Canım bazen öylede yapıyorum iyi oluyor her türlü uğraştırıcı gece kaynat sabah bidona koy filan .....@frida sutu isyerine goturup orda mayalasaydin olmazmiydi
Mide bulantısına insanın canı sıkılmazmı canım yaa insanın günlük yaşam konforunu bozulur. benim bile şu totomdaki ağrı tüm keyfimi alıp götürüyorBugün yediklerim ..
Sabah,
Gevrek
Peynir
Zeytin
Ara,
3 bisküvi
Kahve
Ara,
Ceviz
Pestil
1 avuç çekirdek
Aksam
Izgara tavuk
Spor,
70 dk. Aerobik & plates
Bugün yanıma yemek almadım işte çıkan yemek kötüydü .. o yüzden iyi olmadı beslenme.. Bir de sabah yine midem çok bulandı canım sıkıldı falan öyle işte. .
Hemen hemen 1.5 aydan sonra yeniden spor yapmak nasıl zorladı beni bir de ağırlık çalıştık tam oldu yani...
Hemen paylaş bence bu önemlihayır .. bekliyorum biraz daha geçsin bakalım...
hayır .. bekliyorum biraz daha geçsin bakalım...
Hemen paylaş bence bu önemli
Günaydınnn
Normalde 7.30 da kalkıp herkesi yollayıp işlerimi yapardım sonra kahvaltı ve spor. Şimdi herkesi yollayıp hemen yataga giriyorum günüm heba oluyo
Iyi aksamlaaar
Sabah 8.30 1 ymrt 2 kk peynir 3 zeytin
Ara 10.30 3 fit kurabiye
Ogle 13.00 3 kofte 1 tbk pirasa 1 mandalina
Ara 16.00 5 altinbasak 3 hurma 1 brdk sut
Ara 18.00 5 kestane 4 incir
Aksam 20.30 5 kofte 1 tbk ıspanak 1 kase yogurt salata
Su sınavlar bitse de spora başlasam
Hemen paylaş bence bu önemli
Yine de sor canim
Benim durumuma anlam verememislerdi bu sikayetime. Ve her defasinda etrafimdakiler hemen hamilemisin sorusunu yapistiriyolardi
Bende erken uyanip yataktan bi muddet cikamiyorum hava karanlik kendime felemiyorum ki
Doğru hava kalktıgımda aydınlanmamış oluyo oglum hep gece kalktım sanıyo bununda etkisi var.Yine de sor canim
Benim durumuma anlam verememislerdi bu sikayetime. Ve her defasinda etrafimdakiler hemen hamilemisin sorusunu yapistiriyolardi
Bende erken uyanip yataktan bi muddet cikamiyorum hava karanlik kendime felemiyorum ki
Çok geçmiş olsun canım. Benimde sabahlatı bulantım olur bulantı zorBugün iyi gibiyim. Aradım ama yurt dışındaymış kongrede..
Asistanı normal bir süreç dedi.
Gün de yaklaşık 1 kilo safra üretiyor karaciğer. Safra kesesi olmadığı için olan safra direk bağırsak yoluna giriyor vücudun yeni sisteme alismasi zaman alırmış. .
Çok geçmiş olsun canım. Benimde sabahlatı bulantım olur bulantı zorher organ nekadar kıymetli umarım kısa surede alısır vucıdun yeni durumuna
Insallah kisa surede alisirsin simdi kilolar da gidince 3.bebek mi geliyo demesinler :))Bugün iyi gibiyim. Aradım ama yurt dışındaymış kongrede..
Asistanı normal bir süreç dedi.
Gün de yaklaşık 1 kilo safra üretiyor karaciğer. Safra kesesi olmadığı için olan safra direk bağırsak yoluna giriyor vücudun yeni sisteme alismasi zaman alırmış. .
Insallah kisa surede alisirsin simdi kilolar da gidince 3.bebek mi geliyo demesinler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?