Bonus inanir misin hurma yemeyi o kadar azaltmistim ki.. Hic yemiyordum neredeyse ama duzenim bozuldu. 1-2 lokma abur cubur disinda yenmemesi gereken kacamagim olmadi aldigim kilonun sebebi meyve ve kuruyemise cok yüklenmem
Bugün 1 paket hurma aldim yeniden bismillah
Varım
Eskisi gibi olmayacak menum her zaman. Cunku gecen sene tamamen kilo vermeye yonelmistim. Her ogunumu ozenle hazirliyordum. Simdi baska yogunluklarim da var mecburen ara sira sacma seyler olacak. Beslenmemi hayatima uydurmam lazim.
Sporum cok azaldi. Bir hizla ona da başlamak istiyorum .
Senin spor ne durumdaBonus
Çok arayamadim 2 gündür gözlerimde yanma vardı dün sabah tamamen kapandı doktora gittim damla ve krem verdi bi de göz tansiyonu 32 imiş ondan tedirgin oldu 18 olmasi gerekiyormus 2 gündür gözlerim o kadar ağrıyor ki anlatamam.Bulabildinmi bilmiyorum cakil
Tam nerde oldugunuda hatirlayamadim. Mall of istanbul Ozdilekte bizim bedene uygun cok guzel kiyafetler var ayni kiloda sayiliriz ben ordan da aliyorum. Sen birazdaha eksisin eminim sana yakisacak guzel seyler var
Pissyline diye izmirde bir mağaza var,online satiş da yapiyor, guzel urunleri var ama pahali,ben almadim hiç,takip ediyorum ama.Günaydın kuzu evet önümüzdeki günlerde cumartesi olabilir bende Pazara gidicem hem kızım idmanlarda giymek için taytım kalmadı dedi hemde bişeyler bakıcam Collins den aldığım pantulon ilk giymede sorun çıkardı bu sezon tüm mağazalara baktım bana göre bişey Yok yaa Pazardan alıcam yada netten
Nilüş bir kadın var büyük beden inanılmaz modern havalı ilginçtir seksii kadının havası da var belkide kardeşim sordu aayy ne güzel giyiniyorsun filan diyee canım ben İzmirde bir butiğim var ordan netten alıyorum dedii acaba nerden alıyor kadın aramızda naneli olduuu soramıyorum gerçi samimiyetimde yoktu hanii varmı öyle bildiğin mağaza nete satışı olan ?
Evet canim, bugün hayvansal gıda tüketmemeye dikkat ediyorum.hergaf bugun bizimkilerde hacamat yaptirdi ben gitmedim.
Oldugun gun cok onemli hayvansal gida icin.
Hayırlı olsun,gule gule otur içinde bonuscum
3.kıştayım bu evde baharcım bi ust sokakta kentsel donusumden kv lere ait binayi vermistik.
4 bina birlesti buyuk bir blok yapildı bekliyoruz tasinmayi.
Mart teslim olucak sanirim ins yani.
Icine uygun bisey yaptircam iste.
Hazirlar hem cok pahalı hem odaya uygun olsun diye yaptiricaz.
Menun guzel. Karnabaharli yumurtayi ben çok begendim artık sık sık yaparim, sağol.Bugün yediklerim
Sabah,
Karnabaharlı yumurta
Yarım dilim ekmek
Öğle,
Mercimek çorbası
Yeşil soğan
Ara,
Avuç içi kadar karışık ceviz badem dut kurusu kuru üzüm ve pestil
Filtre kahve
Akşam,
Yoğurtlu kabak
1 rafadan yumurta
Yarım saat sonra Türk Kahvesi
70 dk. Yürüyüş
Kızlar gözlerim çok kötü okuyamiyorum biraz iyilessin gelirim olur mu kilosu aynı kabul edin bu hafta olur mu
Cok az baktim bu iki gun hizlandirilmiş bi bakim yapmaliyim :))
Çok arayamadim 2 gündür gözlerimde yanma vardı dün sabah tamamen kapandı doktora gittim damla ve krem verdi bi de göz tansiyonu 32 imiş ondan tedirgin oldu 18 olmasi gerekiyormus 2 gündür gözlerim o kadar ağrıyor ki anlatamam.
ya bi biz çıkamadık çevremizdeki evker bitti millet oturuyo biz hala eski evlerde oturuyoz korkuyorum tepemize çökecek
3.kıştayım bu evde baharcım bi ust sokakta kentsel donusumden kv lere ait binayi vermistik.
4 bina birlesti buyuk bir blok yapildı bekliyoruz tasinmayi.
Mart teslim olucak sanirim ins yani.
Icine uygun bisey yaptircam iste.
Hazirlar hem cok pahalı hem odaya uygun olsun diye yaptiricaz.
ben yuvarlak yatak seviyom cınımEki Görüntüle 2079272
Bak mesela bu degil ama buna benzer tavana kadar bi yatak bası modeli dediler ama bizim odalar oyle genis olmiycak iyi durmaz bana gore fazla heybetli durucak sanki
Beni beni bihterini
Kızlar gözlerim çok kötü okuyamiyorum biraz iyilessin gelirim olur mu kilosu aynı kabul edin bu hafta olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?