Harika olur aslinda beraber yapincaÖlçüler de ayda bir daha sağlıklı ve doğru olur. Hatta burda yapalım hepimiz olcelim haftaya cuma ve tutalım liste şeklin de
Olculer icin de yeni bir sayfa hazirlayayim o zaman dedigin gibi aydan aya daha iyi olabilirÖlçüler de ayda bir daha sağlıklı ve doğru olur. Hatta burda yapalım hepimiz olcelim haftaya cuma ve tutalım liste şeklin de
İlahi kız öyle bir anlatmissin ki duyan ölüm kalım var sanırım altı üstü pasta :)))çok acı bişey gözünün önünde olupta elini uzatıp yiyememek
Allah sana sabır versin canımsağol canım yorgunum sadece
Çocuklar iyileşti evlerine gitti
Iki gundur kp hasta Pazar günü köyde cok üşütmüş ayaklarına falan sıcak su koydum ama yine hastalandı. Durmadan istifra ediyor. Heryer batıp çıkıyor. Hastayım diye herkese haber ediyor. Insanlarda istesede istemesede gelmek zorunda kaliyorlar. Butun gun ayaktayim. Ayak bileklerim davul gibi şişti
Yarın benim kilom normal çıkmaz herhalde çok ödem var.
Bonus cum beni aynı gecermisin
Allah yardımcın olsun canım kızlarında umarım akıllı uslu olup annelerini üzmezlerCanım çok hastayım bir yandan
Küçük kız geldi aniden gelmeyecekken
Üvey anne eziyeti
Dönmem ben oraya diyor
Büyük düzenimi bozucak diye onu istemiyor
O surat o ses tonu resmen kardeşini dışlıyor
Evlat benim nasıl atayım
Maddi olarak hesapta olmayan açıklar verdim
Yeni projelerim başlayacak yüküm artıcak
Kız burda yaşamaya başlarsa nasıl kalkıcam hepsinin altından hele de maddi olarak
İkisini bir evde bırakıp nasıl işe gidicem
Bu durumda hayatıma sokma ihtimalim olan kişiyi de askıya aldım yine benden gidiyor ömrümden, kadınlığımdan..
Benim beyin error veriyor bu ara..
Beni bu dünyaya Cehennemi yaşatmak için gönderdiyse Cennet’i hayal bile etmemeliyim sanırım..
Gunaydin
Hayirli cumalar
Her durumun yine karişmiş canim. Insallah en hayirlisindan en saglikli bi çözüm bulunurbabasinda kalan kucuk olandi sanirim. Ablasiyla yasadigin sorunlari duşünunce anlayis gosterse diyemeyecegim. Yada senin evlenicegini duyup bu durum babasinin bi oyunu olamaz mi?
Simi evleniyor mu canım aaa ben kaçırmışim baharnaz
Sağol kuzum 80lere son 3 kaldı sabırsızlıkla bekliyorumKilo bildirimi
Geçen hafta 87.3
Bugün 87
Fark 0.3
Spor yok
malipina pınarcım maşşallahın var çok güzel gitmiş
Tebrik ederim cnm
Kızlar birdi iki oldu simi artık sana kocada aldırmaz bunlaryok canım simi den bi cacık olmaz
Kızlar birdi iki oldu simi artık sana kocada aldırmaz bunlar
Eki Görüntüle 2086122 ilk isaretimi koydum o zaman yenacim haftaya inşaAllah dususte olacagim
Cuma:...95,200
Bu cuma:...93,00
Fark:...-2,200gr
YENA canım demek tey tey yapican hafifledin artık nefesin kesilmeden yaparsın baya yorucu bir aktivite ama çok zevkli öğrendiğin oyunları yaz bize :))
hayırlı cumalr izizn dönüşü fenalardayım kilom 93 spor 120 dk
suçluyum günlük menü paylaşmadım bu haftam izizn dönüşü çok yoğun geçti
kalorisisz bir hafta soonu olsun inşallah
yok canım simi den bi cacık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?