Bilmem ben rahatım herhalde ya da o çok seviyor bilemedim bazen bogmak istesem de çok tatlı bakıyor yapamiyorumaayyyy çok zordur yengeç erkeği
Ben de varimE gel voltranı oluşturalım ne dersin:)
Çocuğun kasları çok iyiydi taktım ben kaslara eşim mekik çekerken ben kahve alıp caktirmadan onu izliyorum . Spor yapmak erkeklere çok yakışıyor.Hangi çocuk ki o..
Ben de aşk a aşık olurum...
Haha cok ilginc yaa..
bende canım çok aşığımBilmem ben rahatım herhalde ya da o çok seviyor bilemedim bazen bogmak istesem de çok tatlı bakıyor yapamiyorum
Tipik boğa burcuyum aşka aşık duygusal güzelliğe aşık obur yemek masalarini seven Kahveci kilo vermeme burcum bile karşıSenin burcun ne.?
Ups onu bile cozememisim ama isimler var hep listelerdeYooo herkes takım da değil çakıl.
Çok keyifli bir an olmuş sen de artık fit annelerdensin darısı banaBugün kızımla yürüyüşe çıktık..sonra dönüşte onun okulun orda gençlerin ve kizimin takildigi calisanlarin da ogrenci oldugu bir cafede oturup kahve ictik çıkışta hesap öderken kızıma annen ne güzel kadın ne güzel yüzü var dediler. .
Ve ben tabii hala yukarda bir yerdeyim inmedim daha...
Yok kızzz ne bozacan :))Başarilar dilerim. Ben de çok takilmadim zaten,madem kurallar bozmayalim degil mi
Hadi bakalım zuhalcim başarılar diliyorum .. birlikte 60 lari görelim inş
Çok teşekkür ederim yenacımEski mesleğe geri dondun hee. .
Iyi ettin. Hem kendin, hem Zayıflamak isteyene yardımın olucak ne guzel
Kız bende ağladın sandım :)))Kucuklugumden beri regl ye musluk derim. Açılıyor kapanıyor.
Kaçacak yer yok
Ben her yere yetişirim :))ayrıca burda idare etmiyomki :))sohbet ediyozOoo 2 takımı birde idare edeceksin hem bizi hem 9 u mu kolay gelsin sanaaa
Sende benim kafadasın demek :))Hangi çocuk ki o..
Ben de aşk a aşık oluru
Burda beraberiz ya cnmBenim kalbim hepimizin aynı takımda olmasi yani hepinizi 7 ye toplamakti ama herkes farklı takımlarda yarışıyor. Duygusallastim birden
Herkes değilBen bu hafta anladim herkes takimlardaymis biraz gec çözdüm salakligima verin. Ben hariç herkesin takımı varmis.
Çok keyifli bir an olmuş sen de artık fit annelerdensin darısı bana
Eeee tabi zayıfladı gençleşdi hatunBugün kızımla yürüyüşe çıktık..sonra dönüşte onun okulun orda gençlerin ve kizimin takildigi calisanlarin da ogrenci oldugu bir cafede oturup kahve ictik çıkışta hesap öderken kızıma annen ne güzel kadın ne güzel yüzü var dediler. .
Ve ben tabii hala yukarda bir yerdeyim inmedim daha...
Eeee tabi zayıfladı gençleşdi hatun
Sana afiyet olsun cnmBen bi balkon ve çay keyfisi yapayım. .
Buyrun beraber içek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?