Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa hic haberim olmadi en son belirsizligini duymustum. Cok sevindim canim. Buyuklugu ne kadar bilmiyorum ama mobilyaci yapicaksa eger birde mimardan fikir alirsan surgulu koşe dolaplar kucuk odalarda buyuk is gorüyor.

Mimari ozellikle belirttim ki niye ; ben girise Surgulu kose dolabi cizip mimarla uzerinde surekli konusarak kullanimini olculerle ayarlayarak ona gore tasarladim ve yapti cok memnunum. Köşeyi rahat kullaniyorum.Fakat yatak odasinda kose dolabi yine surgulu kapakli mobilyaci yapti köseyi kullanmakta zorlaniyorum

Bana resim at diyecemde oda zor olabilir en iyisi az daha tarif et :))
Köşeyi bi dusunduk bizde nasil yapsak diye hic biseyede baktigim yokki fikrim olsun.
Eltimle gorumcem masallah bakmadiklari olcmedikleri bisey kalmamis bi ben hevessiz fransızım

simeranya7 hakkında hayırlısı olsun cnm
Kilo verme işindede biz gelip ağzını bantlıyamayızki
Sen azmedecen cnm

Benim agzima yapistirsan nolur sanki elinemi yapisir yapiskan tarafi direk bana tutucan sıkıca yapistircan bide he o ayrinti onemli
simeranya7 uyarmi sanada

Eki Görüntüle 2079272

Bak mesela bu degil ama buna benzer tavana kadar bi yatak bası modeli dediler ama bizim odalar oyle genis olmiycak iyi durmaz bana gore fazla heybetli durucak sanki
Oda küçukse olmuyor kapitoneyi seviyorsan odanda kucukse acik renk kapitone yatak basligi olarak dusunebilirsin. Kucuk odalarda yatagin sagi dolap solu dolap ortada yatakta boguyor.
Bonus sende olc biç tart cocuklari da dusünerek biraz bakman arastirman lazim.

Cok az baktim bu iki gun hizlandirilmiş bi bakim yapmaliyim :))

Benim agzima yapistirsan nolur sanki elinemi yapisir yapiskan tarafi direk bana tutucan sıkıca yapistircan bide he o ayrinti onemli
simeranya7 uyarmi sanada
Ben yapıyomuşum gibi düşün
Öğünlerin bitince ağzını bantla
Aslında çözüm olabilir belki bizlere

Bugün yediklerim

Sabah,
Karnabaharlı yumurta
Yarım dilim ekmek

Öğle,
Mercimek çorbası
Yeşil soğan

Ara,
Avuç içi kadar karışık ceviz badem dut kurusu kuru üzüm ve pestil
Filtre kahve

Akşam,
Yoğurtlu kabak
1 rafadan yumurta
Yarım saat sonra Türk Kahvesi

70 dk. Yürüyüş

Merhaba benim bugun menum.
Sabah. Yarim simit 2 haşlanmis yumurta
Ara bir portakal
Oglen. Kucuk kase bezelye yemegi birbuçuk dilim ekmek.birkase yogurt biraz tursu
Akşama dogru ogluma yaptigim pataesli 1yumurtanin yemedigi icin yarisini yedim gereksiz oldu ama ben yemesem boşa gidecekti.
Aksam sadece 4 kasik domatesli et yemegi simdi yiycem.mutfagi topladiktan sonra koşu bandinda yarim saat 40 dk arasi yururum

Ben beğendim menünü afiyet olsun..

Bugün seni düşündüm Biliyormusun..

Etiketlerine baksaydin hatirlandigini gorurdun hurma güzeli :))

Yaaaa ❤
Hicbir şekilde açmadım burayı ama aklimdaydiniz . saçma sapan ruh hali ve rehavete girdim. Yarın sabah tartilacagim cok merak ediyorum kac kilo oldum diye.
Geçen hafta 83' tüm. Gene bismillah deyip 63ten cikmak istiyorum

Nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…