Günaydın kızlar yoldayım evde olup yatmak vardı şimdi ay uykuyu ne kadar çok seviyorum hiç iyi değil aslında, eşim benden geç yatıyor benden erken kalkıyor ve benden dinç sinir oluyorum
Enerjisi duşmuslere
Enerjisi duşmuslere
Canım ben geç gitsemde saat 7 de kalkıyorum anca kızımla kahvaltı yapıyorum sağa sola bakıyorum duş alıp çıkıyorum heleee oğlum olduğu zaman sabahları yemekte yaptığım için 6 da kalkıyorumSen baya geç gidiyorsun ise..
Hala uyku yetmiyormu kıı..
Ben de öyleyim Frida hep aynı saat de uyanıyorum. Tatil günleri gıcık hir durum yalnız. . Özellikle zayifladiktan sonra fazla uyuyamiyorum
Canım ben geç gitsemde saat 7 de kalkıyorum anca kızımla kahvaltı yapıyorum sağa sola bakıyorum duş alıp çıkıyorum heleee oğlum olduğu zaman sabahları yemekte yaptığım için 6 da kalkıyorum
Çalışan bir insan olarak bir gece öncesinden yemek yapmaya alışamadım. evdekilerinde alıştıramadım geçen sen tavuklu patates yaptım demiştin yaa, dün onu yaptım bugün ondan az var yanına yarım paket makarna yaparım evdekilere ....
Fulya bu enerjik haline çok seviniyorum cnmGünaydınnnnn
İlla zayıfladığını gözümüze sokacan yani :)))Sen baya geç gidiyorsun ise..
Hala uyku yetmiyormu kıı..
Ben de öyleyim Frida hep aynı saat de uyanıyorum. Tatil günleri gıcık hir durum yalnız. . Özellikle zayifladiktan sonra fazla uyuyamiyorum
Çok şükür annede bebişde iyiler cnm
Dün hastaneden çıktılar evdeler artık
Yeni heyecanlara yelken açıcam diyosun yaniii :))cakil80 Vikingleri izleyecem. Sen izledinmi. ?
Eşim çok güzel diyor o izledi..indirmiş bana tüm sezonu..
Bir de fringe var sırada. .
--------
Bu arada kızlar bir arkadaşla haftada iki gün halk oyununa gideceğiz :)
Pek heyecanlıyım. :)
amin.cnm sağolasınÇok şükür. Allah iyilik sağlık versin canım.
Sağolasın cnmOğlum süpriz yapmış pazar gelecek diye biliyordum öğlen kız geldi zannettimbi baktım kapıda oğlan bütün kıyafetlerini getirmiş belki geçiş yaparım diye pek sevmedi gezecek yer yiyecek falan yok diyor şimdi makina tam kapasite çalışıyor evde kıyafetler küflendi diyor güneşi görünce şort tişört giydi sıcakmış oh diyor kıymetini anladı inşallah geçiş yapabilir maddi olarakda iyi olur
Mefkurem çıtır babaanne hayırlı olsun
çocukla işler zor olur cnm yaabakıcı gititğinden beri felaket bi koşturmacanın içine girdim,
işlerim yıl başına yetişmedive gelinler beni sıkıştırmaya başladılar haklı olaraktan
bi düzen oturtmam lazım pooofffffff
bi sürü alıntı yaptım nereye gittiler yaaaa
Maşallah arzucum güzel gidiyosunherkese selam.
geçmişi okuyamadım dün ki menüm. ....
sabah aç 1 Br limonlu ılıksu
2yk maydanozu dereotu lor
2 dilim tb ekmek
5 zeytin
2 tane ceviz ..çay
ara.yeşilçay
öğlen....4yk zyğ ıspanak
4 yk yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara ...türk kahve
avuçiçi kuru üzüm
3 kayısı. .
akşam ..3 tanen kaşarlı köfte
1 dilim tb ekmek
bol yeşil salata
2 lt su ...
3 duble rakı ..
Yeni heyecanlara yelken açıcam diyosun yaniii :))
amin.cnm sağolasın
Sağolasın cnm
Seninde gözün aydın aynı zamanda kolay gelsin :))
çocukla işler zor olur cnm yaa
Eşin yardımcı olamıyormu
Maşallah arzucum güzel gidiyosun
Yarın güzel bi eksi gelecek senden heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?