Hoşgeldin. Uyguladigin bir diyet var mi
100 üstü 90 kg üstü , altı geniş kilo aralığında bir ekibiz. ..
Kendinden bahsetsen hepmi kiloluydun yoksa doğum vb.nedeniyle mi . ?
apandisintim çocukken alındı canım hem bu sol tarafta yumurtalıklarımda sanki hücre değişimi ile mi ilgili onu seçemedimBastirip çekince ağrı oluyorsa apandisit olabilir mutlaka göster
Sanırım tam bilemedim nasıl yapacağımı alıntı yapıp cvp vermek istedim ama olmamış
Simu bunları kim yaşasa aynı şekilde düşünür, hisseder kuzucumapandisintim çocukken alındı canım hem bu sol tarafta yumurtalıklarımda sanki hücre değişimi ile mi ilgili onu seçemedim
canım dün işyerinde tlf geldi küçük kız üvey abim eve kilitledi anne yetiş kurtar beni dedi erkek arkadaşı olduğunu öğrenmişler aradım konuşurken abisi aldı bana etmediği hakaret kalmadı siz anlayın işte ve işin en iğrenç yanı fadıl hepsini duydu rezil oldum kız anne yetiş diye mesajlar atıyor babası kapıma gelirse öldürürüm demiş mecbur polisle giderim diye düşündüm diğer patron yaverine durumu anlattım almanlara da bu konularda pek güven olmaz aile problemi olan kişiye iş hayatında hoş bakmazlar e bi de yeni gerginlik oldu proje durumunda pazartesi çok önemli bigün adam neyse anlayışlı gibi davrandı izin verdi ama fadıl öküzü konuşmaları anladı geldi mutfaga sonra pislik pislik bakıp geri döndü işine yansıtıyosun anlamında zaten didişiyoruz üç gündür büyük kızı aradım koştur koştur trene yetiştik o arada kızı babası almış bi tenhaya götürmüş bağırmış çağırmış bana mesaj attı babam beni alışveriş merkezinin önüne bıraktı haydaa bu ne şimdi neyse aldım açmış yemek yedirdim tutturdu oğlanı görücem ben daha babama dönmeyecem neyse işte bu fırtına da eve dönmem gece ikiyi buldu.
Babası olacak öküzde iletişimsizliğin bedelini anladı yazıyor dünden beri ne olacak bilmiyorum şu an..
Ya isyan etme diyorlarda şurda bir yıldan fazladır sizlerleyim az çok tanıdınız beni yaşadıklarımı hatta belki benim daha anlatamayıp yutkunduklarımı bile hissettiniz çoğunuz biliyorum ya normal mi bu hayat Allah aşkına bu kadarı normal mi ben kaldıramıyorum artık..huzur içinde başımı yastığa koymam üç günü geçmiyor..neyim eksikti benim bi avuç mutluluğu haketmeyecek kadar..kafam çok karışık kızlar ağrımda devam ediyor ve benim okumam gerek 630 sayfalık bir skript var daha bu kafayla..delircem yeminlen..
Hoşgeldin cnm zühal bende 45 yaşında 3 çocuk var almanyada yaşıyorumSanırım tam bilemedim nasıl yapacağımı alıntı yapıp cvp vermek istedim ama olmamış
canım dün işyerinde tlf geldi küçük kız üvey abim eve kilitledi anne yetiş kurtar beni dedi erkek arkadaşı olduğunu öğrenmişler aradım konuşurken abisi aldı bana etmediği hakaret kalmadı siz anlayın işte ve işin en iğrenç yanı fadıl hepsini duydu rezil oldum kız anne yetiş diye mesajlar atıyor babası kapıma gelirse öldürürüm demiş mecbur polisle giderim diye düşündüm diğer patron yaverine durumu anlattım almanlara da bu konularda pek güven olmaz aile problemi olan kişiye iş hayatında hoş bakmazlar e bi de yeni gerginlik oldu proje durumunda pazartesi çok önemli bigün adam neyse anlayışlı gibi davrandı izin verdi ama fadıl öküzü konuşmaları anladı geldi mutfaga sonra pislik pislik bakıp geri döndü işine yansıtıyosun anlamında zaten didişiyoruz üç gündür büyük kızı aradım koştur koştur trene yetiştik o arada kızı babası almış bi tenhaya götürmüş bağırmış çağırmış bana mesaj attı babam beni alışveriş merkezinin önüne bıraktı haydaa bu ne şimdi neyse aldım açmış yemek yedirdim tutturdu oğlanı görücem ben daha babama dönmeyecem neyse işte bu fırtına da eve dönmem gece ikiyi buldu.
Babası olacak öküzde iletişimsizliğin bedelini anladı yazıyor dünden beri ne olacak bilmiyorum şu an..
Ya isyan etme diyorlarda şurda bir yıldan fazladır sizlerleyim az çok tanıdınız beni yaşadıklarımı hatta belki benim daha anlatamayıp yutkunduklarımı bile hissettiniz çoğunuz biliyorum ya normal mi bu hayat Allah aşkına bu kadarı normal mi ben kaldıramıyorum artık..huzur içinde başımı yastığa koymam üç günü geçmiyor..neyim eksikti benim bi avuç mutluluğu haketmeyecek kadar..kafam çok karışık kızlar ağrımda devam ediyor ve benim okumam gerek 630 sayfalık bir skript var daha bu kafayla..delircem yeminlen..
Hoşgeldin sen de bizim gibi vermeye odaklandiysan mutlaka verirsinAslında ergenlik cağından itibaren kiloluydum. Şuan 42 yaşındayım bir oğlum var 17 yaşında yıllar geçtikçe kilolarıma yenileri ekleniyor. Bir-çok kez diyetisyen gittim zayıfladım da ama sonra tekrar geri aldım. Tansiyon ve astım hastasiyim mutlaka kiloyu vermem gerekli aksi halde ilaçları asla bırakamayacağım ve bildiğiniz gibi obezite bütün hastalıkların sebebi daha kötüye gideceğimi söyledi doktor. Yarın sabah itibariyle diyet programına başlamaya kararliyim.
Zor gerçekten zor ama konular hep senin dışında gelişiyor.apandisintim çocukken alındı canım hem bu sol tarafta yumurtalıklarımda sanki hücre değişimi ile mi ilgili onu seçemedim
Velayet ortak canım ama burda gençlik dairesi ile sıkıntılar var Benim kızın ipiyle de kuyuya inilmez ki gel kal desem dünya prosedür ve biliyorum oğlanı göremeyip bize saracak siz getirdiniz buraya diye ayrıca gitme diye çok ağladım ardından bir yıldır görebilmek için neler yaptım gitmiş gençlik dairesine babasının ağzıyla bilmiş bilmiş konuşmuş birazda tercihlerinin bedelini ödemeli geri göndericem can simidi olmaktan bıktım Sonuçlarım olumsuz canım Ocak’ta kontrolüm var yine ama bu ağrı devam ederse bu hafta gidicemCiddimisin. . Pislik adam..
Şimdi senin yanındamı.?
Tekrar dönmek zorunda ama o eve dimi ?
Velayet babada diye hatırlıyorum. .
Simicim Allah herkesin dayanma gücüne gore dert verirmis..senin de payına bunlar düşmüş kuzum.
Inan ki kimsenin hayatı yolunda gitmiyor. Lütfen kendini yalnız kimsesiz hissetme bir telefon kadar uzaktayiz sadece..
Dinlemekten başka faydamız yok ama içini dökmek bile bu zaman da büyük nimet bence...
Senin sonuç noldu belli değilmi .?
Hersey yoluna girer inş yakın zaman da..
simeranya7 rabbim seni zor yerden sınıyor imtihanin cok zor...
Her karanligin ardinda bir aydinlik gizlenmistir bizim icin tek bildigim bu.
Allah sabrini kolayligini versin kat kat
Zor gerçekten zor ama konular hep senin dışında gelişiyor.
Hu huuuu
kime kıı o dil bonusa mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?