Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pirinci az koy dimedin mi yiyemiyom işte mutlu musun?

Niye melankoli takılıyon çakılım?Ben de mutfakla savaşıyorum fırsat bulursam leslie yapcam ama bugün hiç spor yapasım yok
Bilmem bi duygusal oldum birden şarkılara gomuldum. Kola parası biriktirmek her gün 20 tl Sertap konserine gideceğim icmedigim kolalarla

İyi akşamlar
Inşallahhhh

Asu sen niye bana hiç cevap yazmıyon
Beni sevmiyonmu
Estagfirullah canım bu sıralar yazmadım genel olarak kimseye
Demek pirinç lapasi yapıyorsun ben yarım gün dayanmistim bir kere denedim :)
Bugün annemlerdeydim işler karıştı fazla yedim 2 haftadır böyle yememistim ne güzel
Yarın da kayinvalideme gideceğiz

Benim ki de ziyarete gelecekmis. Merak ediyormuş beni. Yazık. .

Hayırlı akşamlar herkese

Bonus sana ne desem bilmiyorum ya.. Seni seviyorum, inşallah beraber halledicez, yüzlerden kurtulduğumuz gibi bi atakla doksanlardan da kurtuluruz aslında, nedense bi başlayamıyorum, bi isteksizlik var.. Senin diyetisyen listen iyiydi, güzel veriyodun ona devam et.. Ben de senin listeyi mi yapsam diye düşünüyorum.. Ama ara öğün işi bana olmaz. Koşu bandı var bende spor işini günde yarım saat yürüsem hallederim de, boğazımı tutamıyorum..

YENA nilüfer ablaaaa bana nasıl küsersin valla yetişemiyorum, ben okuduğumda muhabbetler çoktan bitmiş oluyo, yoksa burayı ihmal eder miyim..

Herkes yiyemiyor cnm
Bende eksi aşkına sabrediyorum :))

Oyyyy Oyyyy bu hafta hedefini unutma ama

Güzelim kendi kendimize zayıflıyabilseydik şimdi bu kiloda olmazdık
Durduk yerde motive olamıyor insan
Burda birbirimizi itelicezki başarıya ulaşabilelim
Onun içinde daha sık gelmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…