Öğlen oldu kı :)Günaydın kızlar
Sağol cnm bende sevindim :))Aaa vermişsin çok sevindim..
Hele havalara hele nargile kafa yapıyor eskiden bir ara birkaç kez içmiştim açık havada için carpilmayin yoksa başınız döner
Sağolasın cnm grip 1 günlüktü ama öksürüğü atlatamadımMefkurem hastamiydin gecmis olsun
Gecmisten haberim yok.
baharcım
Sen ne taraflardasın
Ben doksanların basında fatihte oturmuştum.
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Gününüz aydın
Cumanız mübarek
Enerjiniz bol olsun
Günaydın
Hayirli cumalar. .
günaydın canım hayırlı cumalar.
Iste sorun koruma da. Beslenme de değil. Azaltmadan kilo veremeyiz zaten.
Kilo verdikten sonra koruma dönemin de bir iki tık daha fazla besin alarak spor yaparak verdigimiz kilolar iyice oturucak..
Özetle bir ömür boyu sağlıklı yaşam ve spor yaşam şeklimiz olmalı. ..
Ne güzel olmuş eğlenmissiniz. .
Peki neler yediniz.
Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun canım. .
@eboe ve @Bengisu22 sizin de gününüz kutlu olsun. ..
Geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı tüketmek rahatlatır az da olsa... limonlu bal da dene faydası olur belki...
aleyküm selam
Gunaydin
Hayirli cumalar
günaydınlar hayırlı cumalar olsun
Basaksehirdeyim yolun duserse beklerim canim
Gunaydinnnnnnhayirli cumalar
@eboe
@bengisu022
Ogretmenler gununuz kutlu olsun
Eki Görüntüle 2071334
Günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
Ülser çıktı pangastrit+bulbus ülser yazıyor mideyi kaplamış dedi dr biyopsi sonucuna göre tedaviye başlanacak şimdi geçici bişeyler yazdı
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canımÜlser çıktı pangastrit+bulbus ülser yazıyor mideyi kaplamış dedi dr biyopsi sonucuna göre tedaviye başlanacak şimdi geçici bişeyler yazdı
mefkurem canım tekrar geçmiş olsun bir öneride buluncam ilaç içmek istersen öksürük için sinekod diye öksürük şurubu var süper bişey canım ahemen anında kesiyor .Sağolasın cnm grip 1 günlüktü ama öksürüğü atlatamadım
Burnumun dibine geliyormuşsuncanım fatih malta da benim dayım oturuyordu onlar kapalı lar hanımı çarşaflı kızlar felah kapalı sürekli ziyarete giderdim pazara denk getirirdim çarşamba pazarına
günaydın canımmhayırlı cumalar
Günaydın kuzum hayırlı cumalarcanım fatih malta da benim dayım oturuyordu onlar kapalı lar hanımı çarşaflı kızlar felah kapalı sürekli ziyarete giderdim pazara denk getirirdim çarşamba pazarına
günaydın canımmhayırlı cumalar
baharnazcım bende yeşil köy deyim bende beklerim kızlar yolu düşeni başımın üstünde yeriniz var
günaydınn Bonuscum hayırlı cumalar
sanda günaydın canım hayırlı cumalar
doğacım günaydın hayırlı cumalar çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
kızzz özledim senin neşeni günaydınnn hayırlı cumalar olsun canım
Allah razı olsun ben antepdeyimGeçmiş olsun canım
Nerde oturuyorsun
Bursada bir eczacı ülser için ilaç yapıyor çok insandan duyuyorum çok iyi geldiğini
Çok geçmiş olsun canım .Hemen iyileşirsin inşallahÜlser çıktı pangastrit+bulbus ülser yazıyor mideyi kaplamış dedi dr biyopsi sonucuna göre tedaviye başlanacak şimdi geçici bişeyler yazdı
Kızlar bugün tartımda bir anormallik var
Hiç iki kere aynı rakamı göstermedi.
Yarım saat arayla çıkıyorum her çıkışımda farklı ne yazsam bilemedim
YENA cım günaydınnnnn hayırlı cumalar olsun canım nasıl oldun iyimisin ağrın felan varmı iyi olmanı dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?