Geçen hafta 88.2Yoğun bir hafta geçirmişsin demek . umarım bu hafta daha esnek çalışrsın canım...
KAç kiloydun peki dün.?
Geçen hafta 88.2
Bu hafta 87.4
800 gr verdim.
Aslında geçen pazar yediğim o tabağı yemeseydim 1.8 olacaktı pztesi tartı 1 kilo fazla çıkardı moral yerlerde. 15 gün sonra bebek için kontroller başlayacak ben hala doktorun dediği kiloya inemedim tedaviyi sanırım Şubat a erteleyecekler. 70 kilo olmamı istiyor çünkü.
Ben de öyle düşündüm eşim şiddetle karşı çıkıyor. Bekar olsam kesin öyle yapardım bulasik yok uğraşma yok daha çok zaman var spor yapmak istiyorum ben zaman kalsın istiyorum. 1 ay zayıflama koylerinde kalıp bolca spor yapmak istiyorumsen kendine getirtsen olmazmı.? komşum var diyet yemekleri üreten bir yerde çalışıyor gün de 6 öğün paketleyip eve veya işyerine teslim ediyorlar.. Menülere bakıyorum da şahane herşey..
bazı günler kurabiye vb. bile oluyor.. her üründe kalori yazıyor.. falan filan..
Günaydınnnnn
Mutlu enerjik haftasonları
Henüz bişey yapmamış olsamda bu yapmıcağım anlamına gelmez
Elifim özleniyorsun kuzumMerhabalar,gününüz aydın olsun dostlar..
Kendi derdime düşüp ugrayamadim bir süredir,yazip haber veremediğim için kusuruma bakmayın lütfen.
Ara ara okusamda sizleri yazmaya fırsatım olmadi hiç..
Bu ara oldukça yogun sıkıntılı ve zor günler yaşiyorum,dualariniza ihtiyacım var...
Biraz toparlanabilmek adına beni listelerden çıkarabilirseniz sevinirim..
Ben dönene kadar iyi bakın kendinize,bir de iyice zayıflayıp hasetlendirmeyin beni:)
Efenim sevgiyle,sağlıcakla kalın..
Istenirse verilemeyecek kilo yok şekerimAhanda gozlerim boyle oldu.3 kilo ha. Sana kolaylik diliyorum,yaparsan büyüksün abi diyecem.
Bıçak kemiğe dayandıNe oldu bu hafta boyle, çok iddali olacak kadar,ben de istiyorum o motivasyondan
O kadar kaçamak yaptım dedin eksimi çıktın kızzzAy canim benim sağol. Senin destegin ayri bir enerji veriyor bana.
Çılgınlığı perşembe akşami yaptik,dün hanim hanimcik oğretmen modundaydim.Guzel bir gundü,velilerimle ve oğrencilerimle guzel vakit geçirdik,
Kilolara gelince artilari gonderdim,sira geldi eksilmeye
Beni tanımışın yenamsteye girmek istiyormuş
Kızlarına nasıl zayıflanilir deyip saçını savurarak hava atmak istiyormuşbenden duyma d
Ben işimi ciddiye alıyorumKızları derken takimdakiler mi? Eğer oyleyse boyle kaptana şapka çikartmak lazimMefkurem .
İnşallah yena cuma -1 gormeyi çok istiyorum. Nasil bir metobolizmam varsa artik bir gunde 500gr-1kg arti çikabiliyorum. Sabah tartiya çikinca inanamadim,iki üc kere çiktim. Dun dikkat etmedim aslinda,nasil oldu anlamadim. Persembenin nimetleri
insan kendi zayıflayınca yanındakilerde zayıflasın istiyorHani derler di ya beynim ve bedenim farklı diye. Hakkat öyle inanamıyorum. Aynaya baktığımda kendime bakıyormusum gibi olmuyor...
Iyi bişey sanırım.
Bir de sizin de zayiflamanizi istiyorum artık. Sanki sizi aldatiyormusum gibi oluyor ben zayıflayip siz hala yerinizde sayınca. ..sevinemiyorum yaaa anlayın ne kadar değerli olduğunuzu benim için... sırf bu yüzden beni üzmemek için bile zayıflar insan...
HoşgeldinnnnBurdayım geldimmm
Sağlıklı beslenmek kilo vermek emek vermeden olmuyor cnmYemek yemek basit bişeyler olmalı hızlı ve zahmetsiz ben yemek salata yoğurt hazırlayamiyorum en hızlı ne işe ona kosuyorum resmen kendime kap aldım yeşillikler lahana herseyi hazır edecegim yemek yerine salata çorba yapcam. Eşime diyorum ye ek şirketi ile anlasim eve yemek gelsin ben anambabam usulü seviyorum diyor. Yemek hazır olsa ben sanki daha kolay olur hayatim gibi. Gerçi bu haftanın stresi yüzünden de böyle olabilirim. Sadece uyumak istiyorum suan. Çok enerjik baslamistim oysaki.
Yani enerjim yerinde de daha kahve faslındayım :))Ne gibi yani. :))
Çook sevindim tatlımGeçen hafta 88.2
Bu hafta 87.4
800 gr verdim.
Aslında geçen pazar yediğim o tabağı yemeseydim 1.8 olacaktı pztesi tartı 1 kilo fazla çıkardı moral yerlerde. 15 gün sonra bebek için kontroller başlayacak ben hala doktorun dediği kiloya inemedim tedaviyi sanırım Şubat a erteleyecekler. 70 kilo olmamı istiyor çünkü.
Kilo vermek için hiç bu kadar zorlanmamistim inanin kendimle mücadele ediyorum beynimdeki nefis le vücudum sinyal veriyor. Bu hafta o kadar yorgundum ki anlatamam kolumu kaldıramadim. Sürekli uykum var halsizim dün kiyafetlerimle uyumusum eve geldim üstümu degistirim derken tabletler uyumusumElifim özleniyorsun kuzum
Sorun herneyse inş.feraha çıkarsın bizide fazla bekletmezsin
Istenirse verilemeyecek kilo yok şekerim
Bıçak kemiğe dayandı
O kadar kaçamak yaptım dedin eksimi çıktın kızzz
Beni tanımışın yenam
ayyy şu listeye gireyimde nasıl hırslı olunur göstereyim dedim
Ben işimi ciddiye alıyorum
Eee bugünden eksiye düştüysen o hedef tutarki
insan kendi zayıflayınca yanındakilerde zayıflasın istiyor
Eski resimlerine bakınca o benmiymişim diyosundur eminim :))
Hani albüm yapacaktın bize
Hoşgeldinnnn
Bende merak ettim dünkü bildirimini
Sağlıklı beslenmek kilo vermek emek vermeden olmuyor cnm
Yani enerjim yerinde de daha kahve faslındayım :))
Kalkıp bi harekete geçmedim :)
Seninde beni izlemen gerekiyor heralde tatlımMefkurem ekleyeceğim resim aklım da... Gerçi eskilerden albümüm de var bir kaç foto beni izliyorsan bakabilirsin...
Bu halsizlik Biden çok kilo vermeye başladım ondan değildir dimi aralıkta kan tahlili yapılacak bebek için ondan erken yaptıramiyorum. Bu hafta et ağırlıklı beslenecegim belki kansizliktandir bakalım ne cikacakÇook sevindim tatlım
Bide dikkat etmedim diyosun Bide etsen ne olcakmış acaba :))
Ben de bolca çay içiyorum artık sallama camdan demlemeye geçtim resmennasıl kahve özledim bilsen . dr. içme dedi bir süre. Ben de dayandım çaya ama kahve nin yeri ayrı...
Ayyy ordamı başka burasımı anlamadımnasıl kahve özledim bilsen . dr. içme dedi bir süre. Ben de dayandım çaya ama kahve nin yeri ayrı...
Seninde beni izlemen gerekiyor heralde tatlım
Albüm açılmadı
Kansızlık olsa muhtemelen daha zor kilo verirsin cnmBu halsizlik Biden çok kilo vermeye başladım ondan değildir dimi aralıkta kan tahlili yapılacak bebek için ondan erken yaptıramiyorum. Bu hafta et ağırlıklı beslenecegim belki kansizliktandir bakalım ne cikacak
Sanirim şimdi bir masaj olsa var yaaa tam dinlenmiş olurdumKansızlık olsa muhtemelen daha zor kilo verirsin cnm
Seninki hem vücüt hem beyin yorgunluğudur
Stressde halsizlik yorgunluk yapar
Çay kahve yasak ama açık içiyorum kahvaltıda bide gece ne güzel de kokar zalımnasıl kahve özledim bilsen . dr. içme dedi bir süre. Ben de dayandım çaya ama kahve nin yeri ayrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?