- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
oldu galibaaKuzucum kişisel bilgiler yazan yere tıkla orda sayfan açılıcak, özel başlık yazan yer var oraya yazcan kilonu falan
ohhh mis gibi tatil olur inşallah iyi tatiller canım güle güle git güle güle gel....iyi akşamlar kızlar. tatile gidiyorum cumartesi. bol bol yürürüm. o fark olur.
yemeğime de bu iki hafta olabildiğince dikkat etmeye çalışacağım. ama tabi şartlar elverdiğince. davetler olacak çünkü. oraya buraya yemeğe gidilecek. yürüyüşle takviye ederim artık.
Fulya ne güzel menü paylaşmaya başlamışsınaman kuzum sakın bırakma emi yılbaşına 80 in altında gir mutlaka
Acıkma konusuna gelince bi düşününce akşam öğününde yogurdun yok diyette her öğünde olucak hele sebzenin yanında.
O zaman sebze+protein olmuş olur böyle karbon ve sebze olmuş oluyo.
Yeşillik ot eklenmiş salata yada direk maydanoz dereotu yemek beni daha tok tutuyo mesela domates dilimi az gelmiş muhtemelen.
O siyez ekmeğinden yeseydin çorba yerine daha iyi olurdu belki. Çorbadaki tahıl doyurucu olmuyo bizim için.
Erken acıkman direnç belirtisi olabilir kuruyemişi zaten 2 öğün yemişsin senin menüne en uygunu 2 saat sonra hafif bir meyve ile süt yada tek süt olurdu.
Bak bi acıktım dedin bir dolu beyin fırtınasıyla mesaj döşedim buraya :))
İyi akşamlaar
Perşembe menüm
Kahvaltı 12.00
2 yumurta
Bi dilim peynir
6 zeytin
Bi tutam maydonoz
Bi muz
Arada dukan birası
Yemekten önce dukan birası
Akşam 19.00
Bi tabak köz patlıcan yoğurtlama
Haşlama brokoli karnıbahar
2-2.5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Gece dukan birası
teşekkür ederim canım inşallah. hoş geldin bu arada aramızaohhh mis gibi tatil olur inşallah iyi tatiller canım güle güle git güle güle gel....
fulyacım bende arzu ama eski jade21.im hatırlarsan telefonu değiştim yeni hesap kuruldu eski şifremi hatırlıyamadım karışıklık oldu sonuç böyle yani yeni kullanıcı adım canımteşekkür ederim canım inşallah. hoş geldin bu arada aramızaben fulya
Estagfirullah efemvalla ben de 1 ocak a kadar 79.9 olayım diyom ama bakalım artık. nasip.
sabah öğlen iyiyim ama akşam kaçırıyorum bonus. sorun orada. neyse düzenleyeceğim inşallah.
yine yine şahane bir menü
Geçmiş olsun hasibe..Slm kizlar
Birkac gundur giremedim
Zeynep ateslendi yine 3 gundur onunla ugrasiyorum bugun dr goturdum cok sukur genel durumu iyi 5 gun daha ilac kullancaz
Yediklerime pek dikkat edemedim ama asiriyada kacmamaya calistim cok sukur bu sabah acikta olsa eksi gordum -400 sabit kalmaktan iyidir 2 haftadir sabittim
İyi tatiller..iyi akşamlar kızlar. tatile gidiyorum cumartesi. bol bol yürürüm. o fark olur.
yemeğime de bu iki hafta olabildiğince dikkat etmeye çalışacağım. ama tabi şartlar elverdiğince. davetler olacak çünkü. oraya buraya yemeğe gidilecek. yürüyüşle takviye ederim artık.
fulyacım bende arzu ama eski jade21.im hatırlarsan telefonu değiştim yeni hesap kuruldu eski şifremi hatırlıyamadım karışıklık oldu sonuç böyle yani yeni kullanıcı adım canım
Allahın izniyle ankara60kiloyum bu arada tatil yolculuk nereye
saol canım.İyi tatiller..
güle güle eğlen canım ankara'da şimdi bayağı bir soğukturben de yeni arkadaş zannettim. okumadım geçmişi.
Allahın izniyle ankara
saol canım.
evet öyleymiş. balıkçı yakalar, bereler, termal atletler, cat botlar hazırgüle güle eğlen canım ankara'da şimdi bayağı bir soğuktur
iyi düşünmüşsün eldiveni unutma canımevet öyleymiş. balıkçı yakalar, bereler, termal atletler, cat botlar hazır
evet eldiven de koyacağım.iyi düşünmüşsün eldiveni unutma canımkış tatilide başka oluyor şömine başı felan ayyy çok romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?