Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ben geldiğimde çok dinamikti burası.kış rehaveti çöktü sanırım bi de hastalık mevsimi herkes kırılıyo

Kuzu aslında bende evde geçirmek isterdim, nitekim geçen yılbaşı öyle olmuştu. bizim ergen fenaa bıktım sizden inşallah bu Yolbaşı evde olmayız filan diyordu,geçen yıl başı geriye sayım olduğunda ben ve babası yatıyormuşuz oda odada milletin geriye sayımını tek başına dinlemiş filaan ...

Neyse bizim gelin bizi davet etti bende balıklama atladım kardeşler evde toplanıcaz anlıycağın birde 5 çocuğa hediye aldım çapraz çapraz yürüyorum yeminle, Zaten benim kızın doğumgünüsü varya o yüzden ağır geçiyor bizim yılbaşılar....

İyi aksamlaaaar

Sabah 6.30 2 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalik domates
Ara 9.30 5 altinbasak 3 hurma
Öğle 12.30 100 gr tavuk 1 tbk kapuska salata 1 kase yogurt
Ara 1 elma 1 tk tahin pekmez 2 tane fit kurabiye sade kahve
Sicak cikolata 1 avuc fındık
Aksam 19.00 4 kofte salata

İyi akşamlar
Menüm:
sabah: Aç 1 bardak limonlu ılık su.Kahvaltı, 1 dilim tb ekmek, 2 kaşık lor peynir eklenmiş maydanoz dere otlu, 1 domates ve 5 zeytin
Ara: Yeşilkçay

Öğlen: 2tane katı haş.yumurta.

Ara: sade türk kahvesi, bir avuç içi fındık ve kara üzüm, bir parmak cevizli sucuk

Akşam: 1 haş. incik but, yarım kase tavuk suyu çorba, 4 kaşık yoğurt.
Su 1.5 litre
Yeşilkçay
Çay
Son tarçınlı sütle kapatıcam.

Yine çok güzel bir menü pınarcım. Afiyet olsun

Arzucum sana da afiyet olsun. Senin de menün çok güzel

Bugün ham yaptıklarım :)

Sabah,
Yarım tost
Yarım yumurta
6 zeytin
1 cherry domates

Ara,
Karışık kuruyemiş

Öğlen,
1 kepçe mercimek çorba
Pancar salatası

Akşam,
Ispanak

Ara,
1 mandalina
Çeyrek armut

1 saat yürüyüş

Lolaxx ne mutlu oluyorum seni görünce. .
Yine dengeli beslenmenle karşımızdasın. .

Arzum ne güzel olmuş böyle. . Afiyet olsun ..

Canim kizin iyileşmiş şükür. Sen neden oyle oldun ki, üzüldüm. İnşallah geçici bir şeydir. Sen bilgili bir hatunsun sana neyin iyi geleceğini bilir ona gore davranirsin. Kısa surede de atlatirsin inş.Dualarim seninle canim.
Evet ben de sık giremiyorum. Kış modumu düşürüyor. İki gündür hasta gibiydim. Bitki çaylariyla iyileşmeye çalışıyorum.
Allah hepimize azim kararlılık versin inşallah.2018'de o bebek gelecek inşallah
Ah canım bebek mi düşünüyordun sen. Rabbim inşallah gonlünün muradini hayırlısıyla verir. İyi bir motivasyon nedenin var. Durma sakin,hep birinci ol sen
.Akşam salata ve yoğurt az gibi,zorlamiyor mu seni
Bugün 140 dk yürüyüş yaptım. Yorulmuşum
140 dk ne demek. Ben 20dk yürüyünce bişey zannediyorum kendimi. Bravo,tebrik ederim seni.
Eserlerini sabirsizlikla bekliyor olacagiz

Sağol canım benim inşallah bebek için herşey
Salata yoğurt tuttu mideyi acıkmadım. Takım kaptanım lahana sarması yememe izin vermedi onun için onları yedim

Inşallah canım. . Sağlık gerçekten çok önemli. .

Senin okul saatlerin nasıl. Tüm günmü yoksa sabahci oglenci seklindemi. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…