valla ben de aslında bu kadar çok yemiyordum ama öyle denk geldi geçen hafta. daha dikkatli olucam. bir de ayıptır söylemesi çok gaz yaptı.O yüzden ben bakliyat yemiyorum cnm çok nadir
Cuma:...98,5
Güncel:...97,6
Fark:..-900 gr
Nam
Ayy valla canı Sağol an büyüyor bana dion da eskiden güzel hayallerin verdi sen gerçekleştirdi zayıf kaynana olmak gibiBen Çello seviyom bir de bağlama.
Ay Nursena senin kızlar maşallah ne guzellestiler ya.. Allaha emanet..
Bebekliklerini biliyom.
Bak bonus la bana paçalı donumuzu giyer gideriz artikin dugune
hah iyi şeyleri örnek alalimm yoğurt çok. Seviyorum helede çayın yanına ekmek üstü pul biber nane 3 lüksü
Hosgeldin :))
Oyyş cok guzel tabak bu masallahben yogurt yemeye zorlaniyodum senin gibi boyle naneydi biberdi doke doke alistim senden gorduydum ♡
Bknz bınıs: kısa küt parmaklar
Yeni zılgıtmı o lililiş
Hedef 5 kilo harika inşallah diyorum arada 5 gün bi adanaya gidip gelicem 15nde sekteye uğrar gibi
Banyo ve çocukların odası kaldı.. Onları da halledeyim de şöyle bir güzel alayım duj :)
Şu nevresim değiştirmeyi seven varmı aranızda ben nefret ediyorum yav...
hadi ben devam edeyim
Banyo ve çocukların odası kaldı.. Onları da halledeyim de şöyle bir güzel alayım duj :)
Şu nevresim değiştirmeyi seven varmı aranızda ben nefret ediyorum yav...
hadi ben devam edeyim
Sağol kuzum misli misli sen verirsin inşallahvalla ben de aslında bu kadar çok yemiyordum ama öyle denk geldi geçen hafta. daha dikkatli olucam. bir de ayıptır söylemesi çok gaz yaptı.
canım nasıl mutlu oldum anlatamam. çok güzel gidiyorsun maşallah süphanallah
Sağolasın canım daha iyileri sizin olsun inşallahHayırlı akşamlar
@Bonus hedef tablosu guzel olmuş ellerine sağlık. 5 kilo benim içinde çok ama,dursun bakalim orda ne kadar yaklasabilecem hedefe görmüş olurum.
malipina azmine hayranim, ne guzel yapiyorsun diyetini ,kaçamaksiz. Maşallah
@asumanzeynep geçmiş olsun canım.
@huzurunmeraklisi hoşgeldin aramiza,bol azimli ve iradeli olur, başarıyı yakalarsin inşallah.
@YENA nasil toparlanabildin mi iyice,kayve içerken bizi unutma,şu sira kahveyi telvesiyle beraber içiyorum keza.
@mefkurem sen nasılsın,bu hafta hedefin nedir? Zor hedefler koyma bence.kolay gele
cakil80 ,@Jade21 ,@dafi ,@mavipatikler @nisan34 sizlerde iyisinizdir inşallah. Bol sabırlı,azimli ve eksili hafta diliyorum hepinize
geçmiş olsun canım.Bugünüm başarılı geçti ama hasta oluyorum galiba hapşırık burun akıntısı ve kırıklık var elim ayağım kalkmıyo...
amin amin amin çok aminnnnnnnnnSağol kuzum misli misli sen verirsin inşallah
Ben de çok kötüyüm sanki tüm enerjimi çekmiştir gibiiyi akşamlar arkadaşlar. bugün çok yorgunum nedenseneden bu kadar halsizim anlamadım. şu an yatsam uyurum o kadar yani
Temiz nevresimde yatmayi severim ilk yatisiHiç sevmem.kolay gelsin.
neden oldum bilmiyorumBen de çok kötüyüm sanki tüm enerjimi çekmiştir gibi
Bugün ellerim titredi resmen bayiliyordum. Eşim de şimdi sinirlendi bana gitmiş süt burger almış hirpaliyorsun kendini böyle olmaz diyor. Yediklerimin hangisi kötüydü bilmiyorum ki az da yemedim halsiz dusim.neden oldum bilmiyorum
Eksik bişey mi yiyoruz acaba şu mu az anlamadim kineden oldum bilmiyorum
Pancarlar turşumu aceba tansiyonun falan oynamıştır belki ondanBugün ellerim titredi resmen bayiliyordum. Eşim de şimdi sinirlendi bana gitmiş süt burger almış hirpaliyorsun kendini böyle olmaz diyor. Yediklerimin hangisi kötüydü bilmiyorum ki az da yemedim halsiz dusim.
Havalardan olur mu acaba yarın kar geliyor o mu etkiliyor kansız miyiz acaba bakalım doktor ne diyecek bu ay kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?