Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar bugün biraz fazla kaçırdım Mağlum dönemede girdim ondan mı yeterince suda içemedim sankii

Sabah 2 dilim ekmekle kararınca kahvaltı

Öğlen bir simit lor peyniri

Akşam saat 17: 00 bir tabak patates salatası ,iki ev puaçası

Gece çayla bir avuç fındık az biter çukulata

Yazmıycaktım ama neden yazdıysam aralardada 2 mandalina yedim

Mide bulantısına insanın canı sıkılmazmı canım yaa insanın günlük yaşam konforunu bozulur. benim bile şu totomdaki ağrı tüm keyfimi alıp götürüyor

hayır .. bekliyorum biraz daha geçsin bakalım...

Yine de sor canim
Benim durumuma anlam verememislerdi bu sikayetime. Ve her defasinda etrafimdakiler hemen hamilemisin sorusunu yapistiriyolardi

Hemen paylaş bence bu önemli

Günaydınnn
Normalde 7.30 da kalkıp herkesi yollayıp işlerimi yapardım sonra kahvaltı ve spor. Şimdi herkesi yollayıp hemen yataga giriyorum günüm heba oluyo

Bende erken uyanip yataktan bi muddet cikamiyorum hava karanlik kendime felemiyorum ki

Ne zaman bitiyor okulun .?
Fit kurabiye nedir.?

Hemen paylaş bence bu önemli

Yine de sor canim
Benim durumuma anlam verememislerdi bu sikayetime. Ve her defasinda etrafimdakiler hemen hamilemisin sorusunu yapistiriyolardi

Bende erken uyanip yataktan bi muddet cikamiyorum hava karanlik kendime felemiyorum ki

Bugün iyi gibiyim. Aradım ama yurt dışındaymış kongrede..
Asistanı normal bir süreç dedi.
Gün de yaklaşık 1 kilo safra üretiyor karaciğer. Safra kesesi olmadığı için olan safra direk bağırsak yoluna giriyor vücudun yeni sisteme alismasi zaman alırmış. .

Yine de sor canim

Doğru hava kalktıgımda aydınlanmamış oluyo oglum hep gece kalktım sanıyo bununda etkisi var.

Çok geçmiş olsun canım. Benimde sabahlatı bulantım olur bulantı zor her organ nekadar kıymetli umarım kısa surede alısır vucıdun yeni durumuna

Çok geçmiş olsun canım. Benimde sabahlatı bulantım olur bulantı zor her organ nekadar kıymetli umarım kısa surede alısır vucıdun yeni durumuna

Kesinlikle çok önemli. Her organımizin bir görevi var.. basit önemsiz demek çok yanlış. ..
Senin neden miden bulanıyor

Insallah kisa surede alisirsin simdi kilolar da gidince 3.bebek mi geliyo demesinler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…