Evet ben geldiğimde çok dinamikti burası.kış rehaveti çöktü sanırım bi de hastalık mevsimi herkes kırılıyoBu hafta sanırım yeniden başlaycam platese aidatı verip gitmemek zoruma gidiyor çünkü :) 1 ay karın kaslarını calistiran hareketler yapma demişti Dr. Yarın bi deniycem bakalım. .
Yaa topik en durgun en melankolik durumunda şu an..
Ins herkes bi atakla yapar birseyler artık ..
Kuzu aslında bende evde geçirmek isterdim, nitekim geçen yılbaşı öyle olmuştu. bizim ergen fenaa bıktım sizden inşallah bu Yolbaşı evde olmayız filan diyordu,geçen yıl başı geriye sayım olduğunda ben ve babası yatıyormuşuz oda odada milletin geriye sayımını tek başına dinlemiş filaan ...74FRIDA noel de alemlere akican demek
Naapican mesela.. ?
Kızım dışarıda olabilirmiş arkadaşlarıyla henüz net planları yok ama öyle dedi..
Yurtta kalan arkadaşları var onların yurda giriş saatine göre ayarlarlar muhtemelen ..
12 den önce evde olur yine. Diğer türlü sanırım izin vermem dışarıda sabahlamasina :)
Onun dişin da biz evde oluruz.. belki yemekten sonra konak meydanında havai fişek vb gösterilerine bakarız ama ben korkuyorum kalabaliktan işte. .
Yine çok güzel bir menü pınarcım. Afiyet olsunİyi akşamlar
Salı menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Bi tutam maydonoz
Arada dukan birası
Akşam 19.30
Bi tabak etli ıspanak boranye
Gece dukan birası
5 mil leslie (75 dk)
20 dk bölgesel egzersiz
2 litre su
Arzucum sana da afiyet olsun. Senin de menün çok güzelİyi akşamlar
Menüm:
sabah: Aç 1 bardak limonlu ılık su.Kahvaltı, 1 dilim tb ekmek, 2 kaşık lor peynir eklenmiş maydanoz dere otlu, 1 domates ve 5 zeytin
Ara: Yeşilkçay
Öğlen: 2tane katı haş.yumurta.
Ara: sade türk kahvesi, bir avuç içi fındık ve kara üzüm, bir parmak cevizli sucuk
Akşam: 1 haş. incik but, yarım kase tavuk suyu çorba, 4 kaşık yoğurt.
Su 1.5 litre
Yeşilkçay
Çay
Son tarçınlı sütle kapatıcam.
Çok güzelŞuraya bi leslie bırakayım belki yapmak isteyen olur.Basit gibi ama acaip ter attırıyo.Kadının enerjisi yetiyo zaten heveslendirmeye
Sağol kuzucumYine çok güzel bir menü pınarcım. Afiyet olsun
İyi aksamlaaaar
Sabah 6.30 2 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalik domates
Ara 9.30 5 altinbasak 3 hurma
Öğle 12.30 100 gr tavuk 1 tbk kapuska salata 1 kase yogurt
Ara 1 elma 1 tk tahin pekmez 2 tane fit kurabiye sade kahve
Sicak cikolata 1 avuc fındık
Aksam 19.00 4 kofte salata
İyi akşamlar
Menüm:
sabah: Aç 1 bardak limonlu ılık su.Kahvaltı, 1 dilim tb ekmek, 2 kaşık lor peynir eklenmiş maydanoz dere otlu, 1 domates ve 5 zeytin
Ara: Yeşilkçay
Öğlen: 2tane katı haş.yumurta.
Ara: sade türk kahvesi, bir avuç içi fındık ve kara üzüm, bir parmak cevizli sucuk
Akşam: 1 haş. incik but, yarım kase tavuk suyu çorba, 4 kaşık yoğurt.
Su 1.5 litre
Yeşilkçay
Çay
Son tarçınlı sütle kapatıcam.
İyi akşamlar
Salı menüm
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Bi tutam maydonoz
Arada dukan birası
Akşam 19.30
Bi tabak etli ıspanak boranye
Gece dukan birası
5 mil leslie (75 dk)
20 dk bölgesel egzersiz
2 litre su
Canim kizin iyileşmiş şükür. Sen neden oyle oldun ki, üzüldüm. İnşallah geçici bir şeydir. Sen bilgili bir hatunsun sana neyin iyi geleceğini bilir ona gore davranirsin. Kısa surede de atlatirsin inş.Dualarim seninle canim.hergaf
Kızım iyi canım Sağol. .
Vakit bulamadım bu ara.. Bir de sağlık sorunum var biraz..
Yemeklerden sonra midem bulanıyor ciddi bir şekil de.. ona canım sıkkın...
Safrayla alakali gibi görünüyor. Nette bazı yorumlarda safra ameliyatindan sonra ömür boyu mide bulantısı olur deniyor çok ufak bir ihtimal. Kafam takıldı ya ben de o ufak ihtimalin icindeysem diye.
Onun dişin da iş güç. Sene Sonu yoğunluğu malum. ..
Sen nasılsın .. sen de pek ugramiyorsun aslında :)
Ah canım bebek mi düşünüyordun sen. Rabbim inşallah gonlünün muradini hayırlısıyla verir. İyi bir motivasyon nedenin var. Durma sakin,hep birinci ol senAllah hepimize azim kararlılık versin inşallah.2018'de o bebek gelecek inşallah
.Akşam salata ve yoğurt az gibi,zorlamiyor mu seniİyi akşamlaar Pazartesi menüm
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
6 zeytin
Bi dilim peynir
Arada dukan birası
Yemekten önce dukan birası
Akşam 19.00
Salata
Bi kase yoğurt
2 lt su
5 mil leslie (75dk)
20 dk bölgesel egzersiz
Gece dukan birası
140 dk ne demek. Ben 20dk yürüyünce bişey zannediyorum kendimi. Bravo,tebrik ederim seni.Bugün 140 dk yürüyüş yaptım. Yorulmuşum
Eserlerini sabirsizlikla bekliyor olacagizGeçen de baza altlarını düzenlerken.
Elime defter geçti.. yaklaşık 16 yaşindayken edindiğim bir defter ..
Bir çok sayfasını yırtıp atmisim. .
Sevdiğim şairlerin şiirleri düşünürlerin sözleri ve kendi yazdığım şiirler var..
Şiirlere ve sözlere uygun minik resimler yapistirmisim :)
Nasıl tuhaf oldum dakikalarca o anki ruh halimi nelere takildigimi düşündüm. .
Ve nasıl değiştiğimi üzülerek farkettim. .
Bir ara yazarım eserimi :)
Sağol canım benim inşallah bebek için herşeyCanim kizin iyileşmiş şükür. Sen neden oyle oldun ki, üzüldüm. İnşallah geçici bir şeydir. Sen bilgili bir hatunsun sana neyin iyi geleceğini bilir ona gore davranirsin. Kısa surede de atlatirsin inş.Dualarim seninle canim.
Evet ben de sık giremiyorum. Kış modumu düşürüyor. İki gündür hasta gibiydim. Bitki çaylariyla iyileşmeye çalışıyorum.
Ah canım bebek mi düşünüyordun sen. Rabbim inşallah gonlünün muradini hayırlısıyla verir. İyi bir motivasyon nedenin var. Durma sakin,hep birinci ol sen
.Akşam salata ve yoğurt az gibi,zorlamiyor mu seni
140 dk ne demek. Ben 20dk yürüyünce bişey zannediyorum kendimi. Bravo,tebrik ederim seni.
Eserlerini sabirsizlikla bekliyor olacagiz
Sağol canım benim inşallah bebek için herşey
Salata yoğurt tuttu mideyi acıkmadım. Takım kaptanım lahana sarması yememe izin vermedi onun için onları yedim
Canim kizin iyileşmiş şükür. Sen neden oyle oldun ki, sana neyin iyi geleceğini bilir ona gore davranirsin. Kısa surede de atlatirsin inş.Dualarim seninle canim.
Evet ben de sık giremiyorum. Kış modumu düşürüyor. İki gündür hasta gibiydim. Bitki çaylariyla iyileşmeye çalışıyorum.
Ah canım bebek mi düşünüyordun sen. Rabbim inşallah gonlünün muradini hayırlısıyla verir. İyi bir motivasyon nedenin var. Durma sakin,hep birinci ol sen
.Akşam salata ve yoğurt az gibi,zorlamiyor mu seni
140 dk ne demek. Ben 20dk yürüyünce bişey zannediyorum kendimi. Bravo,tebrik ederim seni.
Eserlerini sabirsizlikla bekliyor olacagiz
6 bitti yenacım
Lolaxx ne mutlu oluyorum seni görünce. .
Yine dengeli beslenmenle karşımızdasın. .
Arzum ne güzel olmuş böyle. . Afiyet olsun ..
teşekkürler canım bu kez iyi olucak gibi inşallah. Dr un verdiği listeyi gerçekten beğendim çünkü beni acıktırmıyor bu çok önemli. .Arzucum sana da afiyet olsun. Senin de menün çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?