Sağol kuzuuum yoldayım işe gidiyorum@gevherbanu hoşgeldin :)
74FRIDA cok gecmis olsun kuzu icim ciz etti dustum diye okuyunca.
@cakil80 sen nasil oldun?
@lolaxx dün cumaydi la
@Jade21 sadece bu haftaya izin yaziyorum ona gore
@Derin aman derincim 120 nin altina iniceksim nerdeyse sakin koyverme.
Bu ara hic artin olmadi bi kerelik bisi olmaz diyelim
Kolay gelsin adaş misafir yemeğimi geliyor nspıcaksınGünaydın
Bonus ellerine sağlık
Kilo veren dereceye girenleri kutlarım
Bugün akşam misafir gelecek biraz derleme toplama hazırlık işlerim var
Daha herkes uyuyor ama ancak öğleden sonra başlarım işlere
Biraz örgü oreyim bari
Tüüh yaaaa benimde aynı yeri ikinci darplayışım bu ağrıyla yaşamak zor gerçekten umarım benimki kronikleşmez dr. Kronikleşebilir dediiiTeşekkürler canım biz küçükken kaydıraktan kaymıştı bizimle çok dikti küt diye uçtu yere vurdu kuyruğu bı sure acıdı geçti ikincisiyle kroniklesti oda şöyle büyük kızım bebekti kucağında üç saatlik yolda uyudu arabada annemde yamuk oturmuş çocuk uyanır ağlar diyede kipirdamamis çokta terliydi dugunden cikmistik ağrısı nuksetti ve birdahada iyileşmedi kaç Dr kaç tedavi kaç kırık cikikci gezdi inan ben bile unuttum
Aminn diyelim canım hayırli uğurlu olsun bebişiniz
Bonusum kilom 81 bacım yaz lütfen oraya yaw bu nasıl bir rakamdır beni benden alıyor 103,. o kadar annelik mesaisi yap bebeklere kıyafet dik annenin utulerini yap vs ay valla utandım hakkını helal et listeler için teşekkürler
Evet hareket edince ağrıyor birde oturup kalkarken bilgisayar işlerini yaparım olmadı üst kata çıkar uzanırım napiim bu ağrı geçmiyor azalıyor fakat geçmiyor yenoş öpüyorum hadi kızı yollamışsın Allah kavuştursun: )Günaydın
Mutlu haftasonları.
Kilo veren güzeller hepinizi tebrik ediyor çok pis öpüyorum :)
Bonus emeğine sağlık. .
Mefkurem tebrik ederim canım.... listedesin
74FRIDA işe gidiyorsun geçtimi Ağrın canım dikkat et kendine..
asumanzeynep benim kızda teyzesiyle bugün ankarada :) sabah 7 de uctular yarın dönecekler. . Misafirin acaba onlarmı. ?
60kiloyum geçmiş olsun dış ağrısı zor gerçekten ..
Evet hareket edince ağrıyor birde oturup kalkarken bilgisayar işlerini yaparım olmadı üst kata çıkar uzanırım napiim bu ağrı geçmiyor azalıyor fakat geçmiyor yenoş öpüyorum hadi kızı yollamışsın Allah kavuştursun: )
Evet hareket edince ağrıyor birde oturup kalkarken bilgisayar işlerini yaparım olmadı üst kata çıkar uzanırım napiim bu ağrı geçmiyor azalıyor fakat geçmiyor yenoş öpüyorum hadi kızı yollamışsın Allah kavuştursun: )
Bugün de dinleseydin canımSağol kuzuuum yoldayım işe gidiyorum
Yemek değil canım çay pasta börek yapacağımKolay gelsin adaş misafir yemeğimi geliyor nspıcaksın
Bak haşhaşlı yapacam gönderirim sana daSöğütözündeler canım. .
Çok öperim seni .
Bak haşhaşlı yapacam gönderirim sana da
Daha kahvaltı yapamadık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?