- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
İnşallah canım saol
Jade21 hosgeldinYENA cım benim eski @jade21 ....şimdinin Arzuzuzuuu su...canım kaçırmışım kızın hastalanmış çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Canim ya Rabbim sifasini versinHayırlı cumalar küçük kızım bademcik enfeksiyonu....
Yuksek ateşden hastaneden yazıyorum aynı geçermisin bonus..
hoş buldum canım sağol pek hoş gelmedim ama şiştim ya hayret ediyorum bir insan bukadar çabuk kilo alırmı öffff. .. sen nasılsın canım sağlığın saatin iyidir inşallahJade21 hosgeldin
Su icmedigin icin olabilir mi yukari cikişin eboe biraz da kendime soyluyorum bunu :)Hayırlı cumalar, Allah gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin..
Kilo bildirimi de yapayım
Kilo 102
Spor yok
Geçen hafta kaçtı tam hatırlamıyorum ama bu hafta +2 yim galiba...
Maalisef bizim grubun cogunlugunu cabuk aliyor :)) azinligida asagilara iniyor azin azinligida sabitlerde kaliyor sanirim bunlar vucudun da vitamin demir eksikligi yasayanlar :))hoş buldum canım sağol pek hoş gelmedim ama şiştim ya hayret ediyorum bir insan bukadar çabuk kilo alırmı öffff. .. sen nasılsın canım sağlığın saatin iyidir inşallah
Maalisef bizim grubun cogunlugunu cabuk aliyor :)) azinligida asagilara iniyor azin azinligida sabitlerde kaliyor sanirim bunlar vucudun da vitamin demir eksikligi yasayanlar :))
daha ne olsun mefkurem maşallah herhafta böyle gitse keşke hepimizdenBütün hastalarimıza Allah şifa versin geçmiş olsun
Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler
Benimkide çok memnun etmedi beni
Bu hafta hiç kaçamak yapmadım az çok sporda vardı
Geçen hafta 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Spor 205 dk
Bonus
Günaydın kızlar
Kilo: 97,7
Spor: Böbrek ağrısından kıvranmaca
İnşallah canım saol
günaydın , 2 gündür oğlum cok hasta doğru düzgün giremedim
akşam üzeri de regl oldum , demek bu yüzden bozmak için bahaneler aradım
kilom 89,1
spor yok , hayat koşturmacası var
Çok geçmiş olsun derin..Hayırlı cumalar küçük kızım bademcik enfeksiyonu....
Yuksek ateşden hastaneden yazıyorum aynı geçermisin bonus..
Geçmiş olsun oğluna..günaydın , 2 gündür oğlum cok hasta doğru düzgün giremedim
akşam üzeri de regl oldum , demek bu yüzden bozmak için bahaneler aradım
kilom 89,1
spor yok , hayat koşturmacası var
Yok bahar, bi çok şeyden.. 2 haftadır yattığım kalktığım saat belli değil, bazen akşam 8de yatıp gece 2 de kalkıyorum bazen sabah 4te yatıp 6da kalkıyorum.. Haliyle yediğim içtiğim de düzensiz. Gece falan çok yedim bu hafta, kahvaltı yapamadım çoğu zaman, okulda abur cuburla geçiştirdim. Su da çok içmiyorum. Epeydir sabittim en azından, 2 haftalık düzensizlik hemen yansıdı..Su icmedigin icin olabilir mi yukari cikişin eboe biraz da kendime soyluyorum bunu :)
sonuç çok güzelBütün hastalarimıza Allah şifa versin geçmiş olsun
Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler
Benimkide çok memnun etmedi beni
Bu hafta hiç kaçamak yapmadım az çok sporda vardı
Geçen hafta 88.2
Bugün 87.3
Fark 0.9
Spor 205 dk
Bonus
Asu kan takviyeleri ise yaramis eksilere iniyosun Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?