Aa hic haberim olmadi en son belirsizligini duymustum. Cok sevindim canim. Buyuklugu ne kadar bilmiyorum ama mobilyaci yapicaksa eger birde mimardan fikir alirsan surgulu koşe dolaplar kucuk odalarda buyuk is gorüyor.
3.kıştayım bu evde baharcım bi ust sokakta kentsel donusumden kv lere ait binayi vermistik.
4 bina birlesti buyuk bir blok yapildı bekliyoruz tasinmayi.
Mart teslim olucak sanirim ins yani.
Icine uygun bisey yaptircam iste.
Hazirlar hem cok pahalı hem odaya uygun olsun diye yaptiricaz.
Mimari ozellikle belirttim ki niye ; ben girise Surgulu kose dolabi cizip mimarla uzerinde surekli konusarak kullanimini olculerle ayarlayarak ona gore tasarladim ve yapti cok memnunum. Köşeyi rahat kullaniyorum.Fakat yatak odasinda kose dolabi yine surgulu kapakli mobilyaci yapti köseyi kullanmakta zorlaniyorum
Eğer oda büyük değilse bu şekilde çok kapatır gibi geldi banaEki Görüntüle 2079272
Bak mesela bu degil ama buna benzer tavana kadar bi yatak bası modeli dediler ama bizim odalar oyle genis olmiycak iyi durmaz bana gore fazla heybetli durucak sanki
simeranya7 hakkında hayırlısı olsun cnm
Kilo verme işindede biz gelip ağzını bantlıyamayızki
Sen azmedecen cnm
Oda küçukse olmuyor kapitoneyi seviyorsan odanda kucukse acik renk kapitone yatak basligi olarak dusunebilirsin. Kucuk odalarda yatagin sagi dolap solu dolap ortada yatakta boguyor.Eki Görüntüle 2079272
Bak mesela bu degil ama buna benzer tavana kadar bi yatak bası modeli dediler ama bizim odalar oyle genis olmiycak iyi durmaz bana gore fazla heybetli durucak sanki
Oda küçukse olmuyor kapitoneyi seviyorsan odanda kucukse acik renk kapitone yatak basligi olarak dusunebilirsin. Kucuk odalarda yatagin sagi dolap solu dolap ortada yatakta boguyor.
Bonus sende olc biç tart cocuklari da dusünerek biraz bakman arastirman lazim.
Ben yapıyomuşum gibi düşün
Benim agzima yapistirsan nolur sanki elinemi yapisiryapiskan tarafi direk bana tutucan sıkıca yapistircan bide he o ayrinti onemli
simeranya7 uyarmi sanada
İyi akşamlar ahali dönsem alır mısınız aranıza?
Merhaba benim bugun menum.
Sabah. Yarim simit 2 haşlanmis yumurta
Ara bir portakal
Oglen. Kucuk kase bezelye yemegi birbuçuk dilim ekmek.birkase yogurt biraz tursu
Akşama dogru ogluma yaptigim pataesli 1yumurtanin yemedigi icin yarisini yedim gereksiz oldu ama ben yemesem boşa gidecekti.
Aksam sadece 4 kasik domatesli et yemegi simdi yiycem.mutfagi topladiktan sonra koşu bandinda yarim saat 40 dk arasi yururum
İyi akşamlar ahali dönsem alır mısınız aranıza?
Bugün seni düşündüm Biliyormusun..
Etiketlerine baksaydin hatirlandigini gorurdun hurma güzeli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?