Rabbim sana nurtopu gibi sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat versin inşallah pınarcımSağol canım benim inşallah bebek için herşey
Salata yoğurt tuttu mideyi acıkmadım. Takım kaptanım lahana sarması yememe izin vermedi onun için onları yedim
teşekkürler canım galiba alışıyorum inşallah bozmam
inşallah yenamBozmazsın canım. . Eminim ben..
Destekle üstesinden geliriz inş.
Amin canım benim, Allah razı olsunRabbim sana nurtopu gibi sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat versin inşallah pınarcım
Allah razı olsun kuzum Allah hepimizin gönlündekini verir inşallah. İncir uyuşturmasını niye sevmedin çok lezzetli olur oysaki.malipina canım rabbim saglıklı bi evlat nasip etsin sanada hayırlısıyla inş.
Ben sizden incir uyutması duyuyodum bu gün yaptım ama begenmedim. Yazık çope gitcek galiba .
4 gündür spor yapmadım bu hafta sabitkalmaya razıyım
Lolaxx ne mutlu oluyorum seni görünce. .
Yine dengeli beslenmenle karşımızdasın. .
Arzum ne güzel olmuş böyle. . Afiyet olsun ..
Diyetisyenin verdiği hızlandırma programı
Adaşİyi geceler
Yarın ki atak listesi nasıl birşey acaba :)
Cumaya iki gün kala cazip geldi bana
85 altına inemedim bari 85 göreyim bu hafta
Evet biraz öyle oldu napiim yoldan çıkmaya müsait diyetçi oldum ama biraz önce eşim tatlı yedi ben yüzüne bile bakmadım nabeeerYazar burda diyorki yilbasi gecesi bende yer icerim alt zemini hazirliyorum
En güzeli ev işte çocuklar rahat durmuyor atraksiyon arıyor o gece dışarıda bende korkarım kalabalık filaan gecelere filan akmam gider kardeşimde yeğenlerimle oynarım :)74FRIDA noel de alemlere akican demek
Naapican mesela.. ?
Kızım dışarıda olabilirmiş arkadaşlarıyla henüz net planları yok ama öyle dedi..
Yurtta kalan arkadaşları var onların yurda giriş saatine göre ayarlarlar muhtemelen ..
12 den önce evde olur yine. Diğer türlü sanırım izin vermem dışarıda sabahlamasina :)
Onun dişin da biz evde oluruz.. belki yemekten sonra konak meydanında havai fişek vb gösterilerine bakarız ama ben korkuyorum kalabaliktan işte. .
Bugün 140 dk yürüyüş yaptım. Yorulmuşum
Eevdeyim canım.dafi Nerelerdesin canım ..
Geceyi atlatmisken yeme diyecektim ama beb de yiyorum huyum kurusunAkşam yemedigim ikramları sabah uyanınca yedim kızlar akşam leptini bozmadim sabahtan akşama da erir dedim zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?