Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

25 dakika bisiklet yaklasik 300 kalori gosteriyordu 9 km
15 dakika yuruyus

Daha da devam edeceğim ama suan yoruldum bu hafta yogun bisekilde köfte istiyor canım öyle böyle değil
Normal bisikletmi eliptikmi cnm
25 dk da nasıl 9 km olmuş
Çok hızlı yapmışın heralde
Maşallahın var süperrrr

Yemedikçe canın istemicek cnm
Karbonu yedikçe daha çok yiyesin geliyor hemde doyurmuyor çabuk acıktırıyor
Şu beyaz ekmeğide bırakabilsen

Yemedikçe canın istemicek cnm
Karbonu yedikçe daha çok yiyesin geliyor hemde doyurmuyor çabuk acıktırıyor
Şu beyaz ekmeğide bırakabilsen
Bugun kepek ekmegi aldim bu hafta kepek yiycem haftaya cavdar sirayla gidim dedim. Umarim karb azalttikca istek gider hayatim boyunca karbon yedim hatta vejetetyan oldugjmu dusunen bile oldu

Bugun kepek ekmegi aldim bu hafta kepek yiycem haftaya cavdar sirayla gidim dedim. Umarim karb azalttikca istek gider hayatim boyunca karbon yedim hatta vejetetyan oldugjmu dusunen bile oldu
Çavdar yada tb, kepekten daha doyurucu ve sağlıklı olur cnm

Senki colayı bıraktın
Istedikten sonra zararlı karbondanda vazgeçersin
Yeterki ana öğünlerin doğru, doyurucu olsun

Sporu ben önrmsemiyodum ama çok faydası oluyomuş. Geçen sene sporsuz 3 ayda 12 vermiştim bu sene sporla iki buçuk ayda 14 buçuk gitti
Maşallah ne güzel gitmiş
Yaa sporun bi çok faydası var da
Istikrarlı olmak lazım

Iyi geceler kizlar

Eki Görüntüle 2087176

Fincanım nasıl. ? Kızımin hediyesi bayıldım..

Balerin gibi çok zarif

Benimde gorur gormez aklima balerin geldi ayni dusunmusuz demekki
Gule gule kullan cnm yeni fincanini

Normal bisikletEki Görüntüle 2087313
Bundan hizli ceviriyorum bacak kaslarim guclu ama karin kaslarim olduruyor

Ne guzel bisikletmis o oyle koltuklu falan benimkinin selesi cok acitiyordu mimderlede rahat edemedim sokup koliye koyup depoya attim ☺

Çok rahat tavsiye ederim 25 dakika zor yaptım suan hamliktan hareket edemiyorum. 25 dakikada 300 kalori yaktirdi digerlerinden güzel tv karsisinda mis gibi

Seninki ilk çıkanlardan demekki canım komşumuz da vardı ondan eskiden, beter acıtıyordu popişi yenilerin oturma yeri geniş normal rahat benimkinde oturmaya yerde yok ayaktasin eliptik hep ayakta :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…