Ooooyy kıyamam pasta yeme kuzuuumumursadığını sanmıyorum
randevum carsambaydı, işim cıktı iptal ettim
bi ara sor noldu niye gelmiyorsun de ,
ya da mesaj at cınım pasta yeme de dimi
Simi sende hep bizi hep kandırıyon size enişte buldum buluyorum oldu olacak diyiiii olmuyor ama
Naptınız bi çay içtiniz miii deee hele
Elenktirik var mı elenktirik
sağol kuzumMerhaba hanimlar
Sabah unutmuşum kilo bildirimi
Gecen hafta 107.3
Guncel 106.9
Spor 40 dk
Mefkurem malipina tebrik ederim,maşallah size,emeklerinizin karşiliğini almişsiniz,inşallah böyle devam edersiniz.
Hasta guzellerimize de şifa diliyorum Allahtan.
Topigin tüm guzellerine de selamlar,sevgiler,başarilar. Seviyorum sizleri ,bedeni agir,ruhu ince arkadaşlarım
Sağolasın tatlımMerhaba hanimlar
Sabah unutmuşum kilo bildirimi
Gecen hafta 107.3
Guncel 106.9
Spor 40 dk
Mefkurem malipina tebrik ederim,maşallah size,emeklerinizin karşiliğini almişsiniz,inşallah böyle devam edersiniz.
Hasta guzellerimize de şifa diliyorum Allahtan.
Topigin tüm guzellerine de selamlar,sevgiler,başarilar. Seviyorum sizleri ,bedeni agir,ruhu ince arkadaşlarım
@mavipatikler hastaymissin geçmiş olsun ..
Umarım daha iyisindir. ..
Bulamiyorum tebrik ederim emineyi :)
Iyilestilermi .?
74FRIDA kuzum kot sürtünmeden yipraniyor ağ kısmı maalesef...ama tek seferde olmasi hatalı olduğunu gösterir yıkamadan iade et yahut degistir...
Ben geçen sefer pazar da ihraç fazlası urunler oluyor ya dökme.. onları eselemeyi çok seviyorum. Orjinal Jean buldum aralarında :) çok ufak defosu var.. 40 beden ama ihraç mali olduğu için 42 44 e tekabül ediyor. . Şahane durdu üzerimde çok beğendim :) hemde taaaam 15 lira..
Ogulcuklarim saglikli huzurlu yillar dilerim.
Hasibe Masallah kizina
Yena sanirim 40 ta buyuk geliyodur :) sana dil cikaran seyyden
Eki Görüntüle 2079272
Bak mesela bu degil ama buna benzer tavana kadar bi yatak bası modeli dediler ama bizim odalar oyle genis olmiycak iyi durmaz bana gore fazla heybetli durucak sanki
İyi akşamlar ahali dönsem alır mısınız aranıza?
Kızlar evdeyim yatıyorum bugün işe gitmiycem geçenlerde epey oldu 2 ayı geçti hani bir avm düşüp kuyruk sokumumu incitmiştim bayağıda fazla sürmüştü ağrısı ....
Dün yine düştüm aynı ayakkabıyla busefer bir villada anterde ayağım kaydı merdivenlerden aşağı kıcımın üzerine fena düştüm bir öncekinden kötü oldu bu sefer 2 ayda geçicekmi bilmiyorum dr. Görüştüm etkili bir tedavisi yokmuş mağlesef
Teşekkür ederim sağol canımSlm kizlar hizlica gecmisi okudum geldim ☺
Tesekkur ederim cmm
Tesekkur ederim cnm buyuyorlar iste hayranlikla onlari izliyoruz
O degilde onun temizligi nasil olacak tavana kadar bi de kapitanelerin ortasi cok toz tutar
Hosgeldin cnm
Gecmis olsun cnm
Hııım anladım uzun vadede sıkar bu model canım. senbilirsin yinede, bak bakalım biraz fazla ciddileşmedenElanktrik varda adam maço yaa
ve aşırı kıskanç
çok emin değilim açıkcası
O degilde onun temizligi nasil olacak tavana kadar bi de kapitanelerin ortasi cok toz tutar
Gecmis olsun canim yaKızlar evdeyim yatıyorum bugün işe gitmiycem geçenlerde epey oldu 2 ayı geçti hani bir avm düşüp kuyruk sokumumu incitmiştim bayağıda fazla sürmüştü ağrısı ....
Dün yine düştüm aynı ayakkabıyla busefer bir villada anterde ayağım kaydı merdivenlerden aşağı kıcımın üzerine fena düştüm bir öncekinden kötü oldu bu sefer 2 ayda geçicekmi bilmiyorum dr. Görüştüm etkili bir tedavisi yokmuş mağlesef
Slm kizlar hizlica gecmisi okudum geldim ☺
Tesekkur ederim cmm
Tesekkur ederim cnm buyuyorlar iste hayranlikla onlari izliyoruz
Hosgeldin cnm
Gecmis olsun cnm
Benimde:)Bölümlü yatak odası benim de favorim.
Bir de ebeveyn banyolu isterdim. .
Simi gecmis olsun canimSahi neymis benim mimim
baharnaz hatun ben zaten geçen sene Agustos’dan beri 10 kilo verdim ya yaw
artik vermiycekmişim enişte adayınız zayıflarsan boşarım kız seni diyo
yaw he he
benim bel yine tuttu işe gidemedim dr dayım
bugün az çen çen yapabilirim sizinle
üzledim nan sizi
Simi gecmis olsun canim
Gecen yil yada onceki yilYENA hatirlayabilir. Sen demistin ya acil kilo vermem lazim diye biriyle tanismistin o zamanda sanirim gecen gun yine oyle birsey yazdin yada ben yanlis okudum o yuzden dedim di
Sorun değil cnm acele etmene gerek yokSiteye giriyorum ama listeyi toparliycak durumum olmadi ilk firsatta gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?