Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar

Mönüm
Sabah : 6 zeytin
1dilim peynir
Tereyağında 2 yumurta
1 dilim ekmek
Bi parça hindistan cevizı
Yarım mandalin
yarım armut

Ogle
Bir tabak yeşil mercimek
Karışık tursu

Aksam
Yarım dilim kavurma
2 parmak kadar eski kaşar
2-3 dilim sucuk
Yarım dilim ekmek
Karışık turşu ( az)

Aslında öğle ve aksam arasında 2 saat gibi bi zaman var

@cakil80 iyi seyirler

Yav ben fena açım offf ne yesem acaba. Meyve yemim şeker, yemek bu saten sonra olmaz. En iyisi kahve veya süt

Tarçınlı süt yada yoğurt olabilir

Bugün ellerim titredi resmen bayiliyordum. Eşim de şimdi sinirlendi bana gitmiş süt burger almış hirpaliyorsun kendini böyle olmaz diyor. Yediklerimin hangisi kötüydü bilmiyorum ki az da yemedim halsiz dusim.
Havalardan olur mu acaba yarın kar geliyor o mu etkiliyor kansız miyiz acaba bakalım doktor ne diyecek bu ay kontrolüm var

Eksik bişey mi yiyoruz acaba şu mu az anlamadim ki
kan sayımına baktırdın mı? bir de d vitamini çok etkili. ben haftasonu 1 ampül içtim. ama demire baktırmam lazım. kanamam çok çünkü. havadan olduğunu pek zannetmiyorum. ama ben tabi ayrıca yorgunum. tatile ihtiyacım var.

İyi akşamlar hatunlar,

Bugün sürprizlerle dolu bi gün oldu. Yeni firmada beni yeni kurulan bir bölüme verdiler. Yılbaşından sonra iki projenin backend dediğimiz altyapı kısmının tek sorumlusu ben olucam. Bu kadar kısa zamanda güven kazanmış olmam çok gururlandırdı beni ama tabi bi o kadar da sorumluluğum olacak..Şaşkınım..

Akşamda yöneticilerimizle birlikte yılbaşı çarşısındaydık 20 kişi..Bu firma tanışıp kaynaşmaya baya önem veriyor. Laf arasında benden çok memnun kaldıklarını söylediler..
Yalnız üç saat soğukta kaynamış şarap kokusuna katlanarak titredim ya..Şaraptan nefret eden biri olarak mecburiyetten alkolsüz olanını bile yutkuna yutkuna içtim..işkenceye hele..
Cuma akşamı da Yılbaşı kutlaması var ve ben asıl ne yiycem onu düşünüyorum

senin adına sevindim arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah

O tatile benim de ihtiyacım var sakin huzurlu bir yere sonra bolca eğlenceye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…