sonra etrafa şöyle bir baktım yok anacım ddm sen kalk kimseden kimseye fayda yok ddm kızda sabah regl oldu birde heray sancılı oluyor hemen başlar başlamaz koşar bana anne ben ölüyorum hemen ben ilanı veririm ayaklarına çorap patik beline kalın yünlü şalı sararım yedirip içirip yatağına yatırırım sancı aşamasını böyle atlatırız kendi kalkar zaten gülerek oh beye geçmiş diyeebende o sırada 1 oğlanla baba dışarı çıktı büyük oğlan odasında yatıyor hala osırada heyeti toparladım mutfak masayı bulaşık makinesi temizlerim yerleştirdim kirleri koydum nevresimleri değiştim toz aldım kız uyandı bana bir kahve yaptı anne ben iyiyim süpürgeyi ben çekerim dd kahve mi içiyorum canıoo gel beraber içek
Yena sen neden farklı gruptasin isilduru ile ben bu takım işini yeni yeni anlıyorum
cakil80 8.takım kaptanı eski bir artı 90 cı arkadaşımız bende o gruptayım merhabalar kızlar rahatsızdım yine midem çok kötüydü biraz kendime geldim pazartesi hastane yolları taştan daha önce acillik olmazsam tabi
aayyyy çok zordur yengeç erkeği
Yena siyah beyaz aşk hoşuma gitti belki sende seversin.
Fitness derken?? Salonamı gidiyosun
Ben 45 yaşındayım cnm
Aramızda 3 ün 5 in lafı olmaz
Bende de oluyo bazen sanki kalca kemigim kirilicakmis gibi hissediyorum.yüzme guzel secim bütün kaslar calisiyo.
Benim hedefim yılbaşına dek 90 kilonun altına inmek. Ne dersin bu hafta bir hedef belirleyelim mi?
Mefkurem salona gidiyorum
Yılbaşı 89 olsam süper olur hedef 1 kilo olur demi hee
Ulasiyorum dün 88.4 oldum o gazla gidiyorum ama bu hafta musluklarim açık zor veririm gibi geliyor.Naptin canim hedefine ulasabildinmi seni gordum sorayim hemen meraktayim
Ulasiyorum dün 88.4 oldum o gazla gidiyorum ama bu hafta musluklarim açık zor veririm gibi geliyor.
Benim de kalbim burda siz burdasiniz ilk adresim bura siz farklisiniz beraber kilo vereceğiz bırakmak yok. Kanal d de çocuğun bakışları çok fena aşk çok fena ay tam benlik.Cepte taşınan,bele takılanlardan benim.
Sabah bir takıyorum 10.000 adım ve üzeri oluncaya kadar uğraşıyorum :)
Bugün 11.000 oldu.
Olmazmı. .. benim iki tane var gıcık olduğum görmeye dayanamadıgim...
Ne güzel....
Merak ettim baharcım.
Kilonu da bildirmedin, tartilmadinmi. ?
Diyetisyene git bence itici faktör yaratir...
Hadi bakalım zuhalcim başarılar diliyorum .. birlikte 60 lari görelim inş.
Benim kızın da çok ağrılı oluyor mens dönemi. . Geçmiş olsun...
Eski mesleğe geri dondun hee. .
Iyi ettin. Hem kendin, hem Zayıflamak isteyene yardımın olucak ne guzel. ..
Bilmiyorum ki takımlara pek sıcak bakmazdım. . 8.takım kaptanı eski arkadaşımızoynakbasi34 o yüzden ordayım ben...
Ama benim gönlüm yuvam hep burası ve öyle kalacak :)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Eşim ve kızım yengeç oğlum balık...
Hangi kanal da...
Destekliyorum sizi.. güzel bir mücadele izleriz gibi geliyor bana.. :)
Tabii ki olursun kuzum ben inanıyorum ve güveniyorum. ..
Kucuklugumden beri regl ye musluk derim. Açılıyor kapanıyor.Musluklarim açık ne demek..?
Kaçacak yer yokBugün yeni bi başlangıca merhaba dedim
Bi sorumluluğun altına girdim
Allah mahçup etmez inş.
Yani hiç, yok sıkıldım, yok kaçamak yaptım vs.gibi bi lüksüm kalmadı
Geriye kiloları vermek kalıyor sadece
Ooo 2 takımı birde idare edeceksin hem bizi hem 9 u mu kolay gelsin sanaaaAvatarımın altında yazıyor
Benim de kalbim burda siz burdasiniz ilk adresim bura siz farklisiniz beraber kilo vereceğiz bırakmak yok. Kanal d de çocuğun bakışları çok fena aşk çok fena ay tam benlik.
Kucuklugumden beri regl ye musluk derim. Açılıyor kapanıyor.
Hadi Yetiş bana 88 oldum bileMutlu haftasonları
YENA @Bonus ellerinize sağlık kızlar.
Nasıl kilo verdin diye sormuşsunuz. bana göre yarısı odemdi geçen hafta adet öncesi tartilmistim. Yalnız şu var öğünlerde 2 dilim ekmeği geçmedim hatta bazi öğünler hiç ekmek yemedim.ergenlik donemlerimde ekmeği kısarak iyi kilo vermiştim.
Bir de suyu 2 lt üzerine çıkarmaya gayret ettim budur.
@ doga3 lanet 90 larda nefret ediyorum biran once gitsin demistin. kilolarimiz aynı sayılır. benimle 90 altına düşme surecine var mısın? Sana çıkma teklif ediyoruminme desem daha mı doğru olurdu
Benim kalbim hepimizin aynı takımda olmasi yani hepinizi 7 ye toplamakti ama herkes farklı takımlarda yarışıyor. Duygusallastim birdenYena zaten 8.takımda canikom :))
Senide tebrik ederim cnm 88 ler gelmiş
Benim kalbim hepimizin aynı takımda olmasi yani hepinizi 7 ye toplamakti ama herkes farklı takımlarda yarışıyor. Duygusallastim birden
Ben bu hafta anladim herkes takimlardaymis biraz gec çözdüm salakligima verin. Ben hariç herkesin takımı varmis.cakil80 8.takım kaptanı eski bir artı 90 cı arkadaşımız bende o gruptayım merhabalar kızlar rahatsızdım yine midem çok kötüydü biraz kendime geldim pazartesi hastane yolları taştan daha önce acillik olmazsam tabi
Ben bu hafta anladim herkes takimlardaymis biraz gec çözdüm salakligima verin. Ben hariç herkesin takımı varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?