Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Temizlik yaptim ya.. güya üstten yapicaktim ama yine giriştim..

Sen de hem hazırlık hem misafir yoruldum tabii. Bırak yarın toplarsın mutfağı...
Ellerine sağlık sen benden çok iş yapmışsındır
Çabuk yoruluyorum nedense
Saçlarınizi güle güle kullanın sevgili kızıllar
Ben 6 ay olmuştur boyayalı yani beyaz agirlikliyim şimdi :)

İyi geceler
Ben de akşam tabii ki 1 adet haşhaşlı 1 adet ıspanaklı börek ve ayva tatlısı yedim
Ama gün boyu bişey yemedim hem de yoruldum yani bence bişey olmaz:))
Sonuçta rahat 2 şer yerdim en azından
Hayaller hayatlar

Bugün de gitmeseydin keşke işe

Bugün de dinleseydin canım

Yemek değil canım çay pasta börek yapacağım
YENA gelsinler akşam bana ciddiyim bak
Hangi semtteler nerde kalacaklar

Günaydınnn mutlu haftasonları canlar

Teşekkür ederim yenacım
Nihayet girdim bakalım :))gidişat hayır olur inş.

Sıkı bi korse falan giysen faydası olurmu acaba cnm

Frida agrin kroniklesmez insallah canim.

Yena Allah kavustursun canim

74FRIDA nasıl oldun beybisi de hele..

Kızlar eksik olmayın sağolun bugün daha iyiyim evdede olsaydım tam gün yatıcaktım gidip biraz işime gücüme baktım iyi oldu .bugün düne göre çok daha iyiyim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

akşam üzeri aferin içip uyudum. iyi geldi valla. sonra da zaten kuzenle eşi geldi oturduk. bu hastalık dinlenmeden geçmiyor.
Geçmiş olsun tatlım dikkat et dinlen geçsin bendede tam bitmiyor işte hep az bir öksürük az bir burun akıntısı hele hele sabah duş alıp çıkıyorum bu kış arabada Yok toplu taşıma kullanıyorum Allahtan kış sert değil

Ellerine sağlık sen benden çok iş yapmışsındır
Çabuk yoruluyorum nedense
Saçlarınizi güle güle kullanın sevgili kızıllar
Ben 6 ay olmuştur boyayalı yani beyaz agirlikliyim şimdi :)
Adaş bizde boyayalım benimde dipler çıktı epey hatda yarın dışarı çıkmasam boyasam ne iyi olur

Benim ergenle kavga ettik gitti sinirli sinirli yattı yarın arkadaşıyla alışverişe gidicekmiş fazla para istedi yılbaşı çekilişi yapmış hem takımda hemde okulda birde doğumgünüsü var üstüne kendine bişeyler alıcakmış oldu canım banker Kastelli'nin yavrusumusun dedim kendine bişey alırsan sana hediye alamam dedim bir ondan bir bizden odasına gitti yattı nebiçim anne babasınız diyee söylene söylene gitti yattı. yine yaa beni yaa kendi arkadaşıyla Avm ye gidip gereksiz para harcatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…