Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksam faik sonmeze gitcem son umut belki orda bisey bulurum. Bugun istahim o kadar acikki kendimi resmen tutuyorum
Bulabildinmi bilmiyorum cakil
Tam nerde oldugunuda hatirlayamadim. Mall of istanbul Ozdilekte bizim bedene uygun cok guzel kiyafetler var ayni kiloda sayiliriz ben ordan da aliyorum. Sen birazdaha eksisin eminim sana yakisacak guzel seyler var

cok severim sosyete pazarında kıyafet eselemeyi kızlar olalı yılda bir iki kez anca gidiyoruz eşim durmuyorlar hadi hadi diyor koşarak gezip çıkıyorum dün annemler gitmiş salona perde almışlar şaka gibi ben 900 TL ye diktiroyorum cumartesi gelicek onlar 280 e aynı tarz perdeyi diktirmis

Günaydın güzeller mutlu bir gün olsun dün evim temizlendi halılar serildi bir kismida yıkmaya gitti yarında perdelerim gelicek dalı günü gün bende hazırlıklar tamamlanıyor bu arada siparislerim geldi Trendyol dan servis suplalari hepside çok şık

İnşallah kötü birşey çıkmaz olumlu düşünelim

Çok geçmiş olsun doğacım
Sen önlemini al dikkatini yap cnm aklına kötü şeyler getirme

@Jade21
@YENA
hergaf
doga3

Kayıplarınız için başınız sağolsun

Kızlar başınız sağolsun mekanları cennet olur inşallah
hergaf @Jade21 @YENA doga3

Hepiniz sağolun kızlar bütün hastalara şifa versin ölmüşlerimizede rahmet etsin

Dün bi çöktüm şimdi daha iyiyim sağolun

Bu ne yeeaa biri zayifligini gozumuze sokar biri 950 telelik perdesini

Bende haftasonu ilk kez inşaata gidicem la nolmus mobilyaci gelicek kardesimin tanidigi bize uygun yapicak ins da bakalim nasil olucak
Kimmiş o zayıfladığını gözüne sokan.Ben değilim

Bonus inşaat? Mobilyaci? Derken ????

3.kıştayım bu evde baharcım bi ust sokakta kentsel donusumden kv lere ait binayi vermistik.
4 bina birlesti buyuk bir blok yapildı bekliyoruz tasinmayi.
Mart teslim olucak sanirim ins yani.
Icine uygun bisey yaptircam iste.
Hazirlar hem cok pahalı hem odaya uygun olsun diye yaptiricaz.

Bu sefer size essahtan bi enişte buldum sanırm ama vakitsizlikten başlamadan bitecek more
Acil zayıflatın beni
Evin yakinina gelmistin spor ne durumda
Simi acil zayifla bak diyorum sanirim gecen yil yada ondan onceki yil ayni cumleyi duymustum senden bak eger her ay bi kilo gitseydi bir yilda 12 eksiyi gorcektin ve fena olmuycakti yani simdiki kilonun 12 eksigi
Senden durumum farklimi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…