Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hepsini okudum ama cevap yazamıyorum
herkese geçmiş olsun , inşAllah tez toparlarsınız

benim kocam da nasıl olsa pes edeceksin bari havalara girme diyor
ona inat oğlumun şubatta doğum günü en az -10 ile girmek istiyorum

Hayırlı cumalar, Allah gönlünüzden geçen tüm dualarınızı kabul etsin..

Kilo bildirimi de yapayım

Kilo 102
Spor yok

Geçen hafta kaçtı tam hatırlamıyorum ama bu hafta +2 yim galiba...
Su icmedigin icin olabilir mi yukari cikişin eboe biraz da kendime soyluyorum bunu :)

hoş buldum canım sağol pek hoş gelmedim ama şiştim ya hayret ediyorum bir insan bukadar çabuk kilo alırmı öffff. .. sen nasılsın canım sağlığın saatin iyidir inşallah
Maalisef bizim grubun cogunlugunu cabuk aliyor :)) azinligida asagilara iniyor azin azinligida sabitlerde kaliyor sanirim bunlar vucudun da vitamin demir eksikligi yasayanlar :))

Maalisef bizim grubun cogunlugunu cabuk aliyor :)) azinligida asagilara iniyor azin azinligida sabitlerde kaliyor sanirim bunlar vucudun da vitamin demir eksikligi yasayanlar :))

kesin bende çabuk alanlar sınıfındayım

daha ne olsun mefkurem maşallah herhafta böyle gitse keşke hepimizden

Günaydın kızlar

Kilo: 97,7
Spor: Böbrek ağrısından kıvranmaca

geşmiş olsun simiii dr. gittin mi taş filan mı var. dikkat et böbrek ağrısı kötüdür

İnşallah canım saol

iyi tatiler canım

günaydın , 2 gündür oğlum cok hasta doğru düzgün giremedim
akşam üzeri de regl oldum , demek bu yüzden bozmak için bahaneler aradım

kilom 89,1
spor yok , hayat koşturmacası var

geçmiş olsun çabuk atlatır yavrucak inşallah birde reglinin sıkıntısı zor oluyordur

Hayırlı cumalar küçük kızım bademcik enfeksiyonu....
Yuksek ateşden hastaneden yazıyorum aynı geçermisin bonus..
Çok geçmiş olsun derin..
günaydın , 2 gündür oğlum cok hasta doğru düzgün giremedim
akşam üzeri de regl oldum , demek bu yüzden bozmak için bahaneler aradım

kilom 89,1
spor yok , hayat koşturmacası var
Geçmiş olsun oğluna..
Su icmedigin icin olabilir mi yukari cikişin eboe biraz da kendime soyluyorum bunu :)
Yok bahar, bi çok şeyden.. 2 haftadır yattığım kalktığım saat belli değil, bazen akşam 8de yatıp gece 2 de kalkıyorum bazen sabah 4te yatıp 6da kalkıyorum.. Haliyle yediğim içtiğim de düzensiz. Gece falan çok yedim bu hafta, kahvaltı yapamadım çoğu zaman, okulda abur cuburla geçiştirdim. Su da çok içmiyorum. Epeydir sabittim en azından, 2 haftalık düzensizlik hemen yansıdı..

sonuç çok güzel menun ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…