Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ana yemekler iyi arzucum..
ara öğün 2 avuç fındık badem fazla olmuş.. 1 avuç içi yeterli deniyor...
aynen yaa hiç sorma öğleden sonra dışarı çıktım çarşıya eve yemek saatine zor yetiştim ama dışardan çarşıda çok içim kıyıldı çarşıda altarnetif çoktu tuttum kendimi hemen kuruyemişçiye girdim bir avuç badem çarşıya çıkarkende yanıma elma almıştım onu da dışarda yedim bugün biraz dengesizlik oldu evet haklısın sen maşallah çok iyi gidiyorsun senin sabrından bizlerede versin Rabbim bu işte irade sabır çok önemli

Saol canım. Bu hafta da çok dikkat etmem gerek. Tatilde olunca zor oluyor bazen. Mesela yarın kuzene kahvaltıya davetliyim
Akşam önemli kuzum kahvaltıda çok kasmasan da olur ekmeğe reçele çok yumulmadıkça sorun olmaz kahvaltı keyfine bak kahvaltının

spor
cıksss pc başına gecip yine sabahlamam lazım ama 1 ocaktan itibaren kendime bir program uygulamam gerekiyor cok bağımlıyım sandalyeye

Isteyken ben de bagimliyim sandalyeye ama sık sık vedalasiyorum kendisiyle..
Yoksa popom acıyor kuyruk sokumum aciyor:)

O ikili hemen şişiriyor derincim.

Nisa nasıl kuzum.
Aynen canim yaa ben yıllardır almıyordum eve çok severim.cunki neyseki bitti artık.

Nisa çok şükür ıyi artik okuluna gidiyor hafif öksürük devam ediyor ama bu seneyi böyle geciricez heralde kreş yüzünden...

Benim de Mutfak tuvalet bazı günler banka vergi dairesi :)

Sen arada balkona da çık :)

kocama bana yürüyüş bandı ya da bisiklet al bak kış ayı bebekten işten cıkamıyorum diyorum
karşı komşunun balkonunu gösteriyor ban 5 aydır orda , 1 mm oynamadı yerinden
üst katta ki de aynı onun karşısındaki de öyle (malesef hepsi aldı kullanmadı )
sende alacaksın kullanmayacaksın o yüzde ben almam git kendin al ama sorumluluk kabul etmiyorum diyor

sonra ben alacağım dediği gibi olacak bi ton laf sayacak

Son düzenleme:

Evim büyük ve uygun yer olsa alırım ben .. Fakat diğer yandan dışarıda yürümeyi de çok seviyorum..
Yakın çevremden ve burdan deneyimlediğim kadarıyla düzenli bir şekil de yapılmıyor...
Bugün salon da bantta yürürken yanımdakiyle konuşuyoruz bir yandan.. Evde var bantım ama sadece tozunu alıyorum diyor.. Burada nedense çok tatlı geliyor diyor :)
Nasıl bir ruh haliyse anlam veremedim :))

benim üst katımda ki çamaşır teli niyetine kullanıyor
salona koymuş orda çamaşırları üzerine seriyor

Diğer arkadaşlarımla wp grubumuz var. Onlar da ben gibi duraklama evresin de yaklaşık 1 aydır.. Bu aylarda normal heralde..
9 ay dolmak üzere ..
9 ay dile kolay cnm
Hem süre uzun hemde senelerdir görmediğin kilolara geldin
Zaten az yiyosun daha fazla azaltamazsınki :))

Valla çocuklu ve dışarda yurumeye fırsatı olmayanlar için büyük kolaylık ben her daim kullanıyorum 10 yıl oldu alalı dışarda yurudugumde çok oldu onunda tadı başka ama kar kış soğuk olunca evde yürümek bir numroo :)) al sen al bak eliptik bisikletimde var benim ikiside salon tipi baya iriler ama çok seviyorum kendilerini :))

9 ay dile kolay cnm
Hem süre uzun hemde senelerdir görmediğin kilolara geldin
Zaten az yiyosun daha fazla azaltamazsınki :))

Hiç yani.

Afiyet olsun canım.
Çok beğendim.

Evet sen hakkını veriyorsun harikasin

Bende eliptige asiyorum çamaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…