Pirinci az koy dimedin miTeşekkür ederim bonuscuğum o senin kibarlığın canımın içi
Yenacığımmm
Kibar ılduğumu söylerler sev beni de
O senin tatlı dilliliğin bonuscuğum
Utandırıyorsun
Kibarlığımdan ötürü mü :)
Konuş kız bonus
Ya bir de yemeyi hayal ediyormuş ne sütlacı
Bilmem bi duygusal oldum birden şarkılara gomuldum. Kola parası biriktirmek her gün 20 tl Sertap konserine gideceğim icmedigim kolalarlaNiye melankoli takılıyon çakılım?Ben de mutfakla savaşıyorum fırsat bulursam leslie yapcam ama bugün hiç spor yapasım yok
Tebrik ederim kola içmemenin ödülü konser,güzel fikir vallaBilmem bi duygusal oldum birden şarkılara gomuldum. Kola parası biriktirmek her gün 20 tl Sertap konserine gideceğim icmedigim kolalarla
Ben sutlac sevmem onun için yemedigine mutluyum. Akşam tatlım tatlım i seyredecegim o zaman aşk dolu mesajlar çekerimPirinci az koy dimedin miyiyemiyom işte mutlu musun?
DeğilimPirinci az koy dimedin miyiyemiyom işte mutlu musun?
Aaaa pirinç sağlıklıdır ödem attırırDeğilimyemeyi aklından geçirdin bi kere ağzıma koymam ne sütlacı demen lazımdı
Yollayam mı sana koli koli pirinç zühal o zamanAaaa pirinç sağlıklıdır ödem attırır
Yolla bebeğim ben pirinç lapası yapıyomYollayam mı sana koli koli pirinç zühal o zaman
Cok severim. Gülay da güzel söylüyor...
Kalbime değiyor sanki ben yumuşak bağırmadan söylenen duygusal parçaları seviyorumCok severim. Gülay da güzel söylüyor...
Estagfirullah canım bu sıralar yazmadım genel olarak kimseyeInşallahhhh
Asu sen niye bana hiç cevap yazmıyon
Beni sevmiyonmu
İyi akşamlar
Estagfirullah canım bu sıralar yazmadım genel olarak kimseye
Demek pirinç lapasi yapıyorsun ben yarım gün dayanmistim bir kere denedim :)
Bugün annemlerdeydim işler karıştı fazla yedim 2 haftadır böyle yememistim ne güzel
Yarın da kayinvalideme gideceğiz
Aaa siz muhabbet ederkene ben de 5 milimi bitirmişim heheheheDeğilimyemeyi aklından geçirdin bi kere ağzıma koymam ne sütlacı demen lazımdı
Herkes yiyemiyor cnmİyi akşamlar
Estagfirullah canım bu sıralar yazmadım genel olarak kimseye
Demek pirinç lapasi yapıyorsun ben yarım gün dayanmistim bir kere denedim :)
Bugün annemlerdeydim işler karıştı fazla yedim 2 haftadır böyle yememistim ne güzel
Yarın da kayinvalideme gideceğiz
Güzelim kendi kendimize zayıflıyabilseydik şimdi bu kiloda olmazdıkHayırlı akşamlar herkese
Bonus sana ne desem bilmiyorum ya.. Seni seviyorum, inşallah beraber halledicez, yüzlerden kurtulduğumuz gibi bi atakla doksanlardan da kurtuluruz aslında, nedense bi başlayamıyorum, bi isteksizlik var.. Senin diyetisyen listen iyiydi, güzel veriyodun ona devam et.. Ben de senin listeyi mi yapsam diye düşünüyorum.. Ama ara öğün işi bana olmaz. Koşu bandı var bende spor işini günde yarım saat yürüsem hallederim de, boğazımı tutamıyorum..
YENA nilüfer ablaaaa bana nasıl küsersin valla yetişemiyorum, ben okuduğumda muhabbetler çoktan bitmiş oluyo, yoksa burayı ihmal eder miyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?