Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Birkac gundur giremedim
Zeynep ateslendi yine 3 gundur onunla ugrasiyorum bugun dr goturdum cok sukur genel durumu iyi 5 gun daha ilac kullancaz
Yediklerime pek dikkat edemedim ama asiriyada kacmamaya calistim cok sukur bu sabah acikta olsa eksi gordum -400 sabit kalmaktan iyidir 2 haftadir sabittim

İyi akşamlaar
Perşembe menüm
Kahvaltı 12.00
2 yumurta
Bi dilim peynir
6 zeytin
Bi tutam maydonoz
Bi muz

Arada dukan birası

Yemekten önce dukan birası
Akşam 19.00
Bi tabak köz patlıcan yoğurtlama
Haşlama brokoli karnıbahar
2-2.5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Gece dukan birası

iyi akşamlar kızlar. tatile gidiyorum cumartesi. bol bol yürürüm. o fark olur.
yemeğime de bu iki hafta olabildiğince dikkat etmeye çalışacağım. ama tabi şartlar elverdiğince. davetler olacak çünkü. oraya buraya yemeğe gidilecek. yürüyüşle takviye ederim artık.

ohhh mis gibi tatil olur inşallah iyi tatiller canım güle güle git güle güle gel....

valla ben de 1 ocak a kadar 79.9 olayım diyom ama bakalım artık. nasip.
sabah öğlen iyiyim ama akşam kaçırıyorum bonus. sorun orada. neyse düzenleyeceğim inşallah.

Perşembe menüm
Kahvaltı 12.00
2 yumurta
Bi dilim peynir
6 zeytin
Bi tutam maydonoz
Bi muz
Arada dukan birası

Yemekten önce dukan birası
Akşam 19.00
Bi tabak köz patlıcan yoğurtlama
Haşlama brokoli karnıbahar
2-2.5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
Gece dukan birası

yine yine şahane bir menü

teşekkür ederim canım inşallah. hoş geldin bu arada aramıza ben fulya
fulyacım bende arzu ama eski jade21.im hatırlarsan telefonu değiştim yeni hesap kuruldu eski şifremi hatırlıyamadım karışıklık oldu sonuç böyle yani yeni kullanıcı adım canım

Geçmiş olsun hasibe..
İyi tatiller..

İyi geceler kızlar pek ugrayamadim bir haftadır kv bizde günler de bitti yedik içtik bir ev boşalsada diyet moduna girsem akşam eşime dedim kilo aldım bir haftadır diye amannnn ha ben böyle çok alistim bosarim demezmi adam delirdi 100 kiloyken bişey demeyen herifin dediği lafa bak nasıl kötü biseyse bu kilo 80 kilo olmam bile ona yetti böyle kal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…