Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin daficim sağolasın

Allah sanada kolaylık sabır versin canom

Benden de iyi geceler herkese
Bu hafta tartı için hiç heyecanlı değilim
Azda olsa eksi olursa sevinecem

simeranya7 ??? Bi yazdin kayboldun

Canım çok hastayım bir yandan
Küçük kız geldi aniden gelmeyecekken
Üvey anne eziyeti
Dönmem ben oraya diyor
Büyük düzenimi bozucak diye onu istemiyor
O surat o ses tonu resmen kardeşini dışlıyor
Evlat benim nasıl atayım
Maddi olarak hesapta olmayan açıklar verdim
Yeni projelerim başlayacak yüküm artıcak
Kız burda yaşamaya başlarsa nasıl kalkıcam hepsinin altından hele de maddi olarak
İkisini bir evde bırakıp nasıl işe gidicem
Bu durumda hayatıma sokma ihtimalim olan kişiyi de askıya aldım yine benden gidiyor ömrümden, kadınlığımdan..
Benim beyin error veriyor bu ara..
Beni bu dünyaya Cehennemi yaşatmak için gönderdiyse Cennet’i hayal bile etmemeliyim sanırım..

Kilo almami bu olaya bagladilar cok sukur 6 ayda dogru doktorla atlattik menderesi felc eden kriktandi allah yuzumuze bakti

Gunaydin
Hayirli cumalar

Her durumun yine karişmiş canim. Insallah en hayirlisindan en saglikli bi çözüm bulunur babasinda kalan kucuk olandi sanirim. Ablasiyla yasadigin sorunlari duşünunce anlayis gosterse diyemeyecegim. Yada senin evlenicegini duyup bu durum babasinin bi oyunu olamaz mi?

Allah kolaylık sabır versin canım bakalım bu durumu nasıl atlatacaksınız büyük kızınla sık sık konuşman lazım herhalde, sen büyüksün Kardeşine sahip çıkıcaz tabii diye .....vs Zaten sen yapıyorsundurda

İnsan hayatı bişeyi atlatıyorsun önüne başka bişey çıkıyor işte,güçlü olman lazım çok zor empati yaptığım zaman seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…