Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım benim inşallah bebek için herşey
Salata yoğurt tuttu mideyi acıkmadım. Takım kaptanım lahana sarması yememe izin vermedi onun için onları yedim
Rabbim sana nurtopu gibi sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat versin inşallah pınarcım

malipina canım rabbim saglıklı bi evlat nasip etsin sanada hayırlısıyla inş.
Ben sizden incir uyutması duyuyodum bu gün yaptım ama begenmedim. Yazık çope gitcek galiba .
4 gündür spor yapmadım bu hafta sabitkalmaya razıyım

Allah razı olsun kuzum Allah hepimizin gönlündekini verir inşallah. İncir uyuşturmasını niye sevmedin çok lezzetli olur oysaki.

bugün ki menüm

sabah kahvaltıfa menemen - 4 zeytin - kk peynir
ara öğün yarım avuc leblebi
öğlen çekimdeydim 3 buskivi yiyebildim
ara öğün 3 çatal pasta - hediye geldi
akşam kahvaltı yaptık yemek yapmaya fırsatım olmadı
araöğün 1 buskivi - çay

İyi geceler hanımlar ben bu günkü yediklerimi yazim

Kahvaltı : bir yemek kaşığı süt kaymağı , 1,5 yumurta, 3 dilim ekmek 1 kk kaşar peynir

Ara: 3 kuru kayısı +3 adet Eti kurabi

Öğlen : bir tabak pilav ve kurufasülye ( pilav 1.5 sevis kaşığı vardı herhalde ) az biber ve kornişon turşu

Ara: bir muz

Akşam : iki avuç kabak çekirdeği

Günüm tam isteğim gibi olmadıysada, ( özelikle kahvaltı fazla kaçtı kızımdan kalanlarıda yiyince) gece yatarken midem boş olduğu için memnunum :)

En güzeli ev işte çocuklar rahat durmuyor atraksiyon arıyor o gece dışarıda bende korkarım kalabalık filaan gecelere filan akmam gider kardeşimde yeğenlerimle oynarım :)

Iyi geceler kizlar
Gecmis okurken telefon 4 kere elimden dustu son anda tuttum hep
Cok uykum var yatiyorum gecmisin kalanini yrn okurum
Bumesaji yazarken bile telefon kac kere dustu elimden

baharnaz cok sukur cnm iyi cocuklar

Bugün 140 dk yürüyüş yaptım. Yorulmuşum

Masallah

Hayırlı geceler güzeller
Geçmiş yapamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
dafi Nerelerdesin canım ..
Eevdeyim canım.
1 günlüğüne afyona gittik. Döndük.
Pazar günü anneme gittim.
Yeğenim hamile sekizinci ayına girdi. Hastalanmış 4 yaşında oğlu var oda hasta.. yeğenim eltimin gelini biliyorsun. Kıza bakan yok. Bende kp. Var diye gidemedim. Çocuğunu alıp bize geldi.. bizdeler.
Onlarla ilgileniyorum. Akşamları da hep misafir oluyor. Girip bir selâm bile veremedim.
Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…