Haslamislardi nar eksisi ile salatadaydiPancarlar turşumu aceba tansiyonun falan oynamıştır belki ondan
Hadi 70lere az kaldı kuzummalipina ben de cuma 83.6 ydım. dün 83 çıktım. bugün de 83 çıktım ama bugün wc ye çıkmadım. yani demekki 82 küsurum
Tarçınlı süt yada yoğurt olabilirİyi akşamlar
Mönüm
Sabah : 6 zeytin
1dilim peynir
Tereyağında 2 yumurta
1 dilim ekmek
Bi parça hindistan cevizı
Yarım mandalin
yarım armut
Ogle
Bir tabak yeşil mercimek
Karışık tursu
Aksam
Yarım dilim kavurma
2 parmak kadar eski kaşar
2-3 dilim sucuk
Yarım dilim ekmek
Karışık turşu ( az)
Aslında öğle ve aksam arasında 2 saat gibi bi zaman var
@cakil80 iyi seyirler
Yav ben fena açım offf ne yesem acaba. Meyve yemim şeker, yemek bu saten sonra olmaz. En iyisi kahve veya süt
inşallah kuzum. 1 ocak a kadar en azından 78 falan olsam bariHadi 70lere az kaldı kuzum
Bugün ellerim titredi resmen bayiliyordum. Eşim de şimdi sinirlendi bana gitmiş süt burger almış hirpaliyorsun kendini böyle olmaz diyor. Yediklerimin hangisi kötüydü bilmiyorum ki az da yemedim halsiz dusim.
Havalardan olur mu acaba yarın kar geliyor o mu etkiliyor kansız miyiz acaba bakalım doktor ne diyecek bu ay kontrolüm var
kan sayımına baktırdın mı? bir de d vitamini çok etkili. ben haftasonu 1 ampül içtim. ama demire baktırmam lazım. kanamam çok çünkü. havadan olduğunu pek zannetmiyorum. ama ben tabi ayrıca yorgunum. tatile ihtiyacım var.Eksik bişey mi yiyoruz acaba şu mu az anlamadim ki
Koca bi fincan sütlü türk gayfesi yaptım gitti. Şu An onu hopurdetiyorumTarçınlı süt yada yoğurt olabilir
Olursun bir ay var dahainşallah kuzum. 1 ocak a kadar en azından 78 falan olsam bari
70ler çabuk gelicek deseneöğlen 30 dk yürüyüş
az önce de leslie 3 mil yaptım
Otomatik herkesin hedefi 5.
Fazlasini yapicam dersen ne ala :)
İyi akşamlar hatunlar,
Bugün sürprizlerle dolu bi gün oldu. Yeni firmada beni yeni kurulan bir bölüme verdiler. Yılbaşından sonra iki projenin backend dediğimiz altyapı kısmının tek sorumlusu ben olucam. Bu kadar kısa zamanda güven kazanmış olmam çok gururlandırdı beni ama tabi bi o kadar da sorumluluğum olacak..Şaşkınım..
Akşamda yöneticilerimizle birlikte yılbaşı çarşısındaydık 20 kişi..Bu firma tanışıp kaynaşmaya baya önem veriyor. Laf arasında benden çok memnun kaldıklarını söylediler..
Yalnız üç saat soğukta kaynamış şarap kokusuna katlanarak titredim ya..Şaraptan nefret eden biri olarak mecburiyetten alkolsüz olanını bile yutkuna yutkuna içtim..işkenceye hele..
Cuma akşamı da Yılbaşı kutlaması var ve ben asıl ne yiycem onu düşünüyorum
O tatile benim de ihtiyacım var sakin huzurlu bir yere sonra bolca eğlenceye
kan sayımına baktırdın mı? bir de d vitamini çok etkili. ben haftasonu 1 ampül içtim. ama demire baktırmam lazım. kanamam çok çünkü. havadan olduğunu pek zannetmiyorum. ama ben tabi ayrıca yorgunum. tatile ihtiyacım var.
Sagol canım..inşallah..senin adına sevindim arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sabreden derviş muradina ermesinmi artiksimeranya7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?