Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiz herkes farkli iz birakti bu topikte sen hurmayla H Himal_ in gorumcesi kizartmayla :))

Bende salmadım ama asılamadım 1 ayi gecti yerimde sayiyorum gel sende yilbasindan once gayret edelim.

Kiz herkes farkli iz birakti bu topikte sen hurmayla H Himal_ in gorumcesi kizartmayla :))

Bende salmadım ama asılamadım 1 ayi gecti yerimde sayiyorum gel sende yilbasindan once gayret edelim.

Varım
Eskisi gibi olmayacak menum her zaman. Cunku gecen sene tamamen kilo vermeye yonelmistim. Her ogunumu ozenle hazirliyordum. Simdi baska yogunluklarim da var mecburen ara sira sacma seyler olacak. Beslenmemi hayatima uydurmam lazim.
Sporum cok azaldi. Bir hizla ona da başlamak istiyorum .
Senin spor ne durumda Bonus

Olmedi cok sukur surunuyo :)) bir ara iyi yaptimta biraktim lesli kardiyo disina cikamiyorum zaten hala sismanim

Bir gayretle başlayalım bana hep yılın bu vakitleri geliyor galiba gecen sene kilo vermeye de 22 aralıkta karar vermistim

Bugünün menüsünü de yarim da olsa yazayim

14 aralık
Ara(13.30) 3 hurma 3 ceviz sade kahve
Öğle(16.00) 200 gr kiyma 1 tbk kereviz 3 yk yogurt salata
Ara(17.30) 20 fistik 3 hurma
Aksam(19.30) 1 tabak kiymali kereviz yogurt salata 1 elma
Hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(21.00) eski ben kesinlikle bunu yapmazdi serce parmagi kadar cevizli sucuk

Spor yaparsam yazarim

Bulabildinmi bilmiyorum cakil
Tam nerde oldugunuda hatirlayamadim. Mall of istanbul Ozdilekte bizim bedene uygun cok guzel kiyafetler var ayni kiloda sayiliriz ben ordan da aliyorum. Sen birazdaha eksisin eminim sana yakisacak guzel seyler var
Çok arayamadim 2 gündür gözlerimde yanma vardı dün sabah tamamen kapandı doktora gittim damla ve krem verdi bi de göz tansiyonu 32 imiş ondan tedirgin oldu 18 olmasi gerekiyormus 2 gündür gözlerim o kadar ağrıyor ki anlatamam.

Pissyline diye izmirde bir mağaza var,online satiş da yapiyor, guzel urunleri var ama pahali,ben almadim hiç,takip ediyorum ama.
hergaf bugun bizimkilerde hacamat yaptirdi ben gitmedim.

Oldugun gun cok onemli hayvansal gida icin.
Evet canim, bugün hayvansal gıda tüketmemeye dikkat ediyorum.
Hayırlı olsun,gule gule otur içinde bonuscum
Menun guzel. Karnabaharli yumurtayi ben çok begendim artık sık sık yaparim, sağol.

Cok az baktim bu iki gun hizlandirilmiş bi bakim yapmaliyim :))

Martta tasincaksan evt biraz hiz lazim bu surecte eminimki bi 5 kilo gider kosturmacadan bi 5 kiloda dikkat etsen al sana 10 kilo :)

Gecmis olsun yuksekmis ailede varmi ? Ihmal etme ilaclarin bitince kontrole git tekrar.

Yoğun geçen bir gün

Sabah 2 adet kıymalı yumurta yarısını oğlum yedi 2 adet yaprak galeta
5 zeytin klp peynir salatalık yeşil çay

Ara öğün elma

Öğlen 1 avuç kuru meyve - yarim avuç leblebi

Ara öğün 1 kahve

Akşam 1 kase corba- tavuk sote - salata - 3 kaşık makarna (yemeğe davetliydik)

Ara öğün yok

Iyi geceler herkes yattı heralde :))

Bizde öğleden sonra çocuğu aldık çarşıda dolaştık biraz
Sonrada onlara çay içmeye gittik

Bugün tartı pek tatmin etmedi beni ama bakalım yarın ne olacak
Inş.herkes güzel sonuçlar alır

cakil80 çok geçmiş olsun cnm gelemediğin dönemde inş.dikkat edersin

lolaxx holgeldin cnm

Günaydın
ya bi biz çıkamadık çevremizdeki evker bitti millet oturuyo biz hala eski evlerde oturuyoz korkuyorum tepemize çökecek

Eki Görüntüle 2079272

Bak mesela bu degil ama buna benzer tavana kadar bi yatak bası modeli dediler ama bizim odalar oyle genis olmiycak iyi durmaz bana gore fazla heybetli durucak sanki
ben yuvarlak yatak seviyom cınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…