Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoğun bir hafta geçirmişsin demek . umarım bu hafta daha esnek çalışrsın canım...
KAç kiloydun peki dün.?
Geçen hafta 88.2
Bu hafta 87.4
800 gr verdim.
Aslında geçen pazar yediğim o tabağı yemeseydim 1.8 olacaktı pztesi tartı 1 kilo fazla çıkardı moral yerlerde. 15 gün sonra bebek için kontroller başlayacak ben hala doktorun dediği kiloya inemedim tedaviyi sanırım Şubat a erteleyecekler. 70 kilo olmamı istiyor çünkü.

Süper yaaa.. Çok sevindim.. 80 leri yarılıyorsun çok az kaldı...
baharnaz gördünmü .?

Ben de öyle düşündüm eşim şiddetle karşı çıkıyor. Bekar olsam kesin öyle yapardım bulasik yok uğraşma yok daha çok zaman var spor yapmak istiyorum ben zaman kalsın istiyorum. 1 ay zayıflama koylerinde kalıp bolca spor yapmak istiyorum

Elifim özleniyorsun kuzum
Sorun herneyse inş.feraha çıkarsın bizide fazla bekletmezsin

Ahanda gozlerim boyle oldu. 3 kilo ha. Sana kolaylik diliyorum,yaparsan büyüksün abi diyecem.
Istenirse verilemeyecek kilo yok şekerim

Ne oldu bu hafta boyle, çok iddali olacak kadar,ben de istiyorum o motivasyondan
Bıçak kemiğe dayandı

O kadar kaçamak yaptım dedin eksimi çıktın kızzz

steye girmek istiyormuş
Kızlarına nasıl zayıflanilir deyip saçını savurarak hava atmak istiyormuş benden duyma d
Beni tanımışın yenam
ayyy şu listeye gireyimde nasıl hırslı olunur göstereyim dedim
Ben işimi ciddiye alıyorum

Eee bugünden eksiye düştüysen o hedef tutarki
insan kendi zayıflayınca yanındakilerde zayıflasın istiyor

Eski resimlerine bakınca o benmiymişim diyosundur eminim :))
Hani albüm yapacaktın bize

Burdayım geldimmm
Hoşgeldinnnn

Bende merak ettim dünkü bildirimini

Sağlıklı beslenmek kilo vermek emek vermeden olmuyor cnm

Çook sevindim tatlım
Bide dikkat etmedim diyosun Bide etsen ne olcakmış acaba :))

Kilo vermek için hiç bu kadar zorlanmamistim inanin kendimle mücadele ediyorum beynimdeki nefis le vücudum sinyal veriyor. Bu hafta o kadar yorgundum ki anlatamam kolumu kaldıramadim. Sürekli uykum var halsizim dün kiyafetlerimle uyumusum eve geldim üstümu degistirim derken tabletler uyumusum

Çook sevindim tatlım
Bide dikkat etmedim diyosun Bide etsen ne olcakmış acaba :))
Bu halsizlik Biden çok kilo vermeye başladım ondan değildir dimi aralıkta kan tahlili yapılacak bebek için ondan erken yaptıramiyorum. Bu hafta et ağırlıklı beslenecegim belki kansizliktandir bakalım ne cikacak

nasıl kahve özledim bilsen . dr. içme dedi bir süre. Ben de dayandım çaya ama kahve nin yeri ayrı...
Ayyy ordamı başka burasımı anlamadım
Ben ameliyattan sonra dr a kendim sordum o bişey demedi
Dikkat etmem gereken bişey varmı diye
Yok dedi

Bu halsizlik Biden çok kilo vermeye başladım ondan değildir dimi aralıkta kan tahlili yapılacak bebek için ondan erken yaptıramiyorum. Bu hafta et ağırlıklı beslenecegim belki kansizliktandir bakalım ne cikacak
Kansızlık olsa muhtemelen daha zor kilo verirsin cnm
Seninki hem vücüt hem beyin yorgunluğudur
Stressde halsizlik yorgunluk yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…