Normal bisikletmi eliptikmi cnm25 dakika bisiklet yaklasik 300 kalori gosteriyordu 9 km
15 dakika yuruyus
Daha da devam edeceğim ama suan yoruldum bu hafta yogun bisekilde köfte istiyor canım öyle böyle değil
Sağol kuzumSüpersin valla cnm
Yemedikçe canın istemicek cnmKipirdayamiyorum bacaklarim Karnım çok fena hamlamis yuruyemiyorum yürüyüş ve dışarı çıkmak iyi geldi
Sabah 11.00
50 gr beyaz ekmek
30 görgü peynir
1 kase söğüş
Saat 15.00
1 büyük fincan Türk Kahvesi
Saat 17.00
5 tane çilek
1 tane muz
1 tane ceviz
1 yemek kasigi nulla
Saat 20.00
30 gr haşlanmış makarna yanına Salata
Karbonhidrat yine çok oldu yine beni uyuşturdu yarına protein ağırlıklı menum olacak nasıl alisacagim bilmiyorum ama alışmaya çalışacağım
Benimde kaç gündür menülerim iyideSağol kuzumSpor yaptıkça insülin direnci kırılıo sanırım iyi gidiyo bu ara
Normal bisikletNormal bisikletmi eliptikmi cnm
25 dk da nasıl 9 km olmuş
Çok hızlı yapmışın heralde
Maşallahın var süperrrr
Bugun kepek ekmegi aldim bu hafta kepek yiycem haftaya cavdar sirayla gidim dedim. Umarim karb azalttikca istek gider hayatim boyunca karbon yedim hatta vejetetyan oldugjmu dusunen bile olduYemedikçe canın istemicek cnm
Karbonu yedikçe daha çok yiyesin geliyor hemde doyurmuyor çabuk acıktırıyor
Şu beyaz ekmeğide bırakabilsen
Sporu ben önrmsemiyodum ama çok faydası oluyomuş. Geçen sene sporsuz 3 ayda 12 vermiştim bu sene sporla iki buçuk ayda 14 buçuk gittiBenimde kaç gündür menülerim iyide
Spor eksiğim var
Bide onu yoluna koyabilsem
Aksam yaparken katil bizeBenimde kaç gündür menülerim iyide
Spor eksiğim var
Bide onu yoluna koyabilsem
Masal kahramanlarinin kostumleri gibimi seyler bayaa merak sardim senin işe :))
Acaba bu alçak bisikletler normal bisiklete göre dahamı etkilikiNormal bisikletEki Görüntüle 2087313
Bundan hizli ceviriyorum bacak kaslarim guclu ama karin kaslarim olduruyor
Çavdar yada tb, kepekten daha doyurucu ve sağlıklı olur cnmBugun kepek ekmegi aldim bu hafta kepek yiycem haftaya cavdar sirayla gidim dedim. Umarim karb azalttikca istek gider hayatim boyunca karbon yedim hatta vejetetyan oldugjmu dusunen bile oldu
Maşallah ne güzel gitmişSporu ben önrmsemiyodum ama çok faydası oluyomuş. Geçen sene sporsuz 3 ayda 12 vermiştim bu sene sporla iki buçuk ayda 14 buçuk gitti
Inş.cnmAksam yaparken katil bize
Hem karnima hem bacaklarima etki etti suan ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum daha etkili gibi geldi bana daAcaba bu alçak bisikletler normal bisiklete göre dahamı etkiliki
Ben de akşam da dönünce yapmak istiyorum tüm gün 2000 adımı geçmiyor çalışırken diğer türlüInş.cnm
Işe gitmeden en azından bi 45 dk yapmak istiyorum
Son günlerim çok yoğun olunca koptum iyice
Balerin gibi çok zarif
Normal bisikletEki Görüntüle 2087313
Bundan hizli ceviriyorum bacak kaslarim guclu ama karin kaslarim olduruyor
Çok rahat tavsiye ederim 25 dakika zor yaptım suan hamliktan hareket edemiyorum. 25 dakikada 300 kalori yaktirdi digerlerinden güzel tv karsisinda mis gibiIyi geceler kizlar
Benimde gorur gormez aklima balerin geldi ayni dusunmusuz demekki
Gule gule kullan cnm yeni fincanini
Ne guzel bisikletmis o oyle koltuklu falan benimkinin selesi cok acitiyordu mimderlede rahat edemedim sokup koliye koyup depoya attim ☺
Hmm iyiymis zevkli her cekim icin kostum kiralamaktansa satin alip bulundurmak iyi gibi isin yolunda gitsin insallah canimmasal kahramanları ve ona benzer konseptler :)
Seninki ilk çıkanlardan demekki canım komşumuz da vardı ondan eskiden, beter acıtıyordu popişi yenilerin oturma yeri geniş normal rahat benimkinde oturmaya yerde yok ayaktasin eliptik hep ayakta :)))Iyi geceler kizlar
Benimde gorur gormez aklima balerin geldi ayni dusunmusuz demekki
Gule gule kullan cnm yeni fincanini
Ne guzel bisikletmis o oyle koltuklu falan benimkinin selesi cok acitiyordu mimderlede rahat edemedim sokup koliye koyup depoya attim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?