Çünkü ömür boyu bukadar az yemiceksin zayıflayınca ben zayıfladım deyip yemeye bâşlıcaksın işte ozaman hızlı ve iki katı kilo alcaksın tercübe konuşuyor
Selam hanimlar
YENA şukür tekrar aramizdasin.iyi olmana sevindim. Allah bir daha yaşatmasin. Kendini rölanti ye al. Nasil olsa sonra yine sen yapacaksın işleri. Birak dağınık kalsın:)))
@Jade21 inşallah Rabbim korktuklarindan emin kilar, sıkıntılarını giderir.
Bonus gözün aydın,Allah kabul etsin umrelerini, Rabbim gitmek isteyen herkese de nasip etsin.
Mefkurem düzeldin mi biraz, hasta olmana rağmen diyetine sadik kaliyorsun maşallah canım.
Bugün bayan oğretmenlerle eğlencedeydik, biraz kaçamak yaptim ama fazla degil. Sonrasinda kurtlari döktük,hiç bu kadar oynamamistim. Spor olsun diye hiç oturmadim. En az 2 saat oynamişimdir:)) Kaçamaklari eksilemiştir inşallah
Ayrica 50 dakika da yürüyüş yaptim
Yazmayı unuttum
Lapa yapmıştım bugün yani dün :))ödem gitsin diye
Ama yine doğru dürüst uyuyamadım öksürükten
Boğazım ıslansın diye durmadan su içtim şimdide öksürük çayı içtim
Insanın rahatça uyuyabilmesi büyük bi nimet
aleyküm selamSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı sabahlar
Gününüz aydın
Cumanız mübarek
Enerjiniz bol olsun
Sağolasın cnm içip duruyom zaten :)Geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı tüketmek rahatlatır az da olsa... limonlu bal da dene faydası olur be
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Bu haftam iyi geçmedi,diyet adina
Kilom artida,napalim uzuldum mu evet,pes mi edecegim hayir
Guncel kilom 108. 5 + 400 gr
Bugün de yemeli içmeli bur gun olacak,azami derece de dikkat edecegim ama kaçamak olacaktir az biraz.bugünden sonra tam gaz inşallah
Bu mesaji yanliş topiğe yazmişim. Yorgunluktan hep.
Bugün son olsun cnmHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Bu haftam iyi geçmedi,diyet adina
Kilom artida,napalim uzuldum mu evet,pes mi edecegim hayir
Guncel kilom 108. 5 + 400 gr
Bugün de yemeli içmeli bur gun olacak,azami derece de dikkat edecegim ama kaçamak olacaktir az biraz.bugünden sonra tam gaz inşallah
Bu mesaji yanliş topiğe yazmişim. Yorgunluktan hep.
Teşekkür ederimGünaydın
Hayirli cumalar. .
Iste sorun koruma da. Beslenme de değil. Azaltmadan kilo veremeyiz zaten.
Kilo verdikten sonra koruma dönemin de bir iki tık daha fazla besin alarak spor yaparak verdigimiz kilolar iyice oturucak..
Özetle bir ömür boyu sağlıklı yaşam ve spor yaşam şeklimiz olmalı. ..
Ne güzel olmuş eğlenmissiniz. .
Peki neler yediniz.
Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun canım. .
E eboe ve @Bengisu22 sizin de gününüz kutlu olsun. ..
Geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı tüketmek rahatlatır az da olsa... limonlu bal da dene faydası olur belki...
aleyküm selam
Teşekkür ederim canim,yediklerimi sorma,bu hafta toparliyacağim inşallah.Günaydın
Hayirli cumalar. .
Iste sorun koruma da. Beslenme de değil. Azaltmadan kilo veremeyiz zaten.
Kilo verdikten sonra koruma dönemin de bir iki tık daha fazla besin alarak spor yaparak verdigimiz kilolar iyice oturucak..
Özetle bir ömür boyu sağlıklı yaşam ve spor yaşam şeklimiz olmalı. ..
Ne güzel olmuş eğlenmissiniz. .
Peki neler yediniz.
Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun canım. .
E eboe ve @Bengisu22 sizin de gününüz kutlu olsun. ..
Geçmiş olsun canım. Bol bol sıvı tüketmek rahatlatır az da olsa... limonlu bal da dene faydası olur belki...
aleyküm selam
Sağolasın cnm içip duruyom zaten :)
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canim,yediklerimi sorma,bu hafta toparliyacağim inşallah.
Yine iyi dayandim,bir haftadır okulda ikram vardı,velilerimiz sağolsunlar sürpriz yapmişlar.çeşit çeşit yiyecekler en alasindan,en lezzetlilerinden. Herkes yerken ben sadece salatalardan bur iki çatal aldim. Bugün son ikram. Ucundan ucundan alacagim.kahvalti mi meyve ve sutle geçiştirdim.Bugün son olsun cnm
Haftaya acısını çıkart bu artının
Öksürük çayı var cnm ondan içtim içinde bisürü bişey varSimdi sen zencefil Zerdecal tarçın ve ballı ılık su da içiyorsundur o zaman :))
Aaaa yazıcaktım unuttumYine iyi dayandim,bir haftadır okulda ikram vardı,velilerimiz sağolsunlar sürpriz yapmişlar.çeşit çeşit yiyecekler en alasindan,en lezzetlilerinden. Herkes yerken ben sadece salatalardan bur iki çatal aldim. Bugün son ikram. Ucundan ucundan alacagim.kahvalti mi meyve ve sutle geçiştirdim.
baharcım
Sen ne taraflardasın
Ben doksanların basında fatihte oturmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?