Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA topigin ışıgı guzel hatun opuyorum seni ve 16 yasindaki halini

74FRIDA iyiymis dun kurabi disinda en azindan olcu bilmek bile bize iyi geliyo.

lolaxx bi onceki gunden daha iyiydi menun. Karbonu sadece ara ogunlerde almis oluyorsun bu duzenle. Seni gormek cok hoş

huzurunmeraklisi seninmiydi atak ben aksam girmeyince unuttum onu.

malipina leslicilerden biride benim geri donucem ins duzenime.
cakil80 da yapiyor lesli nursena da yapardi.

Az olmuş sağlıksız olmuş.
Keşke yanına alsan birseyler saha calisman olunca. Hem emziriyorsun da...

İyi geceler
Yarın ki atak listesi nasıl birşey acaba :)
Cumaya iki gün kala cazip geldi bana
85 altına inemedim bari 85 göreyim bu hafta

Asum ayran aşı sana iyi geliyordu dimi onu yap istersen..

Diğer günlerine göre ve aç uyuman çok iyi canım. Hadi bırakmaYalım artık ..

Evet biraz öyle oldu napiim yoldan çıkmaya müsait diyetçi oldum ama biraz önce eşim tatlı yedi ben yüzüne bile bakmadım nabeeer

Bonus söz sen de :))

Biz de seni öpüyor ve özlüyoruz..
Geçmiş olsun hastalara

Günaydınnn

2 gündür hiç bozmadım diyeti

Maşallah. . Daim olsun inş.

Ben gunlugumu okumustum cok garip oluyor insan son 4 yilda gunlugume hep umut xolu seyler ve basarisizliklar yazmisim bi de ddpresyon ruh hali

Ben gunlugumu okumustum cok garip oluyor insan son 4 yilda gunlugume hep umut xolu seyler ve basarisizliklar yazmisim bi de ddpresyon ruh hali

Ben annemi kaybettikten sonra yazdığım bir ton yazıyı yırtıp atmistim 20 li yaşım da..

Kendim bile dayanamamistim kendi buhranima..

Hayat çok kısa .. o yüzden kısa olan zamanı da depresif bir şekil de gecirmemek gerek..bunun için elimizden gelen olumlamayi yapalım birlikte...

Hep birlikte yapalim

Bencede ben esimin kazasindan sonra ruh halim bozuldu sanirim travmalar su ustune cikti esimin kazasini telefonda dinlemek caresizce cigliklarim caresizligim hepsi suan bile icimi acitiyor. Ilk defa allaha yalvardim baska bir olum acisina dayanamam diye buna dayanamam. Sanirim benimnsinavim olumler uzerine insallah isyan etmemisimdir hep sabirli olnaya va kabullenici olmaya calistim 9 yasimdan beri hep ailemden birileri oldu ama en aci vereni babam dedem ve esimin kazasi oldu sevdigim 3 erkek bununla ilgili terapi almaliyim biliyorum ama canimi cok yakiyor cesaret edemiyorum konulari acmaya

Hayırlı sabahlar
Adaşım 74FRIDA
E eboe
Ne uyuyabildim ne uyuyabildim bu sabah
Kalktım örgümü aldım elime güya ama onu da bırakıp telefona takıldım
Başım ağrıyor hafiften
Kahvaltı hazırlayacağım birazdan
Yumurta haşlayım tok tutsun 1 dilim ekmek vs ile halledeyim
YENA ayran aşı soğukta cazip gelmedi :)

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. . Trafik kazasimiydi?
En iyi tedavi yüzleşmek ve kabullenmek çakıl kendimden biliyorum...

Daha fazla yardimci olamiicim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…