Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
Bonus hedef tablosu guzel olmuş ellerine sağlık. 5 kilo benim içinde çok ama,dursun bakalim orda ne kadar yaklasabilecem hedefe görmüş olurum.
malipina azmine hayranim, ne guzel yapiyorsun diyetini ,kaçamaksiz. Maşallah
asumanzeynep geçmiş olsun canım.
huzurunmeraklisi hoşgeldin aramiza,bol azimli ve iradeli olur, başarıyı yakalarsin inşallah.
YENA nasil toparlanabildin mi iyice,kayve içerken bizi unutma,şu sira kahveyi telvesiyle beraber içiyorum keza.
Mefkurem sen nasılsın,bu hafta hedefin nedir? Zor hedefler koyma bence.kolay gele
cakil80 ,@Jade21 , dafi ,@mavipatikler nisan34 sizlerde iyisinizdir inşallah. Bol sabırlı,azimli ve eksili hafta diliyorum hepinize

Toparlandım hergafcım şükür.. Hatta temizlik yapıyorum yavaş yavaş..
kahveye bir hafta daha yaklaşmıycam.. Doktorum 1 ay dedi ama ben 3 hafta yeterli dedim kendi kendime :)

Menüm
Sabah7.30
İki bardak su biri sirkeli
Kayisi
Tereyagda iki yumurta
Zeytin,peynir,maydanoz
Ara,şekersiz çay,kahve,kefir,bir elma
Akşam 17.30
Balik buğulama,yeşillik
Su 1,5 litre iki olur
Spor yok

Ne güzel menü maşallah...
Balık sık tüketiyorsun aferin..
Sen iç anadoludaydın dimi.? nasıl balık alıyorsunuz orda.?

Sağolasın cnm iyiyim
Yok kendimi strese sokmuyom gittiği kadar gitsin

Bonuscan ellerine sağlık
Herkes hedefi geçer inşallah
Sağol canım
Ben biraz kırıgım. Bitki caylariyla atlatmaya çalışıyorum.

teşekkürler canım bir gün iyi birgün kötü diyim ne diycemi bende bilmiyorum buna da şükür Allah beterinden korusun

Teşekkürler canım
YENA kolay gelsin de keşke abartmasa idin işleri yorma kendini

Bana kalsa hergün yerim balik,çocuklar pek sevmiyor. İçanadoluluyum ama istanbuldayim şuan,15 yillik bir trabzon mazim var,ordan kalma bu sevda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…