Zevkli kizin varmiş, beğendim, güle güle kullan. Rengi mavi mi yoksa işık yansimasi mi? Eh benim gozler biraz gidik de tam şey yapamadım:)))
Dun değil ama cumadan beri ufak ufak kaçamaklarim var,pasta,pizza gibi. Verdiğim 1.3 kg hikaye olacak galiba,hemen kendimi toplamam lazim.Dün kendini tutanlar böyle eksilerle uyanır işte
Daha 4 gün var bebeğim hemen ipleri eline al :))artık bi ileri 2 geri yapmak yok :)Dun değil ama cumadan beri ufak ufak kaçamaklarim var,pasta,pizza gibi. Verdiğim 1.3 kg hikaye olacak galiba,hemen kendimi toplamam lazim.
mefkuşum valla iyi geldi oynayarak bir kahve yaptım kendime aklıma oynarken lesli geldi kahvemi içim denicem heveslendirdin beni canım teşekkür ederimHadi kızlar oturuyonuzmu halâ :))
Rica ederim bebeğimmefkuşum valla iyi geldi oynayarak bir kahve yaptım kendime aklıma oynarken lesli geldi kahvemi içim denicem heveslendirdin beni canım teşekkür ederim
ohh ne güzel oda oturup karşına keyifini çıkarsın canım her kocaya nasip olmazRica ederim bebeğim
Bende sabah beri kaç parçada oynadım :))
Benim adam delirdiğimi düşünüyor
mefkurem bu haftanın listesi hazırlanmadı diimimalipina
Pınar nerelerdesin görünmemişin
Sen normalde pazartesileri bi bomba bildirim patlatırdın :))
Alışırsın cnmohh ne güzel oda oturup karşına keyifini çıkarsın canım her kocaya nasip olmaz.....
iyi oldu 1 mil lesli yaptım şuanda acayip derecede ter döküyorum ben buna alışırsam süper olur
Yok tatlımmefkurem bu haftanın listesi hazırlanmadı diimi
Sabah beri dışardayım kıçı kırık tavuk gibimalipina
Pınar nerelerdesin görünmemişin
Sen normalde pazartesileri bi bomba bildirim patlatırdın :))
Bu hafta gelecek çok güzel eksilerin ayak seslerini duymuşun :)))
Senden en az -1.5 bekliyorum çakılcım
Tabi bozmaz, birazda spor yaparsan
Çok iyi şimdi içki kilo yapmiyormus gibi bir hisse kapildimHadi bildireyim
Cuma:93.00
Pazartesi :92.200
Dünkü viskilerle çikolataya gene iyi çıktım
Rakı ödem yapıyo ama viski yapmadı sanırımÇok iyi şimdi içki kilo yapmiyormus gibi bir hisse kapildim
Süpersin valla cnmHadi bildireyim
Cuma:93.00
Pazartesi :92.200
Dünkü viskilerle çikolataya gene iyi çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?