Kuzum istesen yılbaşına 7 lerde olursun zateneşekkür ederim canım. valla inşallah ben de sevinirim kendim için. Allahın izniyle artık 70 li kiloları görmek istiyorum ben de. bak sen ne güzel 80 leri gördün. artık sıra bende de mi
Geçmiş olsun fulyacım
Battaniye koltuk bitki çayı 3 lüsü iyi gelir :)
79.9 bile olur yaniKuzum istesen yılbaşına 7 lerde olursun zaten
Gözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.@gevherbanu hoşgeldin :)
@74FRIDA cok gecmis olsun kuzu icim ciz etti dustum diye okuyunca.
cakil80 sen nasil oldun?
@lolaxx dün cumaydi la
@Jade21 sadece bu haftaya izin yaziyorum ona gore
@Derin aman derincim 120 nin altina iniceksim nerdeyse sakin koyverme.
Bu ara hic artin olmadi bi kerelik bisi olmaz diyelim
Gözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.
Sağol canım inşallahTekrar gecmis olsun agrida yapar ins cabuk gecer
Bu şarkı eşliğinde de saçımı boyadım yazmamı bağladım mutfağa girişiyirum tutmayın artık beni :)
Bu şarkı eşliğinde de saçımı boyadım yazmamı bağladım mutfağa girişiyirum tutmayın artık beni :)
Ne renk boyadınız :)bende boyadım
Inş.çabuk geçer cnmGözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.
Allah şifa versinGözümün biri tamamen kapalı balon gibi oldu diğeri de zorlamaktan yanıyor. Doktor bi dolu test yaptı. 1 hafta daha çekecek gibiyim. Is de ekran gözümü çok zorluyor umarım şişen gözüm açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?