Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bide 1 kilo sütle olan tarifi yaptım malesef cope atmayı sevmem ama zoraki bile yiyemedim çöpe gitti.

Çarşamba menüm gelsin

Sabah 09.00
1 yumurtadan maydanozlu taze soğanlı omlet
Peynir
7-8 zeytin
Domates salatalık biber
1 dilim avakado

Öğlen 14.00
1 kuru incir
2 minnak kayısı
6-7 badem
1,5 ceviz

Akşam 19.30
Köy tavuğu
1 servis kaşığından biraz fazla bulgur pilavı
Brokoli salatası ve biraz salatalık turşusu
2 yk yoğurt

Yatana kadar 2 lt su

100 dk yürüyüş

Sabit tut kabı :)
Yaptığım lor çok güzel oldu canım.

Evet boynu kirildi cok sukur suan iyi ama zor gunlerdi ameliyati riskliydi felc riski vardi. Ne zaman tartissak o geceyi dusunurum sakinlestirir beni

Oyy baya ciddi bir durum yaşamışsiniz cakilcim

çok hastayım öleyrum
sizde ne var ne çok..

Nen var kujum. .

Artık silkelen ve kendine gel yahu.

Forbıllayf kullandı diye hatırlıyorum .
Mama olanlardan ve bir sürü para verilenden :)

Benimkide tutmamış neden acaba loru nasıl yaptin

Az tuz ekleyip karıştırdım zaten için de mayalamak için koyduğum yoğurt vardı kaynayinca lor oldu :)
Sonra suzdum epey çıktı. .

İyi akşamlar. 100 dk yürüyüş yapıldı.

70 leri göreceksin sanki bu cuma Fulya.
Yoksa gördünmu

OOOOO mortimmmm
Yürek hacmi baha geniş maşallah

Yenerken yerden yere vurucam seniiii

Bebeğim bebegim dediği an da yerden yere vur ama :))

Bugün yediklerim ..

Sabah,
Gevrek
Peynir
Zeytin

Ara,
3 bisküvi
Kahve

Ara,
Ceviz
Pestil
1 avuç çekirdek

Aksam
Izgara tavuk

Spor,
70 dk. Aerobik & plates

Bugün yanıma yemek almadım işte çıkan yemek kötüydü .. o yüzden iyi olmadı beslenme.. Bir de sabah yine midem çok bulandı canım sıkıldı falan öyle işte. .

Hemen hemen 1.5 aydan sonra yeniden spor yapmak nasıl zorladı beni bir de ağırlık çalıştık tam oldu yani...

70 leri göreceksin sanki bu cuma Fulya.
Yoksa gördünmu
Yenacım hiç bilmiyorum ama sanmam. Buradaki tartı yanlış tartıyor. 2 kilo eksik tartıyor. Ama zaten dengesiz. Eksi var ama kaç bilmiyorum tartıya çok güvenmiyorum. Bir de sabah wc ye çıktım. Menüm de ortada yazdım. Ama karnımda bir şişlik var. Anlamadım

Bulantini op.yapan dr.la paylastinmi canım?

Slm kizlar
Yarin ve cumayi atlatirsam insallah 1 hafta yillik izin alcam dinlenmek istiyorum artik biraz cok yoruldum

Bugunku menum
10.45 cilekli smoothie (sabah uyuyunca ise gitmeden once hemen smoothie icip ciktim)

13.30 sehriye corba yogurtlu karnibahar kizartma sutlac ( borek vardi onu yemedim)

20.30 az tarhana firinda lufer salata ( 20de isten ciktigim icin aksam gece kaldi)

21.30 dibek kahvesi

Evet okumuştum ben de .

Ben onu burda ilk defa duydum. Benim yogurtlar genelde guzel tutuyor

Hasibe sen bişey kullanıyordun Zayıflamak için. Bence o senin dengeni bozdu..

Evet bir ara instagramda gorup merak edip o cok para olan formul mamalardan kullandim ama yapamadim gunde 2 ogun o 1 ogun serbest insan cabuk bikiyor tadida cok guzel degil zaten

Ben kendimi cok saldim dengem sastigindan degil aslinda yedigimden kilo aldim o 8 haftalik program yaptigimda guzel vermistim 108den 94e dusmustum tekrar o moda giremedim insallah simdi yavas yavas moda gelmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…