Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banyo ve çocukların odası kaldı.. Onları da halledeyim de şöyle bir güzel alayım duj :)
Şu nevresim değiştirmeyi seven varmı aranızda ben nefret ediyorum yav...
hadi ben devam edeyim

Sen niye temizliğe giriştin daha yeni ameliyat oldun...

Bende sevmem nevresim işini ütüdende nefret ediyorum hatta çamaşır makinesini icat edene nekadar dua ediyosam ütüyü icat edeninde 7 sülalesine rahmet okuyom...

Banyo ve çocukların odası kaldı.. Onları da halledeyim de şöyle bir güzel alayım duj :)
Şu nevresim değiştirmeyi seven varmı aranızda ben nefret ediyorum yav...
hadi ben devam edeyim

yenacımm ellerine sağlık canım. .güle güle kirlet evini canım. .. amaa hepsi birgün de olmaz daha tam iyileşmiş sayılmazsın canım dikkat et kendine Allaha emanet ol tatlım. .

Sağol kuzum misli misli sen verirsin inşallah

Sağolasın canım daha iyileri sizin olsun inşallah

Ayy nası yorulmusum bugün mutfak dolapları ni sildim hepsini indirdim assagi geri yerleştirdim pilim bitti ev hanımı olmak ne zor çaymıı getirende olmaz kii adam görevden geldi yorgun bi köşede kızlar sınav ders pehhh kalkıp doldurayım bari spor olsun ya çayın yanına alışmışım biskuvi yemeye işte buna zor alisicam

Sonunda evimdeyim bugün hiç bitmeyecek sandım .

Saat 13.00
Yarım kase Kıymalı mercimekli değişik bir çorba adını bilmiyorum ama tadı güzeldi
1 tabak salata içinde 2 dilim pancar 1 kaşık nar 3 dilim turp bolca roka marul 1 tane domates fesleğen
1 dilim tb ekmeği

Saat 15
Çay içerken 1 ısırık çikolatalı kurabiye herkes yerken dayanamadim çok güzel kokuyordu bi de ellerim çok titredi bugün bayilacagim sandım ondan sadece issirdim.

Aksam eşime uydum hazır sofrayi görünce herseyi unuttum
1 tabak susuz etsin nohut
2 kaşık yoğurt
1 küçük kase yeşil salata yine 2 dilim pancar
30 gr beyaz ekmek diğer etmekten kalmamış yarın alacağım

Kilo degisiklik yok çok Üzgünüm hakettim iyiki bu hafta listeye girmemisim artım üzerdi beni neden bu kadar zayifim yemeklere karşı şeytan diyor çatlayana kadar dondurma ye onu ye bunu ye beynimde sürekli yemek var neyseki çok yorgunum kolumu bile kaldıracak halim yok onun için gidip alacak enerji de yok düşünüp düşünüp uyurum inşallah . Ama çok halsizim

neden oldum bilmiyorum
Bugün ellerim titredi resmen bayiliyordum. Eşim de şimdi sinirlendi bana gitmiş süt burger almış hirpaliyorsun kendini böyle olmaz diyor. Yediklerimin hangisi kötüydü bilmiyorum ki az da yemedim halsiz dusim.
Havalardan olur mu acaba yarın kar geliyor o mu etkiliyor kansız miyiz acaba bakalım doktor ne diyecek bu ay kontrolüm var

Pancarlar turşumu aceba tansiyonun falan oynamıştır belki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…