Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonusum eline sağlıkk
Kilo Veren veremeyen ama emek veren t0m güzellerimizi tebrik ediyorum

Herkesi tebrik ederim masallah der operim

Cok acele yaptim listeyi ins sorun yoktur.
Bildirim yapmayanlar haftayada yapmazlarsa cikaririm listeden.

simeranya7
OGULCUKLARIM

Ben ocaga dolma koyup burda duruyosam cocuklarla ugrasarak yapiyosam herkes bildirim yapabilir.
Teli olan telden yazar.
Olmayan faceden yazar.

Yazsın! Yazmalı!

eline sağlık canım

S.a hanımlar
Bonus ellerine sağlık,tablomuz güzel olmuş. Kilo veren ve vermek isteyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Ozellikle malipina yı bu nasil bir azimdir,maşallah canim. Azmin hepimize ornek olsun.
Bugün akşama kadar diyete sadik kaldim. Akşam manti yedim,3 -4 aydir yemedim hiç
Nedendir bilmiyorum canim çok ekmek istiyor. Ekmek arasi ekmek yapip yemek istiyorum şu an. İnşallah atlatirim bu krizi.
Arkadaşlar metobolizma hizlandirmak için etkili bir yontem,kür biliyor musunuz. Hipotroidim var çok yavaş gidiyor kilolar,hizlandirmak istiyorum

Vayy satış ha

Sağol kuzum inşallah herkes versin bol bol

Sormadım cnm bidahaki telde sorayım
Tatlım bu akşam tartısı değilmi

evet akşam tartısı. sabah giremezsem diye yazmıştım. zaten sabah da 83.6 ydım. ama az önce işten gelince tartıldım 83.4 çıktım. ama doğru söylemek gerekirse bu hafta hareket etmeye dikkat ettim ama öğünlerim diyete uygun değildi. normal yedim yani. geçenlerde 83 ü gördüm ki o gün wc yoktu. yani 83 ten aşağı inmişimdir. ama r..... şişkinliği ve de wc sıkıntısı devam edince yine aynı noktaya döndüm.

[TABLE="class: grid, width: 860"] [TR] [TD]No[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table]

eline sağlık kuzum

Yeşilçay,Türk Kahvesi ve zencefilli su hızlandırıyor diyorlar bir dene istersen..
Hatta spor hocası zencefilli suyu çok öneriyor hem iştahı kesiyor hem de göbek bölgesi eriyormuş. .

Bence iyi gidiyorsun hergafcim. Ekmek cook ozluyorsan sabahları tahlilli ekmek tüketmeni öneririm hem şaşırmış olur bünyen..
Bir de yürüyüş eklesen hafta da 3 kez gibi..

Bonus cum ellerine sağlık canım

Insallah doktor kontrolune de az kaldi

Bu ara girdaba girdim gibi bu ruh halini anlayamiyorum cikamiyorum da evde isler birikti onlari yapmam disari islerini halletmem kendime bakmam hangi birini yapmam gerek bilmiyorum

Eline saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…