Bulabildinmi bilmiyorum cakilAksam faik sonmeze gitcem son umut belki orda bisey bulurum. Bugun istahim o kadar acikki kendimi resmen tutuyorum
@mavipatikler hastaymissin geçmiş olsun ..
Umarım daha iyisindir. ..
@HasibeG tebrik ederim emineyi :)
Iyilestilermi .?
@74FRIDA kuzum kot sürtünmeden yipraniyor ağ kısmı maalesef...ama tek seferde olmasi hatalı olduğunu gösterir yıkamadan iade et yahut degistir...
Ben geçen sefer pazar da ihraç fazlası urunler oluyor ya dökme.. onları eselemeyi çok seviyorum. Orjinal Jean buldum aralarında :) çok ufak defosu var.. 40 beden ama ihraç mali olduğu için 42 44 e tekabül ediyor. . Şahane durdu üzerimde çok beğendim :) hemde taaaam 15 lira..
günaydın hanımlar , güzel bir kahvaltı yapıyorum şimdi bol yeşillikli
bide cok merak ettim dukan birası demliyorum etkisini merak ediyorum
İnşallah kötü birşey çıkmaz olumlu düşünelimcanım yaa çok üzüldüm Allah babanıza rahmet eylesin. .genç vefat etmiş benimde annem 57 yaşında öldü 5 yıl oldu ama yeni gibi geçmiyor acı .. sana gelince baban öyle oldu diye kendinle kıyaslama canım belki baban geç kalmıştı bazı şeyler için benimde halam yeni meme kanseri oldu sol meme aldılar 5 ay oluyor şimdi diğerini alıcaklarmış şubatta artı benim de sol meme de 3 tane kitle çıktı bu hafta benimde kritik durumum ama napalm Allah büyük Rabbim hepimize şifalar dağıtsın inşallah Allah dermansız dert vermesin canım iyi düşün inşallah iyi olucaktır herşey yoluna girecektir bu bir süreç atlatıcaz Allahın izniyle çok çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun
Canim geçmiş olsun,hemen kotü düşünme,kalbini ferah tut.onlemini alir,tedavini olursan hiç biseycik olmaz inşallah. Babaciğina da Allah rahmet etsin,nur içinde yatsin.
Menü yıkılıyor yine. Karnabaharli yumurtayi merak ettim,tarif versen de yarina yapsam
Allah rahmet etsin annene canim. Her ölüm erkendir ve geride kalanlar için zordur. Ben de anne ve babami erken kaybettim,çok zordur alışmak ve dayanmak. Rabbim mekanlarini cennet eylesin tüm ölmüşlerimizin. Sen de çok kafana takma,inan çare her zaman vardir,derdi veren Allah dermanini da verir inşallah.
Canim,Allah rahmet etsin tüm ölmüşlerine.sen de çok kayıp yaşamişsin. Rabbim sana sabır,güç ve hayırlı uzun ömür versin
Çok geçmiş olsun doğacım
Sen önlemini al dikkatini yap cnm aklına kötü şeyler getirme
Hepiniz sağolun kızlar bütün hastalara şifa versinSlm kizlar iyi geceler
Ayy bugun ne yogun gundu 13 yatis yapmisiz 3 taburcu
Bu hafta emine haftanin cocugu oldu okulda pazartesi album hazirladik onu tanitti dun deney hazirladik onu yapti bugun ben gittim arkadaslarina parmak kuklayla hikaye anlattik yarin yine ben gidip meslek tanitcam tabikide hemsirelik anlatcam ☺ cuma gunude surpriz hazirladik onu goturcek oyle iste
@Jade21 @YENAhergaf doga3 hepinizin basi sagolsun Allah rahmet eylesin
Emziriyosan yapma dukan cayini
Selam hatuncanlar
Kimmiş o zayıfladığını gözüne sokan.Ben değilimBu ne yeeaa biri zayifligini gozumuze sokar biri 950 telelik perdesini
Bende haftasonu ilk kez inşaata gidicem la nolmusmobilyaci gelicek kardesimin tanidigi bize uygun yapicak ins da bakalim nasil olucak
Bonus inşaat? Mobilyaci? Derken ????
Evin yakinina gelmistin spor ne durumdaBu sefer size essahtan bi enişte buldum sanırm ama vakitsizlikten başlamadan bitecek more
Acil zayıflatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?