bugün ki menüm
sabah kahvaltıfa menemen - 4 zeytin - kk peynir
ara öğün yarım avuc leblebi
öğlen çekimdeydim 3 buskivi yiyebildim
ara öğün 3 çatal pasta - hediye geldi
akşam kahvaltı yaptık yemek yapmaya fırsatım olmadı
araöğün 1 buskivi - çay
İyi geceler
Yarın ki atak listesi nasıl birşey acaba :)
Cumaya iki gün kala cazip geldi bana
85 altına inemedim bari 85 göreyim bu hafta
İyi geceler hanımlar ben bu günkü yediklerimi yazim
Kahvaltı : bir yemek kaşığı süt kaymağı , 1,5 yumurta, 3 dilim ekmek 1 kk kaşar peynir
Ara: 3 kuru kayısı +3 adet Eti kurabi
Öğlen : bir tabak pilav ve kurufasülye ( pilav 1.5 sevis kaşığı vardı herhalde ) az biber ve kornişon turşu
Ara: bir muz
Akşam : iki avuç kabak çekirdeği
Günüm tam isteğim gibi olmadıysada, ( özelikle kahvaltı fazla kaçtı kızımdan kalanlarıda yiyince) gece yatarken midem boş olduğu için memnunum :)
Evet biraz öyle oldu napiim yoldan çıkmaya müsait diyetçi oldum ama biraz önce eşim tatlı yedi ben yüzüne bile bakmadım nabeeer
Hayırlı geceler güzeller
Geçmiş yapamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
Eevdeyim canım.
1 günlüğüne afyona gittik. Döndük.
Pazar günü anneme gittim.
Yeğenim hamile sekizinci ayına girdi. Hastalanmış 4 yaşında oğlu var oda hasta.. yeğenim eltimin gelini biliyorsun. Kıza bakan yok. Bende kp. Var diye gidemedim. Çocuğunu alıp bize geldi.. bizdeler.
Onlarla ilgileniyorum. Akşamları da hep misafir oluyor. Girip bir selâm bile veremedim.
Hepinizi öpüyorum
Günaydınnn
2 gündür hiç bozmadım diyeti
Ben gunlugumu okumustum cok garip oluyor insan son 4 yilda gunlugume hep umut xolu seyler ve basarisizliklar yazmisim bi de ddpresyon ruh haliGeçen de baza altlarını düzenlerken.
Elime defter geçti.. yaklaşık 16 yaşindayken edindiğim bir defter ..
Bir çok sayfasını yırtıp atmisim. .
Sevdiğim şairlerin şiirleri düşünürlerin sözleri ve kendi yazdığım şiirler var..
Şiirlere ve sözlere uygun minik resimler yapistirmisim :)
Nasıl tuhaf oldum dakikalarca o anki ruh halimi nelere takildigimi düşündüm. .
Ve nasıl değiştiğimi üzülerek farkettim. .
Bir ara yazarım eserimi :)
YENA topigin ışıgı guzel hatun opuyorum seni ve 16 yasindaki halini
74FRIDA iyiymis dun kurabi disinda en azindan olcu bilmek bile bize iyi geliyo.
lolaxx bi onceki gunden daha iyiydi menun. Karbonu sadece ara ogunlerde almis oluyorsun bu duzenle. Seni gormek cok hoş
huzurunmeraklisi seninmiydi atak ben aksam girmeyince unuttum onu.
malipina leslicilerden biride benim geri donucem ins duzenime.
cakil80 da yapiyor lesli nursena da yapardi.
Ben gunlugumu okumustum cok garip oluyor insan son 4 yilda gunlugume hep umut xolu seyler ve basarisizliklar yazmisim bi de ddpresyon ruh hali
Tükürimmi abla
Hep birlikte yapalimYENA topigin ışıgı guzel hatun opuyorum seni ve 16 yasindaki halini
74FRIDA iyiymis dun kurabi disinda en azindan olcu bilmek bile bize iyi geliyo.
lolaxx bi onceki gunden daha iyiydi menun. Karbonu sadece ara ogunlerde almis oluyorsun bu duzenle. Seni gormek cok hoş
huzurunmeraklisi seninmiydi atak ben aksam girmeyince unuttum onu.
malipina leslicilerden biride benim geri donucem ins duzenime.
cakil80 da yapiyor lesli nursena da yapardi.
Bencede ben esimin kazasindan sonra ruh halim bozuldu sanirim travmalar su ustune cikti esimin kazasini telefonda dinlemek caresizce cigliklarim caresizligim hepsi suan bile icimi acitiyor. Ilk defa allaha yalvardim baska bir olum acisina dayanamam diye buna dayanamam. Sanirim benimnsinavim olumler uzerine insallah isyan etmemisimdir hep sabirli olnaya va kabullenici olmaya calistim 9 yasimdan beri hep ailemden birileri oldu ama en aci vereni babam dedem ve esimin kazasi oldu sevdigim 3 erkek bununla ilgili terapi almaliyim biliyorum ama canimi cok yakiyor cesaret edemiyorum konulari acmayaBen annemi kaybettikten sonra yazdığım bir ton yazıyı yırtıp atmistim 20 li yaşım da..
Kendim bile dayanamamistim kendi buhranima..
Hayat çok kısa .. o yüzden kısa olan zamanı da depresif bir şekil de gecirmemek gerek..bunun için elimizden gelen olumlamayi yapalım birlikte...
Bencede ben esimin kazasindan sonra ruh halim bozuldu sanirim travmalar su ustune cikti esimin kazasini telefonda dinlemek caresizce cigliklarim caresizligim hepsi suan bile icimi acitiyor. Ilk defa allaha yalvardim baska bir olum acisina dayanamam diye buna dayanamam. Sanirim benimnsinavim olumler uzerine insallah isyan etmemisimdir hep sabirli olnaya va kabullenici olmaya calistim 9 yasimdan beri hep ailemden birileri oldu ama en aci vereni babam dedem ve esimin kazasi oldu sevdigim 3 erkek bununla ilgili terapi almaliyim biliyorum ama canimi cok yakiyor cesaret edemiyorum konulari acmaya
Hayırlı sabahlar
Adaşım74FRIDA
E eboe
Ne uyuyabildim ne uyuyabildim bu sabah
Kalktım örgümü aldım elime güya ama onu da bırakıp telefona takıldım
Başım ağrıyor hafiften
Kahvaltı hazırlayacağım birazdan
Yumurta haşlayım tok tutsun 1 dilim ekmek vs ile halledeyim
YENA ayran aşı soğukta cazip gelmedi :)
Aksam 4 kilo sütten yoğurt mayaladim tutmamış üzüldüm ya..
Sabah hemen onu lor yaptım.. Bari lor yiyek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?