inşallah canım inşallah Rabbim den herzaman ne istediysem hayırlıysa nasip et diledim yine de öyle Rabbim hayırlısını versin hayırsızsa nasip etmesinArzuzuu simdiden hayirli olsun gonlunüze gore bir yer bulursunuz insallah
Bide 1 kilo sütle olan tarifi yaptım malesef cope atmayı sevmem ama zoraki bile yiyemedim çöpe gitti.@cakil80 çok geçmıs olsun esine. Rabbim korusun
Bulamiyorum sadece belli kurleri yapiyordu belliki bu kadar hizli tekrar aldigina gore denfesiz giden birseyler oldu galiba hatirladigim mama kullaniyormuydu ki YENA senin hafiza daha iyi tabi
H Himal_ incir uyutmasini bennde begenmedim cope gitmisti
@mefkure
Benimkide tutmamış neden acaba loru nasıl yaptinAksam 4 kilo sütten yoğurt mayaladim tutmamış üzüldüm ya..
Sabah hemen onu lor yaptım.. Bari lor yiyek :)
Çok geçmiş olsun boyun kırılınca ölüm olmaması büyük bir şans Allah bir daha yaşatmasinEvet boynu kirildi cok sukur suan iyi ama zor gunlerdi ameliyati riskliydi felc riski vardi. Ne zaman tartissak o geceyi dusunurum sakinlestirir beni
heyy maşallah sanaİyi akşamlar. 100 dk yürüyüş yapıldı.
SEn beni burda etiketledin miDostlar alisveriste gorsun diye bi laf vardi ha iste ondan.
Seni burda sabah etiketliyorum sen aksam geliyosun miu
OOOOO mortimmmmHaftayada kaptanla morti olucaz @MiuLego
Hep ust lige calisiyorum haa ne yürek bendekide
Sabit tut kabı :)Günaydınlaaar
Yoldayım ofise geçiyorum sabah saçlarımı kuturken dön makinası patladı sigortayıda atırdı tırstım Yaneee
Bende uzun aradan sonra yoğurt mayaladım. yarısını ofise götürüyorum tabi kabı değiştiği için birde ev yoğurdu olduğu için sulu oluyor 1 saatlik yoluda hoplaya zıplaya dolmuşta gittiği için iyice sulanmaz inşallah
Evet boynu kirildi cok sukur suan iyi ama zor gunlerdi ameliyati riskliydi felc riski vardi. Ne zaman tartissak o geceyi dusunurum sakinlestirir beni
çok hastayım öleyrum
sizde ne var ne çok..
@cakil80 çok geçmıs olsun esine. Rabbim korusun
Bulamiyorum sadece belli kurleri yapiyordu belliki bu kadar hizli tekrar aldigina gore denfesiz giden birseyler oldu galiba hatirladigim mama kullaniyormuydu ki YENA senin hafiza daha iyi tabi
@mefkure
Benimkide tutmamış neden acaba loru nasıl yaptin
İyi akşamlar. 100 dk yürüyüş yapıldı.
OOOOO mortimmmm
Yürek hacmi baha geniş maşallah
Yenerken yerden yere vurucam seniiii
Yenacım hiç bilmiyorum ama sanmam. Buradaki tartı yanlış tartıyor. 2 kilo eksik tartıyor. Ama zaten dengesiz. Eksi var ama kaç bilmiyorum tartıya çok güvenmiyorum. Bir de sabah wc ye çıktım. Menüm de ortada yazdım. Ama karnımda bir şişlik var. Anlamadım70 leri göreceksin sanki bu cuma Fulya.
Yoksa gördünmu
Bulantini op.yapan dr.la paylastinmi canım?Bugün yediklerim ..
Sabah,
Gevrek
Peynir
Zeytin
Ara,
3 bisküvi
Kahve
Ara,
Ceviz
Pestil
1 avuç çekirdek
Aksam
Izgara tavuk
Spor,
70 dk. Aerobik & plates
Bugün yanıma yemek almadım işte çıkan yemek kötüydü .. o yüzden iyi olmadı beslenme.. Bir de sabah yine midem çok bulandı canım sıkıldı falan öyle işte. .
Hemen hemen 1.5 aydan sonra yeniden spor yapmak nasıl zorladı beni bir de ağırlık çalıştık tam oldu yani...
Bulantini op.yapan dr.la paylastinmi canım?
Evet okumuştum ben de .
Hasibe sen bişey kullanıyordun Zayıflamak için. Bence o senin dengeni bozdu..
@cakil80 çok geçmıs olsun esine. Rabbim korusun
@mefkure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?