Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşekkür ederim canım. valla inşallah ben de sevinirim kendim için. Allahın izniyle artık 70 li kiloları görmek istiyorum ben de. bak sen ne güzel 80 leri gördün. artık sıra bende de mi
Kuzum istesen yılbaşına 7 lerde olursun zaten

Gözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.

Şöyle yalandan bi temizlik yapsam ne güzel olur.havada kapalı soğuk tam yayilmalik. . Haftaiçi yapamadım ev dağıldı haliyle ..
Çay icem bi bardak daha sonra kalkayim mecburen.

cakil80 demek duzelmedi daha. Mikrobik olabilirmi doktor bişey demedimi. ?
Yemeğe gittinmi nasıl geçti. .
Ben çok eğlenirim yılbaşı yemeklerin de senin hastalığa denk gelmesi kötü olmuş. .

Inş.çabuk geçer cnm
Rapor aldınmı böyle işe falan gitme

Mutlu haftasonları kızlar öpüyorum hepinizi
Allahım önceleri Netsiz hayatımız nasildi acaba elenktirink kimin su kimin bi ihtiyaç halini aldı
Geçmişi okuyamiycam ziyadesiyle birikmiş hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda diliyorum tam dua oldu he
@mavipatikler ben saymıyorum bunu banane banane netim kesikti buraya gelemedim, motivasyonum dustu, kabiz oldum
Bu hafta da var mısın?
@doğa sen ne kadar verdin tatlım ?

Güzel haftasonlari hepinize kizceler, Dün kv geldi bugünde lahmacun yaptım yedik valla ne yalan söylim yarinada var
evim temizlendi halılar tamam pazartesi perdelerim gelicek salı günüm var bisuru ikram yapicam güzel tarifleri olanlardan fikirlerinizi beklerim ne mamalar hazırlasam acaba ?

menüm

kahvaltı 11 de yaptık - 5 zeytin 1 dilim kaşar peyniri bir suku böreğin en kücük dilimi bol salatalık

ara öğün yarım avuç leblebi - yarım avuc kuru meyve
muz - yarım avuc leblebi
1 fincan filtre kahve
akşam yarım porsiyon kokoreç - ayran- 1 dilim künefe
yeşil çay - su su su su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…